Vakantiehuis verhuur website laten maken

Of je nu een simpele huizen verhuur website wilt beginnen of een uitgebreide Real Estate koopt en verhuurt, we hebben jou gedekt. Perfect voor zowel experts als beginners.  Een reisorganisatie website laten maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom een vakantiehuis verhuur website laten maken? Vakantiehuizen zijn onverminderd populair bij reizigers. Je bent helemaal op jezelf en toch van alle gemakken voorzien. Als verhuurder van vakantiehuizen is het hebben van een website onmisbaar. Je website trekt klanten aan via zoekmachines. Vervolgens krijgen je klanten een goed beeld van je aanbod. Zijn ze geïnteresseerd, dan boeken ze via je website of telefonisch.

Een Epic website voor vakantiehuis verhuur laten maken

Wil je jou vakantiehuis verhuren? Laat een website maken bij Epicwebsite.

Bij Epicwebsite uit Almere kun je eenvoudig een vakantiehuis verhuur website laten maken. Bij Epicwebsite zijn wij erin gespecialiseerd om goede converterende websites te bouwen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Je kunt ook een nieuw logo laten maken voor je bedrijf als onderdeel van dit proces. Onze designers weten hoe zij ervoor zorgen dat je website niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Het resultaat is een goed converterende website tegen een betaalbaar tarief.

Epic Website…

Complete wordpress Real Estate site

Real estate website laten maken via WordPress? Neem contact op met Epicwebsite.

Alle gebruikers die zich aanmelden, hebben toegang tot hun eigen toegewijde ledengebied wanneer zij hun profiel informatie kunnen bijwerken, hun foto’s kunnen instellen en hun biedingen kunnen bekijken.

We hebben een speciale pagina toegevoegd in het ledengedeelte waarmee gebruikers al hun huidige en vorige biedingen kunnen bekijken, zien welke veilingitems hun winnen en welke niet.

Uitgebreide zoekfunctie gekoppelde met google map

Wil je een website laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

Gebruikers kunnen hun postcode invoeren en onroerend goed in de buurt vinden. Ze kunnen ook een zoekradius en vele andere filteropties installeren om hun zoekopdrachten te beperken.

Onze website heeft een ingebouwde Google Maps zodat de gebruikers een straat of bestemming kunnen bekijken.

Meer dan alleen een vakantiehuis verhuur website

Vakantiehuis verhuur website laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

Het internet biedt steeds meer mogelijkheden, ook voor verhuurders van vakantieappartementen. Zo kun je bij Epicwebsite je eigen webwinkel laten maken. Op deze manier laat je bezoekers makkelijk snel een vakantiehuis huren. Je kunt met een webwinkel ook eenvoudig allerlei extra’s verkopen, zoals maaltijden aan huis of het verhuur van beddengoed of handdoeken.

Wil je een vakantiehuis verhuur app laten maken? Ook dit is mogelijk. Je kunt de app niet alleen gebruiken om vakantiehuizen te verhuren, maar ook om je klanten te ondersteunen bij hun reis. Zo kun je een app maken waarin je tips geeft over wat er te doen is in de omgeving van het vakantiehuis.