Supermarkt webshop laten maken?

Wanneer je het het idee hebt om zelf een webshop op te richten om bijvoorbeeld supermarkt items of vintage kledingstukken aan te bieden. Bent u dus aan het juiste adres! Daarnaast kunt u bijvoorbeeld fietsen, of collectie verkopen. Wij zijn van alle markten thuis. Je kunt bij ons een professionele webshop laten maken! E-commerce app laten maken of Open Source software zoals Prestashop en Magento behoren tot onze mogelijkheden.

Door een webwinkel te laten maken kun je bezoekers verrassen met een speciaal geselecteerd aanbod met kwaliteit. Wij weten hoeveel tijd het kan kosten om supermarkt items die de juiste sfeer afgeven te kiezen.

Daarom willen we ook onze klanten datzelfde respect geven, wanneer ze een professionele website laten maken door ons team. We perfectioneren de site en geven je zo het beheer over een multifunctioneel platform.

Een Woocommerce webwinkel laten maken met een interessante visie op E-commerce

Eigen supermarkt webshop beginnen? Neemt dan contact op met Epicwebsite.

Wanneer je een webwinkel wil laten maken, kan het interessant zijn om een platform zoals Woocommerce te gebruiken. Dat is namelijk een enorm populair E-commerce platform met heel wat verschillende functies.

Wil je zelf een professionele webshop laten maken voor je supermarkt, maar twijfel je nog over de mogelijkheden? Bezoek dan vast eens de volgende Supermarkt webshop van Epicwebsite. Daar vind je een demowebsite terug. Hieronder geven we je daarover wat extra uitleg.

Epic Shop…

E Commerce mogelijkheden:

Wij bouwen een supermarkt webshop voor jou bedrijf.

Voorraadbeheer (Stel je voorraad in en de webshop doet de rest. Je ontvangt automatisch een mail als je voorraad moet bijvullen)

Boekhouding systeem (Uitgebreide rapporten overzicht van alles binnen de webwinkel en je kan het inkomstenoverzicht zo exporteren)

Automatische factuur verzending (Facturen worden automatisch verzonden naar de klant en je ontvangt ook een melding van verkocht artikelen en veel meer)

Verzending en automatische kostenberekening (Wil je de verzendingen kosten automatisch laten berekenen aan de handen van de plaats of postcode of gewicht en afmeting geen enkel probleem + je kan de webshop koppelen met postbezorgers bedrijf voor automatische verzending en veel meer.)

Betalingsmogelijkheden (iDEAL, creditcard, PayPal en veel meer)

Kortingscode (Maak een kortingscode die je klanten kunnen gebruiken voor extra korting. Je kan alles tot in de punten bepalen, van wat de regels van het gebruik is)

Een Woocommerce webwinkel laten maken, dat is gemakkelijk SEO regelen

Laat een webshop maken bij Epicwebsite.

Omdat Woocommerce zo populair is, is de mogelijkheid om pagina’s te optimaliseren voor zoekmachines (SEO of search engine optimization) een stuk gemakkelijker. De integratie met plug-ins zoals Yoast via WordPress vertelt je als gebruiker op een handige manier welke pagina’s optimaal zijn, en welke nog extra werk nodig hebben. Zo kun je een webwinkel laten maken die tot in de puntjes optimaal ontworpen is, en die je in de toekomst optimaal kunt beheren!

Eenvoudig gebruik van betaalsysteem is broodnodig wanneer je een professionele webshop laten maken wilt

Heb je een supermarkt? Laat een webshop maken voor jou winkel.

Niets zo vervelend als even te moeten mailen wanneer je een interessant item hebt gezien en snel gouden zaakjes wilt doen. Een webshop laten maken met iDEAL, het bekende betaalplatform, is daarom broodnodig om snel koopjes te doen. Gelukkig is die functie simpel toe te voegen met de hulp van een ervaren ontwikkelaar zoals Epicwebsite. Nog vragen over andere betaalmodules? Laat ze ons gerust weten!