React Native Webshop App ontwikelaar

Wij hebben een bijzondere React native webshop app ontwikkelt. Deze complete applicatie, zowel webshop als het iOS en Android app, is ontworpen om grafisch in het oog te springen. Eenvoud en kracht gaan perfect samen in sport, en die filosofie hebben wij gecombineerd. Uiteraard kan het systeem voor elke branche gebruikt worden. Zo zien bezoekers meteen bovenaan een mooi overzicht van alle secties, terwijl ze de afbeeldingen zien meteen zin krijgen om te gaan rennen, fietsen, of zwemmen.

Dropshipping App laten maken bij Epicwebsite

Maar ook voor web eigenaars biedt het e-commercesysteem platform alle denkbare mogelijkheden en een mix van professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast kunnen de webshop en app gekopolid worden met groothandels, Dropshipping Leverancier zodat je ook als dropshipper meteen aanslag kan. Zo kun je bijvoorbeeld van grote leveranciers zoals AliExpress meteen producten importeren en naar de klant versturen. Met de app die we erbij ontwikkelden was zakendoen nog nooit zo gemakkelijk! Waardoor dropshipping een eitje wordt.

Waarom een hybride app laten maken?

Er zijn onder andere drie grote hybriden app technieken die we gebruiken om je hybride app te bouwen. En React Native is zeker een van de besten!

Wij gebruiken een bekend platform waar je apps kunt maken, namelijk React Native. React Native is
een superfijn platform wanneer je een app wilt ontwikkelen die voor zowel Android als iOS geschikt is.
Normaal gesproken wanneer je een app hebt ontwikkeld bijvoorbeeld voor iOS, dan moet je ook nog een
andere versie maken waar Android-gebruikers mee kunnen werken. Doordat je gebruik maakt van React Native, hoef je dit niet te doen. Je kan hierdoor in één keer een app ontwikkelen voor alle mobiele platformen.

React Native programma

React native is ontworpen door Facebook.

React Native is een open-source framework, in dit programma werken we met
JavaScript. Omdat je met React Native dus voor alle mobiele platformen een app
kan maken, zou je denken dat er op bepaalde mobiele platformen de kwaliteit er op
achteruit gaat. Maar dit is niet zo, met React Native maakt het niet uit op wat voor
mobiele platform je de app wilt gebruiken. Want React Native combineert de beste onderdelen van native ontwikkeling met React, een best-in-class JavaScript-bibliotheek voor het bouwen van gebruikersinterfaces. Daarom is op elke telefoon, de kwaliteit en werking van de app hetzelfde.