Een professionele website laten maken voor u als health coach

We ontwikkelen professionele softwareoplossingen. Denk hierbij aan Apps en/of website tot uitgebreidste systemen zoals CRM, HR met API-koppelingen. Van Native en Hybride mobiele apps met behulp van moderne frameworks zoals React Native en iONIC, tot PWA (Progressive web apps) en webapplicaties op maat. Apps die speciaal zijn ontwikkeld voor jouw doelstellingen, dat is waar onze kracht ligt.

WordPress website laten maken

Wil jij een website via WordPress laten maken voor jou? Neem dan contact op met Epicwebsite.

WordPress is een platform waar veel websites op worden gemaakt. Ook wij werken met dit platform en kunnen je daarin dus voorzien van een nieuwe website. Veel mensen die zoeken naar een health coach of op zoek zijn naar tips starten hun zoektocht via Google. Wanneer je op deze groep kunt inspelen met een eigen website, kan je dus jouw klantenkring flink uitbreiden. We zien vaak dat mensen die op zoek zijn naar coaching, bijvoorbeeld zoeken naar ‘health coach + plaatsnaam’. Dit is dus een groep die je eenvoudig kunt aanspreken met een eigen website.

Een complete website voor health en coach

Heb jij een health and coach bedrijf, maar nog geen website? Neem dan contact op met Epicwebsite.

Door het laten maken van een professionele website voor health coach kan je dus veel potentiële klanten naar je toe trekken, maar dat is nog niet voldoende. Wanneer je veel bezoekers trekt op jouw website wil je natuurlijk ook dat deze bezoekers op jouw website blijven. Vaak zijn mensen op zoek naar meer informatie over coaching en lifestyle. Probeer dus niet alleen een verkooppraatje te houden, maar voorzie de bezoekers ook van een stukje informatie en vertel wat een health coach precies doet. Niet iedereen weet dit namelijk. Wanneer bezoekers beter kennis maken met wat een health coach doet weten ze precies wat ze kunnen verwachten en zullen ze bijvoorbeeld sneller de stap zetten tot het afnemen van een dienst.

Lifestyle websites laten maken

Lifestyle website laten maken? Neem dan contact op met Epicwebsite.

Als health coach wil je waarschijnlijk alle kennis delen met de wereld. Je kunt dit doen onder jouw klantenkring, maar ook je website kan naast een verkoopfunctie ook een blogfunctie hebben. Zo kunnen huidige klanten, maar ook nieuwe potentiële klanten lezen over verschillende tips die je met regelmaat post op jouw website. Een website over coaching laten maken draait dus niet alleen om het aanbieden van uw diensten, maar kan daarnaast dus ook een bredere functie hebben. Je kunt klanten bijvoorbeeld verwijzen naar bepaalde blogposts als ze tips zoeken over een bepaald onderwerp.