Professionele website laten maken voor health coach

Als health coach wil je misschien jouw klantenkring uitbreiden of meer bekendheid creëren. Een goede oplossing daarvoor is een professionele website laten maken. Wij helpen je daar graag bij.

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Een professionele website laten maken voor u als health coach

Gezond leven is belangrijk. Genoeg sporten en goed op voeding letten zijn daarbij twee belangrijke punten. Vaak weten we ongeveer wel wat goed en slecht is om te eten en sporten we vaak naar eigen zeggen voldoende. Toch kan het fijn zijn om een coach te hebben die hier ondersteuning in biedt. Als health coach help je anderen graag met een gezonder leven. Het is voor veel mensen dan ook net dat beetje extra motivatie wat ze bij een health coach krijgen om hun ideale gewicht te behalen of om energieker in het leven te staan. Als health coach wil je bijvoorbeeld jouw klantenkring uitbreiden of meer bekendheid creëren. Een goede oplossing daarvoor is een professionele website laten maken. Wij helpen je daar graag bij.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

WordPress website laten maken

WordPress is een platform waar veel websites op worden gemaakt. Ook wij werken met dit platform en kunnen je daarin dus voorzien van een nieuwe website. Veel mensen die zoeken naar een health coach of op zoek zijn naar tips starten hun zoektocht via Google. Wanneer je op deze groep kunt inspelen met een eigen website, kan je dus jouw klantenkring flink uitbreiden. We zien vaak dat mensen die op zoek zijn naar coaching, bijvoorbeeld zoeken naar ‘health coach + plaatsnaam’. Dit is dus een groep die je eenvoudig kunt aanspreken met een eigen website.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Een complete website voor health en coach

Door het laten maken van een professionele website voor health coach kan je dus veel potentiële klanten naar je toe trekken, maar dat is nog niet voldoende. Wanneer je veel bezoekers trekt op jouw website wil je natuurlijk ook dat deze bezoekers op jouw website blijven. Vaak zijn mensen op zoek naar meer informatie over coaching en lifestyle. Probeer dus niet alleen een verkooppraatje te houden, maar voorzie de bezoekers ook van een stukje informatie en vertel wat een health coach precies doet. Niet iedereen weet dit namelijk. Wanneer bezoekers beter kennis maken met wat een health coach doet weten ze precies wat ze kunnen verwachten en zullen ze bijvoorbeeld sneller de stap zetten tot het afnemen van een dienst.

Lifestyle websites laten maken

Als health coach wil je waarschijnlijk alle kennis delen met de wereld. Je kunt dit doen onder jouw klantenkring, maar ook je website kan naast een verkoopfunctie ook een blogfunctie hebben. Zo kunnen huidige klanten, maar ook nieuwe potentiële klanten lezen over verschillende tips die je met regelmaat post op jouw website. Een website over coaching laten maken draait dus niet alleen om het aanbieden van uw diensten, maar kan daarnaast dus ook een bredere functie hebben. Je kunt klanten bijvoorbeeld verwijzen naar bepaalde blogposts als ze tips zoeken over een bepaald onderwerp.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Professionele website laten maken voor health coach2022-07-20T08:50:33+00:00
Voorbeeld website professionele website laten maken voor health coach