Medische zorg website
Medische site

Website

Medische site laten maken

Een medische site laten maken? Epicwebsite bouwt medische websites die er toe doen. Zo bieden wij bijvoorbeeld modules aan die specifiek bedoeld zijn om werk uit handen te nemen. Deze modules worden ingezet in ziekenhuizen, ZBC of huisartsenpraktijken. Denk bijvoorbeeld aan een manier waarop jouw cliënten eenvoudig online afspraken kunnen maken. Daarnaast hebben we veel ervaring op mogen doen binnen deze branche. Hierdoor begrijpen wij je meteen wanneer je het over een anamnese of een Vecozo check hebt. Geïnteresseerd om met een betrouwbaar team deze uitdaging aan te gaan? Laat het ons dan graag weten via onze website.

WordPress website laten maken

Epicwebsite bouwt jou website via WordPress.

Wil je het ontwikkelen van een medische site overlaten aan echte professionals binnen dit vakgebied? Wij helpen je graag verder. Een medische site moet betrouwbaar zijn, privégegevens van cliënten staan tenslotte op het spel. We zijn een hecht team van specialisten die de focus leggen op kwaliteit, conversie en betrouwbaarheid. Je kunt er dus vanuit gaan dat onze systemen functioneren zoals het hoort. We werken nauw samen met de opdrachtgever om écht maatwerk te leveren. Hierdoor kunnen wij jou wensen en ideeën omtoveren tot een geweldig eindproduct.

Epic Website…

Goed vindbaar in Google (SEO)

Epicwebsite optimaliseert jou website zodat je goed vindbaar bent.

Wanneer je bij ons een medische site laat bouwen ontvang je onder andere:

  • Een website die op elk apparaat 100% probleemloos werkt (responsief)
  • Professioneel webdesign
  • Compleet e-commercesysteem
  • Gratis betalingsmogelijkheden (IDEAL/PayPal etc.)
  • Speciale modules bestemt voor de zorg
  • Betrouwbare en snelle website

Ook optimaliseren we graag jouw medische site zodat je beter gevonden wordt op Google. Bij ons is alles mogelijk! Stuur ons gerust een berichtje via onze contactpagina.

Medische site laten bouwen

Heb jij een medische bedrijf? Laat jou website maken bij Epicwebsite.

Website laten ontwerpen voor de gezondheidszorg? Ons team die over veel vakkennis beschikt staat klaar om voor jou een medische site te maken. De gezondheidszorg is enorm breed, maar ook erg specifiek. Daarom is er veel expertise nodig om binnen deze branche qua webdesign uit te blinken. Onze specialisten bouwen graag de meest functionele medische site voor jou. Bij Epicwebsite moeten we trots kunnen zijn op wat we leveren.  Ga je met ons de uitdaging aan? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overzichtelijke website

Epicwebsite maakt jou website overzichtelijk en netjes.

Medische website laten maken? Het is belangrijk dat jouw website overzichtelijk is, zeker voor een medische site. Op deze manier kunnen al jouw cliënten zonder enige moeite de informatie vinden waar zij naar op zoek zijn. Hierdoor zorg je voor een soepele interactie tussen jou en de cliënt, dit is natuurlijk erg belangrijk. Ook kan je nuttige informatie verstrekken en ben je 24/7 bereikbaar. Ben je klaar om de stap te zetten? Laat Epicwebsite jouw prachtige digitale visitekaartje ontwerpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!