Elektronica webwinkel laten bouwen
Computerwinkel shop laten maken

Technologie,Webshop

Webshop ontworpen voor computerwinkel

Een Webshop laten maken voor computerspecialisten was nog nooit zo voordelig geweest. Epicwebsite heeft een nieuwe webwinkel ontwerp, speciaal voor hardware en software computers zaken. Met een uitgebreide e-commerce systeem heb je alles wat je nodig hebt om jouw producten online te koop aan te bieden, en met meerdere betalingsmogelijkheden en een uitgebreid administratiegedeelte. Wil je bepaalde verzendingskosten automatisch laten rekenen voor het binnen- en buitenland geen enkel probleem. Wil je de prijs exclusief of inclusief vermelden, of wil je jouw bezoekers aanmoedigen om producten aan te raden aan vrienden en veel meer zijn standaard modulen die voor  je al ingebouwd zijn (meer dan 300 euro aan voordeel). Maak dan gebruik van de kortingscode die je heel makkelijk kan instellen, waarbij klanten extra korting krijgen door het invoeren van de code.

Een webshop laten bouwen met

Eigen webshop beginnen? Neem dan contact op met Epicwebsite.

  • Verschillende betalingsmogelijkheden (de klanten kunnen producten via uw shop afrekenen)
  • Boekhouding modulen
  • Automatisch verzending prijs berekenen voor binnen- en buitenland
  • Meerdere talen webshop met handmatig of automatische vertalingsmogelijkheden
  • Korting code modulen (een code voor extra korting)
  • Content managementsysteem (ook wel CMS genoemd, waardoor u heel makkelijk je webshop zelf kan aanpassen en veel meer)
  • Je shop bedienen vanuit App (Vanuit overal ter wereld inloggen)
  • Een heel jaar gratis gebruikmaken van ons hosting pakket (iedere site heeft een hosting pakket nodig waar de files opgeslagen worden. En normaal gesproken moet er apart voor betaald worden)
  • Je eigen e-mailadres en domeinnaam wordt door ons geheel gratis voor je geïnstalleerd en opgezet
  • Onbeperkt aantal contactformulieren/YouTube video’s

Epic Shop…

Computerspecialisten website laten maken

Wij bouwen een computerspecialisten webshop voor jou bedrijf.

Ben je al heel lang van plan om een eigen webwinkel te starten dan is dit jouw kans. Zonder gelijk duizenden euro’s ervoor te investeren, heb je de meest professionele shop voor een ongelooflijk voordelige prijs. Nu kan iedereen een eigen webshop starten, en van hoge inkomen van online winkels profiteren. Weet je niet waar je moet beginnen, of heb je nog nooit een website laten maken? Dat is geen enkel probleem, want wij hebben complete pakketten. Die je kunnen helpen om zo snel mogelijk met je eigen webwinkel te beginnen, zonder enige kennis van webdesign te hebben. Ons systeem is een vrij makkelijk netwerk voor iedereen ongeacht achtergrond. Uiteraard zorgen wij voor een compleet systeem met een uitgebreide handleiding in video. Met daarin de uitleg die je precies uitlegt hoe alles ingevoerd of aangepast kan worden.

Moet ik een webshop software laten maken

Laat een webshop maken bij Epicwebsite.

De webshop die wij voor jou ontwerpen, heeft alles. Je hebt geen enkele extra module nodig om producten te kunnen verkopen ongeacht het soort product. Dus heb je digitaal softwareproducten dat je graag wilt verkopen of hardware. Alles kan en is al voor je klaar gemaakt zodat je zo makkelijk mogelijk jouw producten kan uploaden en weergeven.

Computerwinkel site laten ontwerpen

Heb jij een computerwinkel? Laat jou webshop maken door Epicwebsite.

Een website die gebouwd en geoptimaliseerd is voor computerspecialisten, die je de mogelijkheid bied om jouw producten zowel software als hardware te verkopen met meerdere betalingsmogelijkheden. En uitbreiding mogelijkheden die wij voor je kunnen uitvoeren. Om een computer website voor je te bouwen die precies aan jouw eisen en wensen voldoet. De computerspecialist site van Epic is speciaal voor computerzaken ontworpen, en met een ijzersterk platform, heb je een uitgebreide beveiliging en een professionele en mooie uitstraling