Autodelen app ontwikkelaar

Epicwebsite heeft een uniek en op maat gemaakte autodelen applicatie ontworpen voor Tuk Tuk U. Zo kunnen mensen met deze app bijvoorbeeld eenvoudig hun auto én reis delen met andere gebruikers. Zo wordt carpoolen én bewuster omgaan met CO2-uitstoot op deze manier wel heel eenvoudig. Tuk Tuk U benaderde ons met de wens om een applicatie te ontwikkelen waarmee mensen hun autorit eenvoudiger zouden kunnen delen.

De app zou mensen de mogelijkheid moeten bieden om ritten te vinden én daarnaast te delen. Gebruikers zouden via de applicatie eenvoudig mensen in de buurt moeten kunnen vinden die in dezelfde richting reizen. Niet alleen binnen Nederland, maar ook binnen Europa. Epicwebsite is aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een unieke autodelen applicatie voor Tuk Tuk U.

Autoritten vinden en delen applicatie

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals: Unity, Games, Bedrijf Hybride, Ar & Vr, Kinderen, E-learning, Zorg

Tuk Tuk U hecht veel waarde aan bewust reizen. Op deze manier kunnen files niet alleen worden beperkt. Maar levert de gebruiker ook een waardevolle bijdrage aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Via de app kun je snel en makkelijk een betrouwbare bestuurder naar keuze vinden. Wanneer de gebruiker van de autodelen app zijn adres invoert, kan deze direct een keuze maken uit de beschikbare ritten. Dit kan zelfs op het allerlaatste moment. De Tuk Tuk U app biedt bovendien de mogelijkheid om autoritten te delen. Ook kan de bestuurder de plaats van bestemming invoeren, en een ophaal- en afzetplaats instellen. De prijs voor het carpoolen word hierbij bepaald door de gebruiker zelf.: gebruikers kunnen partyfoto’s uploaden, delen en berichten plaatsen in de app.

App laten maken? Epic zorgt totaaloplossingen!

Epicwebsite ontwikkelt een carpooling {autodelen} app zoals SnappCar, Greenwheels.

Bij Tuk Tuk U hebben ze gekozen voor de beste autodelen app ontwikkelaar van Nederland. Wij zijn direct hiermee aan de slag gegaan. De lay-out moest bijvoorbeeld zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn. Daarnaast moeten gebruikers hun rit eenvoudig kunnen delen én vinden. Uiteindelijk hebben we voor Tuk Tuk U een applicatie ontwikkelt die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.