Autodelen app ontwikkelaar

Epicwebsite heeft een uniek en op maat gemaakte autodelen applicatie ontworpen voor Tuk Tuk U. Met deze app kunnen mensen eenvoudig hun auto en ritten delen met andere gebruikers, waardoor carpoolen en bewuster omgaan met CO2-uitstoot heel eenvoudig wordt. Tuk Tuk U kwam naar ons toe met de wens om een app te ontwikkelen waarmee mensen hun autoritten gemakkelijker konden delen Tuk Tuk U kwam naar ons toe met de wens om applicatie te ontwikkelen waarmee mensen hun autoritten gemakkelijker konden delen.

“De app moest mensen de mogelijkheid bieden om ritten te vinden en te delen. Gebruikers zouden via de app eenvoudig mensen in de buurt moeten kunnen vinden die dezelfde kant op reizen, zowel binnen Nederland als binnen Europa. Epicwebsite heeft de uitdaging aangenomen en is begonnen met de ontwikkeling van een unieke autodeelapp voor Tuk Tuk U.

Autoritten vinden en delen applicatie

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals: Unity, Games, Bedrijf Hybride, Ar & Vr, Kinderen, E-learning, Zorg

Tuk Tuk U hecht grote waarde aan bewust reizen, wat niet alleen helpt bij het verminderen van files, maar ook bijdraagt aan het verminderen van CO2-uitstoot. Via de app kunnen gebruikers snel en eenvoudig een betrouwbare bestuurder van hun keuze vinden. Zodra de gebruiker zijn adres invoert in de autodeelapp, kan hij direct kiezen uit beschikbare ritten, zelfs op het laatste moment. De Tuk Tuk U-app biedt ook de mogelijkheid om autoritten te delen. Bestuurders kunnen de bestemming invoeren en ophaal- en afleverlocaties instellen. De prijs voor het carpoolen wordt bepaald door de gebruiker zelf. Bovendien kunnen gebruikers in de app foto’s uploaden, delen en berichten plaatsen.

Een app laten maken? Epic biedt complete oplossingen

Epicwebsite ontwikkelt een carpooling {autodelen} app zoals SnappCar, Greenwheels.

Bij Tuk Tuk U hebben ze gekozen voor de beste autodelen app ontwikkelaar van Nederland. Wij zijn direct hiermee aan de slag gegaan. De lay-out moest bijvoorbeeld zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn. Daarnaast moeten gebruikers hun rit eenvoudig kunnen delen én vinden. Uiteindelijk hebben we voor Tuk Tuk U een applicatie ontwikkelt die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.