Android-App Mijn Oso Huis App

Voor Mijn Oso Huis heeft de Hogeschool van Amsterdam samen met Maatschappelijk Werk en Dienstverlening een app laten maken voor zelfstandig wonende jongeren.

Contact ons
Web en app expert cta
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een app te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en samen bedenken en bouwen we jouw idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . Ook mag er contact met mij worden opgenomen.

App laten maken voor jongeren

Als app ontwikkelaars lossen we graag problemen op. Waar onze klanten geregeld tegenaan lopen. Door de moderne technologie kunnen onze klanten apps laten maken voor verschillende doelgroepen en partijen. Voor Mijn Oso Huis heeft de Hogeschool van Amsterdam, samen met het Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. een hybride app laten maken voor zelfstandig wonende jongeren. Door het laten maken van deze applicatie worden jongeren met verschillende vraagstukken geholpen, en wordt het zelfstandig wonen hierdoor makkelijker gemaakt. Een app laten maken heeft voor deze opdrachtgever een moeilijk probleem onder jongeren opgelost op een moderne en simpele manier.  Onze app ontwikkelaars leveren dan ook maatwerk en lossen je vraagstuk professioneel op.

“We zijn zeer tevreden met de snelle en professionele service van Epic website. Wij zouden iedereen Epic website aanraden. Nogmaals dank.” Joan.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Een app ontwikkeld voor Amsterdam

In Nederland wonen veel jongeren van boven de 18 jaar die zelfstandig  of onder begeleiding wonen. Het gebeurt vaak dat deze jongeren vragen hebben over het zelfstandig wonen. Maar niet weten waar ze terecht kunnen met hun vragen. Daarom zochten Maatschappelijk Werk en Dienstverlening samen met de Hogeschool van Amsterdam, naar een moderne oplossing voor dit probleem. Als oplossing hebben zij een app en website laten maken. Een app laten maken voor jongeren. Is natuurlijk het ideale middel om jongeren aan te spreken, en ze snel weer op weg te helpen.

De app van Mijn Oso Huis is bijvoorbeeld gemaakt om alle belangrijke informatie binnen een oogopslag beschikbaar te maken. Oso staat voor open, samen maar ook overzichtelijk. Een van de gebruikers van de app zegt bijvoorbeeld: De app geeft een duidelijk overzicht aan, in een spinnenweb van  alle regels. Waar je als jongeren allemaal mee te maken krijgt. Daarnaast zijn er binnen de app een aantal pagina’s met belangrijke locaties en telefoonnummers. Waarnaar jongeren geregeld op zoek zijn. Voor vragen en antwoorden die niet in de app staan, is een chat ingebouwd. Waardoor jongeren makkelijk contact kunnen maken met het Maatschappelijk Werk en de Dienstverlening.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Bereik en interactie

Door de app is de interactie tussen Maatschappelijk Werk, Dienstverlening en zelfstandig wonende jongeren enorm verhoogd. Maar ook is hierdoor het bereik van de organisatie beter geworden. Een app en een website hiervoor laten ontwikkelen was daarvoor het perfecte communicatie middel.

Door daarnaast ook functies zoals nieuws en links naar social media toe te voegen in de app. Is ook het bereik van Maatschappelijk Werk en Dienstverlening verbeterd. Platforms als Facebook, Instagram en Twitter, worden door jongeren sneller gevonden.

Onze app ontwikkelaars leveren maatwerk

We gaan altijd voor de beste kwaliteit en zoeken samen met de opdrachtgever naar de beste oplossing voor een vraagstuk of probleem. Daarom hebben we dus samen met het Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ook uitgebreid onderzoek gedaan. Na dit onderzoek zijn we dan ook samen tot het plan gekomen om een app en website te maken met de specifieke doelgroep, namelijk jongeren van 17 tot 23 jaar.

Ben je zelf opzoek naar ontwikkelaars voor een bedrijf appwebapp of website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek. Wij helpen je graag verder met jouw wensen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Personal trainer app laten maken2022-11-23T14:12:03+00:00
Epicwebsite personal trainer app