App laten maken voor jongeren

Als app ontwikkelaars lossen we graag problemen op. Waar onze klanten geregeld tegenaan lopen. Door de moderne technologie kunnen onze klanten apps laten maken voor verschillende doelgroepen en partijen. Voor Mijn Oso Huis heeft de Hogeschool van Amsterdam, samen met het Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. een hybride app laten maken voor zelfstandig wonende jongeren. Door het laten maken van deze applicatie worden jongeren met verschillende vraagstukken geholpen, en wordt het zelfstandig wonen hierdoor makkelijker gemaakt. Een app laten maken heeft voor deze opdrachtgever een moeilijk probleem onder jongeren opgelost op een moderne en simpele manier.  Onze app ontwikkelaars leveren dan ook maatwerk en lossen je vraagstuk professioneel op.

“We zijn zeer tevreden met de snelle en professionele service van Epic website. Wij zouden iedereen Epic website aanraden. Nogmaals dank.” Joan.

Een app ontwikkeld voor Amsterdam

Woon jij in omgeving Amsterdam en wil je een app laten ontwikkelen? Neem contact op met Epicwebsite.

In Nederland wonen veel jongeren van boven de 18 jaar die zelfstandig  of onder begeleiding wonen. Het gebeurt vaak dat deze jongeren vragen hebben over het zelfstandig wonen. Maar niet weten waar ze terecht kunnen met hun vragen. Daarom zochten Maatschappelijk Werk en Dienstverlening samen met de Hogeschool van Amsterdam, naar een moderne oplossing voor dit probleem. Als oplossing hebben zij een app en website laten maken. Een app laten maken voor jongeren. Is natuurlijk het ideale middel om jongeren aan te spreken, en ze snel weer op weg te helpen.

De app van Mijn Oso Huis is bijvoorbeeld gemaakt om alle belangrijke informatie binnen een oogopslag beschikbaar te maken. Oso staat voor open, samen maar ook overzichtelijk. Een van de gebruikers van de app zegt bijvoorbeeld: De app geeft een duidelijk overzicht aan, in een spinnenweb van  alle regels. Waar je als jongeren allemaal mee te maken krijgt. Daarnaast zijn er binnen de app een aantal pagina’s met belangrijke locaties en telefoonnummers. Waarnaar jongeren geregeld op zoek zijn. Voor vragen en antwoorden die niet in de app staan, is een chat ingebouwd. Waardoor jongeren makkelijk contact kunnen maken met het Maatschappelijk Werk en de Dienstverlening.

Bereik en interactie

Epicwebsite kan jou op-maat gemaakte app ontwikkelen.

Door de app is de interactie tussen Maatschappelijk Werk, Dienstverlening en zelfstandig wonende jongeren enorm verhoogd. Maar ook is hierdoor het bereik van de organisatie beter geworden. Een app en een website hiervoor laten ontwikkelen was daarvoor het perfecte communicatie middel.

Door daarnaast ook functies zoals nieuws en links naar social media toe te voegen in de app. Is ook het bereik van Maatschappelijk Werk en Dienstverlening verbeterd. Platforms als Facebook, Instagram en Twitter, worden door jongeren sneller gevonden.

Onze app ontwikkelaars leveren maatwerk

laat jou app maken door Epicwebsite.

We gaan altijd voor de beste kwaliteit en zoeken samen met de opdrachtgever naar de beste oplossing voor een vraagstuk of probleem. Daarom hebben we dus samen met het Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ook uitgebreid onderzoek gedaan. Na dit onderzoek zijn we dan ook samen tot het plan gekomen om een app en website te maken met de specifieke doelgroep, namelijk jongeren van 17 tot 23 jaar.

Ben je zelf opzoek naar ontwikkelaars voor een bedrijf appwebapp of website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek. Wij helpen je graag verder met jouw wensen.