Project omschrijving

EpicWebsite WordPress of Woocommerce app

Bij EpicWebsite zorgen we ervoor dat de WordPress applicatie aan al jouw wensen voldoet. Uiteraard voorzien van handige functies, een overzichtelijke lay-out en een uitstekende toegankelijkheid en gebruiksgemak.

Contact ons
epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialists
0611 291 303
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

EPICWEBSITE WORDPRESS OF WOOCOMMERCE APP

Met de EpicWebsite WordPress of Woocommerce app verlies je jouw doelgroep geen moment meer uit het oog. Met deze applicatie kunnen jouw klanten je 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Jouw winkel is daarmee dus altijd geopend. 90% van het internetverkeer komt via online apparaten. Daarbij kun je denken aan een smartphone of een iPad. Als ondernemer wil je hier natuurlijk optimaal gebruik van kunnen maken.

Een website alleen is vaak niet voldoende om jouw online succes te kunnen waarborgen. Zeker niet als je weet dat veel websites niet op de juiste manier worden weergegeven als ze bezocht worden via mobiele apparaten. Daarnaast laat het beheren van een website via de smartphone of tablet vaak te wensen over. Met de EpicWebsite WordPress of Woocommerce app is dat voorgoed verleden tijd. De applicatie is voorzien van handige functies. Zowel voor de gebruiker als voor jou als ondernemer!

EPICWEBSITE WORDPRESS OF WOOCOMMERCE APP
Google Play
App Store
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN
PLATFORMS:
WordPress app laten maken

WordPress app laten maken

Als je een WordPress app wilt laten maken ben je zeker van online succes. Met deze applicatie staat de voordeur naar jouw winkel elke minuut van de dag open. Bij EpicWebsite zorgen we ervoor dat de WordPress applicatie aan al jouw wensen voldoet. Uiteraard voorzien van handige functies, een overzichtelijke lay-out en een uitstekende toegankelijkheid en gebruiksgemak.

Denk daarbij aan diverse download functies, locatievoorzieningen, het verzenden van pushberichten en shop mogelijkheden. Uiteraard kan de EpicWebsite WordPress app ook worden uitgerust met een social media integratie. Ook het beheren van jouw WordPress website is eenvoudig via de applicatie te regelen. Denk daarbij aan de mogelijkheden om te werken met Google Analytics of gebruik te maken van verschillende plug-ins en belangrijke updates.

Woocommerce app laten maken

Een Woocommerce app laten maken doe je als je jouw online verkopen een lekkere boost wilt geven. De EpicWebsite Woocommerce applicatie wordt natuurlijk geheel op maat gemaakt. Jouw klanten kunnen eenvoudig online bestellen en veilig betalen via hun smartphone of tablet. Zo creëer je als online ondernemer niet alleen meer interactie, maar uiteraard ook meer naamsbekendheid én omzet. De EpicWebsite WordPress of Woocommerce applicatie werkt via iOS en Android via verschillende mobiele devices.

Woocommerce app laten maken

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. Hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan Nu

Google Play
App Store
Vrijblijvende offerte