Project omschrijving

WordPress datingsite maken

In de afgelopen jaren zijn de datingsites enorm gegroeid.

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Een datingsite maken met wordpress?

In de afgelopen jaren zijn de datingsites enorm gegroeid. Nu zijn er vele bedrijven die er voor kiezen om een wordpress platform site op te zetten! De reden is simpel, wordpress is een van de meest complete en makkelijk te beheren platforms. Probleem is echter wel dat in de meeste gevallen, er iets nieuws ontworpen moet worden. Een nieuw concept zoals: dating voor religieuze mensen of voor de 50+ enzovoort ( is geen probleem maar wel als er bijvoorbeeld met een credit systeem gewerkt moet worden ).

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Maar hoe werkt ons nieuwste datingwebsite?

Maar hoe werkt ons nieuwste datingwebsite?

Epicwebsite is trots om aan te kondigen dat wij vanaf nu een opmaat gemaakte datingsite voor u kunnen maken met wordpress. Dus bent u op zoek naar iets speciaals? Of heeft u een super nieuw idee. En bestaat er nog geen standaard systeem die u kunt gebruiken? Dan ontwerpen wij toch precies dat wat u zoekt! Dus wilt u een site met: Klanten dashboard / klanten bepalen zelf wie wat ziet / uitgebreide autoresponder / credit of maandelijkse abonnementen / gratis inschrijven en aantal gratis berichten verzenden / automatisch afschrijving / iDeal, creditkaart, paypal, bankoverschrijving +30 soorten betalingsmogelijkheden / automatisch toevoegen naar de juiste groepen. Of iets totaal anders?  Geen enkel probleem!! Alles is mogelijk!

Een datingsite laten maken

Met deze datingsite geeft u singles de gelegenheid om online te daten! Vanwege het coronavirus is hier veel vraag naar omdat het in deze tijd lastiger is om mensen te ontmoeten. De datingsite kan verschillende dingen bevatten. De mogelijkheden zullen wij uiteraard met u bespreken, maart de keuze is helemaal aan u! De datingsite die wij realiseren voor u wordt geheel naar uw wensen gemaakt.

Een datingsite laten maken
Inkomsten en veiligheid

Inkomsten en veiligheid

Met het hebben van de website brengt u niet alleen singles bij elkaar, maar kunt u ook zorgen voor maandelijkse inkomsten. Dit hoeft niet, maar dit is wel mogelijk. Dit kan door bijvoorbeeld een premium account aan leden aan te bieden waarin zij meer opties hebben.

Wij zorgen ervoor dat de datingsite 100% veilig is. Denk aan persoonsgegevens of betalingen die worden gedaan via de site. Alles wordt veilig.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.