webwinkel maken

Eigen webwinkel starten is bij Epicwebsite heel erg voordelig en professioneel.

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een webshop te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Webwinkel maken?

Eigen webwinkel starten is bij Epicwebsite heel erg voordelig en professioneel. Een webshop laten maken bij ons heeft oneindig veel voordelen. Waar normaal gesproken honderden euro’s extra’s voor betaald moet worden. Een webwinkel laten bouwen standaard met alle Tools dat een moderne webshop nodig heeft om goed te kunnen functioneren zoals: uitgebreide administratie modulen,  voorraadbeheer, verzending modulen, meerdere talen webshop, vele betalingsmogelijkheden zoals PayPal.

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

webwinkel maken gebouwd voor succes

Met jaren ervaring in webdesign weten wij precies wat er nodig is om een succes van een onderneming te maken. Apart van het feit Responsief webshop ook overzichtelijk  en makkelijk te navigeren is voor klanten, er is ook Seo en Sea die heel erg belangrijk is voor het behalen van een goeie positie in zoekmachines. Want uiteraard niet een onderneming kan overleven als het niet genoeg klanten en inkomen heeft. Dat is ook de reden  waarom wij met onze collega’s van seooptimalisatie.info een afspraak hebben gemaakt om voor klanten die echt serieus zijn met SEO-webshop voor een betaalbare prijs uitgebreide websiteoptimalisatie laten uitvoeren. En van tevoren vaststellen wat zijn de belangrijke zoekwoorden, wie zijn de meest sterke concurrenten, hoeveel inkomen kan er verwacht worden, en uiteraard een plan van aanpak van hoe het eigenlijk gedaan zal moeten worden.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Webwinkel maken en platforms

Over de jaren heen zijn er vele platforms geweest die eigenlijk hetzelfde deden, maar niet allemaal succesvol waren. Belangrijke platforms zoals:

  1. Magento
  2. PrestaShop
  3. seoshop
  4. woothemes/woocommerce

Maar hier bij Epicwebsite maken we met name gebruik van WordPress voor het maken van onze webshops. Uiteraard alle bovenstaande platforms ondersteunen wij ook. En heel soms komt het wel eens voor dat onze klanten specifiek naar een van de bovenstaande webshop platforms vragen. Wat uiteraard 100% verzorgd wordt door ons.

webwinkel laten maken zoals

Over de jaren hebben wij wel over de honderden webwinkels gebouwd voor verschillende klanten die verschillende soorten webshops mooi vonden. De meest bekendste en gevraagde webwinkels wat wij van onze klanten hebben gehad volgen hieronder. Maar wat wel erg interessant is, is dat de meeste van onze klanten  denken dat laten maken van een webwinkel zoals Bekendste namen hieronder vermeld  wel duizenden euro’s moet kosten. Maar dat is totaal niet waar. En klanten die weleens een eigen webwinkel zijn begonnen bij ons, weten al te goed dat jij een complete professionele webwinkel kan laten bouwen, voor een fractie van de normale prijs. En dat is voor ons ook heel erg belangrijk om goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs te leveren.

De meest gevraagde webwinkels:

  1. Otto
  2. Dress-for-less
  3. Zalando
  4. Lataza
  5. wehkamp
  6. ModeMusthaves
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Webwinkel maken voor kleding webshop

Uiteraard er zijn wel duizenden soorten winkels wereldwijd met verschillende soorten producten. En voor zoveel is het  belangrijk voor het bouwen van een shop dat er categorieën gemaakt worden met de twee meest belangrijke soorten. En dat is dan ook de vraag  die wij aan onze klanten stellen!? Wat wil je precies gaan verkopen?

Materiële producten of digitale producten? Het is voor een site dat alleen maar materiële producten heeft niet van belang om een uitgebreid downloadsysteem hebben, waar klanten bijvoorbeeld maar één keer iets kunnen downloaden. Of dat een uitgebreide beveiliging moet komen voor downloadbare producten.

Epicwebsite webwinkel heeft uitgebreide mogelijkheden met een modern ontwerp! Wil jij ook je eigen webwinkel laten bouwen, neem dan eens contact met ons op en graag leggen wij je de mogelijkheden uit om op die manier Jou te helpen de beste keuze te maken.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Schoonheidssalon website maken2022-11-24T16:41:48+00:00