Jantje Dientje

Dit is een van onze eerste klanten waar wij een webshop voor hebben ontworpen.

H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een webshop te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Webwinkel laten maken jantje-dientje.nl

Webwinkel laten maken voor Jantje-Dientje. Dit is een van onze eerste klanten waar wij een webshop voor hebben ontworpen. Dit is een webwinkel vol met vintage meubelen. Bij deze webwinkel was het erg belangrijk dat de spullen per categorie duidelijk aangegeven werden. Zodat het voor de klanten en de beheerders een overzichtelijke webwinkel zou worden. Ook met je eigen webshop beginnen? Magento webshop laten bouwen behoort ook tot de mogelijkheden!

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als jouw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor jou gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met je mee en voorzien je graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kan je altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.