Een website voor alle coaches en trainers

Bewegen is gezond en dat doen we dan ook maar al te graag. Maar soms kan een extra beetje motivatie echter helpen om nog meer uit jezelf te halen. Een personal trainer kan hierbij helpen. Vaak denken mensen dat een personal trainer alleen zegt welke oefeningen gedaan moeten worden, maar het is meer dan dat. Ook het motiveren is een grote taak van de trainer. Misschien bent u een personal trainer en wilt u deze misvatting uit de wereld helpen. Het laten maken van een website kan hierbij helpen. Uw potentiële klanten kunnen op die manier kennis met u maken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld erachter komen wat een personal trainer precies doet. Zo haalt u nieuwe klanten binnen zonder er iets voor te doen. Een WordPress website laten maken bij ons is een stap die eigenlijk elke personal coach zou moeten nemen.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT

WordPress website laten maken

WordPress is een platform waar veel websites op worden gemaakt. Ook wij werken met dit platform, en kunnen u daarin dus voorzien van een nieuwe website. Veel mensen die zoeken naar een health coach of op zoek zijn naar tips starten hun zoektocht via Google. Als u op deze groep kunt inspelen met een eigen website, dan kunt u uw klantenkring flink uitbreiden. We zien vaak dat mensen die op zoek zijn naar coaching, zoeken naar ‘health coach + plaatsnaam’. Dit is dus een groep die u eenvoudig kunt aanspreken met een eigen website.

Een complete website voor health en coach

Door het laten maken van een website over coaching kunt u dus veel potentiële klanten naar u toe trekken, maar dat is nog niet voldoende. Wanneer u veel bezoekers trekt op uw website wilt u natuurlijk ook dat deze bezoekers op uw website blijven. Vaak zijn mensen op zoek naar meer informatie over coaching en lifestyle. Probeer dus niet alleen een verkooppraatje te houden. Maar voorzie de bezoekers ook van een stukje informatie en vertel wat een health coach precies doet. Niet iedereen weet dit namelijk. Wanneer bezoekers beter kennis maken met de werkzaamheden van een health coach,  dan weten ze precies wat ze kunnen verwachten en zullen ze sneller de stap zetten tot het afnemen van een dienst.

Lifestyle websites laten maken

Als health coach wilt u waarschijnlijk alle kennis delen met de wereld. U kunt dit doen onder uw klantenkring, maar ook uw website kan naast een verkoopfunctie ook een blogfunctie hebben. Zo kunnen huidige klanten, maar ook nieuwe potentiële klanten lezen over verschillende tips die u met regelmaat post op uw website. Een website over coaching laten maken draait dus niet alleen om het aanbieden van uw diensten, maar kan dus ook een bredere functie hebben. U kunt klanten bijvoorbeeld verwijzen naar bepaalde blogposts als ze tips zoeken over een bepaald onderwerp.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers waar ze zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.