Project omschrijving

Waarom een wordpress site laten maken?

Een foto van wordpress website laten maken productHet is het WordPress Platform dat al jaren word gebruikt, door miljoenen mensen over de hele wereld. Het is een super makkelijk platform, dat zelfs word gebruikt door de overheden om een website mee te laten maken. Waar is flexibiliteit erg belangrijk? Dat antwoord kan zeker zijn bij een: website bouwen met wordpress. Maar dit betekent ook dat u toegang heeft, tot duizenden extra wordpress plugins (modulen die u kunt installeren, om functionaliteiten van uw website uit te breiden). Er zijn wel letterlijk duizenden webdevelopers. Die dag en nacht op zoek zijn naar ideeën, waar ze wp plugins van kunnen maken. En dus is de kans is ook vrij groot, als u een plugin nodig heeft? Daar al iemand al aan heeft gedacht.

Voordeel van een wordPress website laten maken

WordPress website laten maken fotoEen wordpress website laten maken, is dan ook erg seo vriendelijk. En mensen van Google hebben keer op keer, WordPress herkend als een goed platform voor SEO. En met de uitgebreide systemen voor Zoekmachineoptimalisatie. Kunt u ervan uitgaan dat uw website de meest nodige formules heeft, om uiteindelijk beter gevonden te worden en hoger in Google te komen!

Website bouwen wordpress

Een goedkope website laten maken, kan zeker met WordPress. Sterker nog WordPress zelf is. Het is een open source, wat betekent dat het gewoon voor nu en altijd gratis zou blijven. Dus u kunt ervan uitgaan dat alles wat u heeft geinvesteerd aan een WordPress website, ook altijd de waarde blijft houden! Een goedkope website laten maken is natuurlijk wel afhankelijk van het soort website dat u laat bouwen. Denk hierbij aan de functies die de website nodig heeft!
Een webshop laten maken met wordpress is ook vrijwel overal te zien. Voor een webshop waar u uw producten kunt verkopen, wordt ook heel vaak met een woocommerce plugin voor wordpress gebouwd. Waar u uw producten te koop kunt zetten, wat digitaal gedownload kan worden of fysiek op de post! Naast woocommerce is er ook een digitaal download plugin (easydownload) , deze is ook gratis te gebruiken. Tenminste het core systeem van Woo commerce en easy dowload zijn gratis te krijgen. Alleen als u de functies wilt uitbreiden, dan betaald u vanaf EUR 20 tot aan een paar 100 euro’s per maand!

Meer informatie nodig?

Contact ons