Project omschrijving

webshop laten maken

webshop laten maken

Webshop laten maken

Een webshop laten maken is de eerste stap naar uw online business, en zoals vele momenten in onze leven is de eerste stap uitermate belangrijk dat u het goed doet! Een webwinkel maken is zo gebeurd, en overal kunt u het laten doen bij heel veel Webdesign bureaus, en voordat u weet heeft u dan een webshop en bent u een eigen webwinkel begonnen! En wilt u hier graag geld mee verdienen of uw idee naar de buitenwereld brengen! Alleen met een website dat niet is zoals u het had gehoopt is het niet zo makkelijk! Dan heeft u een site dat constant mankementen heeft en niet alleen dat het geen geld voor u op brengt het kost u nog eens veel geld en heel veel moeite!

Goedkope webshop laten maken

Waarom niet uzelf die hoofdpijn besparen en een goedkope webshop laten maken door Epicwebsite dat klaar staat voor het kwaliteit werk. En jaren lang genieting van een perfect product die op maat gemaakt is voor u en uw bedrijf, en die niet alleen maar uw geld kost maar ook voor uw geld maakt. Door alle gereedschap te geven die we nodig hebben om de concurrentie voor te zijn en toch  tijd overhouden voor andere leuke dingen! Dat is wat wij graag willen voor u betekenen. U hoeft alleen maar even onze kwaliteit en onze prijzen en onze service te vergelijken met Wie dan ook van andere Webdesign bureaus, zodat u weet bij wie u het beste en het voordeligst webwinkels kan laten maken!
Eigen webwinkel beginnen kan bij ons al vanaf €149,- een kaal systeem is dan al goedkoper dan onze concurrenten. Maar wat wij voor u  bouwen voor 149.00! Bouwen onze collega’s in andere webdesigners echt voor duizenden euro’s! Wij zijn een jong team van pas gestudeerde studenten die een droom van succes hebben en het design community! Daardoor kunt u veel voordeliger uw webshop laten bouwen door professionele die een passie hebben om u te helpen om een eigen webwinkel te beginnen en de beste onlinewinkel die te maken valt!

Magento & prestashop webshops laten bouwen?

Aldo naast wordpress webshops kunnen ze ook andere platforms aanbieden zoals magento/prestashop enzovoort,  maar WordPress is voor ons toch het meest gebruikte platforms waar wij onze internetsites mee bouwen en dus veel meer kunnen doen met WordPress dan andere platforms! Maar het komt regelmatig nog steeds voor dat wij andere platforms gebruiken, om webshop op te zetten. En als dat is wat u graag wilt laat ons  dit dan weten en zoals wp zorgen we ook voor een perfect voordelige systeem voor u! Maar het is iets standaard! wordpress webshop worden vaak gebouwd met een e-commerce systeem die u de mogelijkheid geeft om uw product ook alleen te koop te zetten. Producten zoals digitaal gedownload of fysieke producten die op de post moeten of juist een soort van een leasemaatschappij verkopen waar u klanten kunnen zich inschrijven voor Bijvoorbeeld WordPress cursus! Er wordt dan automatisch maandelijks een bedrag van hun rekening afgeschreven en de leden krijgen dan toegang tot alleen voor leden bestemde pagina’s,alles wordt op de automatische piloot geregeld en u hoeft alleen maar een keer het systeem op te zetten en een wordpress doet rest voor u!