Project omschrijving

webshop laten maken

webshop laten maken

Webshop laten maken

Een webshop laten maken is de eerste stap naar uw online business, en zoals vele momenten in ons leven is de eerste stap uitermate belangrijk! Een webwinkel maken is zo gebeurd, en overal kunt u het laten doen bij heel veel Webdesign bureaus, en voordat u het weet heeft u dan een webshop en bent u een eigen webwinkel begonnen! En natuurlijk wilt u hier graag geld mee verdienen of uw idee naar de buiten brengen! Alleen met een website dat niet is zoals u het had gehoopt is het niet zo makkelijk! Dan heeft u een site dat constant mankementen heeft en niet alleen dat het geen geld voor u op brengt het kost u nog eens veel geld en heel veel moeite!

Goedkope webshop laten maken

Waarom niet uzelf die hoofdpijn besparen en een goedkope webshop laten maken door Epicwebsite dat klaar staat voor het kwaliteit werk. En jaren lang genieten van een perfect product die op maat gemaakt is voor u en uw bedrijf, en die niet alleen maar uw geld kost maar ook voor uw geld maakt. Door alle gereedschap te geven die we nodig hebben om de concurrentie voor te zijn en toch tijd overhouden voor andere leuke dingen! Dat is wat wij graag voor u willen betekenen. U hoeft alleen maar even onze kwaliteit, onze prijzen en onze service te vergelijken met Wie dan ook van andere Webdesign bureaus, zodat u weet bij wie u het beste en het voordeligst webwinkels kan laten maken!
Een eigen webwinkel beginnen kan bij ons al vanaf €499,- een kaal systeem is dan al goedkoper dan onze concurrenten. Maar wat wij bouwen voor 499.00, daar bouwen onze collega’s en andere webdesigners hetzelfde echt voor duizenden euro’s! Wij zijn een jong team van pas gestudeerde studenten die een droom van succes hebben in het design community! Daardoor kunt u veel voordeliger uw webshop laten bouwen door professionele die een passie hebben om u te helpen om een eigen webwinkel te beginnen en de beste onlinewinkel te maken die opvalt!

Magento & prestashop webshops laten bouwen?

Aldo naast wordpress webshops kunnen ze ook andere platforms aanbieden zoals magento/prestashop enzovoort, maar WordPress is voor ons toch het meest gebruikte platform waar wij onze internetsites mee bouwen en dus veel meer kunnen doen met WordPress dan andere platforms! Maar het komt regelmatig voor dat wij andere platforms gebruiken, om een webshop op te zetten. En als dat is wat u graag wilt laat ons dit dan weten en zoals wp zorgen we ook voor een perfect voordelig systeem voor u! Maar het is iets standaard! wordpress webshops worden vaak gebouwd met een e-commerce systeem die u de mogelijkheid geeft om uw product ook alleen te koop te zetten. Producten zoals digitaal gedownload of fysieke producten die op de post moeten of juist een soort van een leasemaatschappij verkopen waar u klanten zich kunnen inschrijven voor bijvoorbeeld een WordPress cursus! Er wordt dan automatisch maandelijks een bedrag van hun rekening afgeschreven, en de leden krijgen dan alleen toegang tot het voor de leden bestemde pagina’s. Alles wordt via de automatische piloot geregeld en u hoeft alleen maar een keer het systeem op te zetten en wordpress doet de rest voor u!