Project omschrijving

WOOCOMMERCE APP LATEN MAKEN

Een webshop app laten maken was onze opdracht  van D&B. Met de app Draakjes en Boefjes heeft EpicWebsite succesvol een bestaande webshop in een vernieuwend app-jasje gegoten! Deze kwaliteitsvolle, op woocommerce gebaseerde webshop voor kinderkleding kenmerkt zich door zijn eenvoud en gemak in gebruik. Het is precies die essentie die we hebben proberen samen te vatten in deze handige app.

 

Professionele app laten maken

Wanneer klanten ervoor kiezen om een app te laten maken op basis van hun webshop. Dan gaat het voor ons om een product ontwikkelen dat niet alleen dezelfde positieve karakteristieken als de site bevat, maar ook als applicatie op zich technisch kan opboksen tegen massa’s andere apps. De diensten van EpicWebsite zijn daarom uniek op jou afgestemd. Onze voordelige, professionele, en efficiënte service maakt ons tot de specialist die jij zoekt voor jouw appontwikkeling.

PLATFORMS:
COMPATIBLE MET:

IOS & ANDROID

COPYRIGHT:
Epicwebsite, kodoki kinderkleding app

Complete webshop app laten ontwikkelen

FANTASTISCHE FEATURES

 • Beschikbaar in zowel de Apple Appstore als op Google Play
 • Aantrekkelijke vormgeving
 • Gemakkelijk en kindvriendelijk in gebruik
 • Gastenboek voor geïndividualiseerde reviews
 • Sales-sectie
 • Volledige integratie met WooCommerce
 • Push notificatie
 • Ondersteuning voor verzending en kortingscode
 • Met 99% betalingsgateway (Zoals iDEAL, Creditcard, Paypal en veel meer), hetzelfde als op uw website.
 • Wenslijst en synchronisatie op verschillende apparaten
 • Mijn bestelling volgen
 • Productvarianten
 • En meer!

E-commerce app laten maken

EEN WEBSHOP APP DIE TOT IN DE PUNTJES IS UITGEWERKT…

Je kreeg in de features hierboven al een tipje van de sluier opgelicht, maar… waarom probeer je de app zelf niet eens? Volg gerust deze link om een kijkje te nemen. Hieronder geven we je wat meer uitleg over enkele van de eerder vermelde features.

We hebben de app net als de website een eenvoudig design gegeven, met de appeal van sociale media zoals Facebook, Instagram, en een overzichtelijk, fotorijk uitzicht, zoals Pinterest.

Dat maakt het voor gebruikers dan ook meteen een stuk gemakkelijk om de app te navigeren: ze zijn een dergelijke interface reeds gewend en kun naar hartenlust swipen, hearten, en natuurlijk: interessante koopjes doen! Een leuke app krijgt zo een haast verslavend, onweerstaanbaar effect!

Epicwebsite, kidoki Woocommerce app

NET DAT STAPJE VERDER DAT JIJ VERDIENT!

Een dergelijke webshop app maken doen we ook altijd met het oog op de doelgroep. In dat geval zijn dat natuurlijk kinderen en hun mama’s! Dankzij het gebruiksvriendelijke design kunnen moeders en hun zoon of dochtertje gemakkelijk mooie foto’s bekijken. En bij interesse kan je de foto aanklikken om dat ene T-shirt of die blouse eens van dichtbij te bekijken.

Een unieke ervaring, waarvan de gedachte ons deed glimlachen bij het maken van deze app.

Maar Draakjes en Boefjes biedt toch nog net dat tikkeltje extra dankzij de focus op een persoonlijke touch: de bezoeker maakt in een handomdraai een account aan, zet kledingstukken in je wishlist, en laat een review achter in het gastenboek. Je weet het: de beste reclame gaat van klant tot klant!

Voel jij je ook geïnspireerd door ons Draakjes en Boefjes-project, en zit je zelf te broeden op een plan om de wereld te veroveren met jouw website? Dan is een goede app zeker ook een must!

Contacteer ons vandaag nog via onderstaande gegevens om een eCommerce app of website te laten maken die succes uitstraalt en het beste van moderne designfilosofie en persoonlijke service combineert. We kijken van harte uit naar jouw project!

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan Nu

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Meer voorbeelden

Deskundig ontwerper

TRENDING DESIGNER