Project omschrijving

Live Demo Bekijken?

Een Veilingsite maken?

Een veilingsite maken?

 Een veilingsite laten maken

Een veilingsite beginnen is toch heel duur? Een veiling site laten bouwen, is toch alleen voor professionele bedrijven mogelijk? Ik ben op zoek naar een veilingsite compleet professioneel/sleek design en toch betaalbaar kan dit?
Het is nog niet zo lang geleden dat ik net als u een veilingsite wou beginnen, en dat ik dan duizenden euro’s ervoor moest betalen, maar dat is nu allemaal verleden tijd. Want een ruime en complete veiling site laten bouwen, moest voor een fractie van de prijs.
De veiling site van epicwebsite is voor genodigden met alle benodigde modules, die een veiling website nodig heeft. Zo kunnen gebruikers hun eigen producten toevoegen, een begin prijs, eindprijs en een nu te betalen prijs invoeren. Dit is natuurlijk niet alles van de veiling site van epicwebsite. We komen met een eigen leden systeem administratie, waar leden met elkaar en met de administratie kunnen communiceren door middel van live chat.

veilingsite laten maken

Met een ongelooflijk mooi en sleek design, is onze website zonder twijfel de beste veilingsite van 2015. De veilingsite van epic website komt standaard met ongelooflijke ingebouwde modulen, waar u normaal gesproken duizenden euro’s voor moet betalen.

Webshop laten maken, website voor een nieuw bedrijf alles kan voordeliger bij  epicwebsite..

Standaard uitgerust met

 • Eigen boekhoudingsysteem
 • eigen veiling administratie (waar de webmaster de mogelijkheid heeft om algemene instellingen voor alle gebruikers te wijzigen)
 • Dag toppers
 • 100% mobiel vriendelijk
 • gebruikers profiel (net zoals eBay of Facebook hebben gebruikers hun eigen profiel)
 • Beoordeling & rating systeem (Kopers en verkopers beoordelen elkaar na elk item als de aankoop is voltooid.En elke gebruiker heeft zijn eigen algemene feedback voor de andere gebruikers om te zien)
 • vergoeding Procent (%) per veiling (Met het veiling thema, kunt u een vergoeding percentage krijgen uit elk veiling/item dat wordt verkocht in uw website.)
 • Geld verdienen met (opladen plaatsingskosten, featured plaatsingskosten, opladen van een procent of vaste vergoeding uit elke verkoop en lidmaatschapskosten.)
 • Uw eigen creditsysteem (laat gebruikers van tevoren credit kopen die ze dan kunnen gebruiken om spullen op uw website te kopen)
 • Privé berichten (gebruikers kunnen er voor kiezen om privé met elkaar te communiceren zonder dat andere leden ervan op de hoogte zijn)
 • Gebruikers en totale controle (als webmaster heeft u het al druk genoeg. En een ijzersterk systeem dat alles makkelijk aan de gebruiker aanbiedt, zodat u als webmaster niets hoeft te doen. Dus alles kan door de gebruikers zelf gedaan worden)
 • Google support (een op maat gemaakte Google map. Speciaal voor uw website, laat gebruikers vind plaats aan klikken via de link van Google map)
 • Geavanceerde zoek modules. De gebruikers kunnen op postcode postbus / afstanden van een kilometer of langer / gebaseerd op Google het terugvinden )
 • digitale veiling site (geeft de gebruikers de mogelijkheid om bestanden up te loaden .Die na betaling gelijk gedownload kunnen worden door andere gebruikers)
 • – Nieuws/blog (een compleet blank systeem voor een veiling site die opgemaakt gemaakt is)
 • Twitter zoekwoord ( alle sociale media’s zijn 100% geïntegreerd en support)
 • op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt via e-mail ( een compleet e-mail systeem waar u alles eenmaal kan installeren. Waarna alles automatisch loopt en u overal op de hoogte van brengt)
Offerte aanvragen

Veiling website laten maken is nog nooit  zo voordelig geweest: Bespaar honderden euro’s!

veilingsite maken bij de beste

Want bij epicwebsite, kunt u nu een complete veiling website zoals ebay of marktplaats laten maken. Precies zoals eBay.nl heeft u ook de mogelijkheid om aanbiedingen te laten plaatsen op een veiling site. Aan de hand van een ingestelde tijd, de prijs weergeven, en automatisch wijzigen indien dat er geen bod gedaan is. Of dat de autor heeft ingesteld dat een tegenbod moet plaatsvinden op het moment dat het hoogste bedrag is bereikt..

Way veilingsite maken

Precies wat een Moderne en professionele veiling website nodig heeft!!

veilingsite maken