Project omschrijving

Waarom mobiele website maken

eeen foto van mobiele website maken portfolio postMobiele website maken in 2016 moet geen vraag meer zijn! Een Responsive webshop die 100% geschikt is voor elke mobiele telefoon zoals Iphone. En dat jouw bezoekers niet steeds hoeven in en uit te zoomen om je webwinkel te bekijken. Dus een site op een mobiel die super makkelijk te navigeren is, is een pre! Jaarlijks worden miljoenen euro’s via internet ingekocht! Via simpele mobiele telefoons! Je eigen webwinkel beginnen? Je eerste zorg het moet een mobiel vriendelijke site zijn! Uiteraard zijn er verschillende factoren die erbij spelen om een succes te maken van jouw online onderneming. Zoals website promotie en SEO optimalisatie en uiteraard de producten waar vraag naar is. In mijn andere posten ga ik je uitgebreid uitleggen hoe jij de meest verkochte producten kan vinden. De wereld is heel hard aan het veranderen wat vandaag is , is er
morgen misschien wel niet meer. Als een webmaster heb jij de mogelijkheid om mee te veranderen of failliet te gaan zoals wel duizenden andere grote bedrijven failliet zijn gegaan. Hier bij Epicwebsite willen we graag helpen om een succes van jouw onderneming te maken. Zoals je aan prijzen kunt zien is het echt niet echt alleen maar geld waar wij voor werken! Wij willen graag Nederland helpen en de beste zijn in wat wij doen.

Mobiele website maken

mobiele website maken fotoWaarom is het zo belangrijk om een Responsive webshop te hebben? Wat dacht je hiervan: Alleen in het eerste half jaar van 2012 en daarna 85% van alle online inkomen werden gegenereerd door mensen die hun inkopen hebben gedaan via een mobiele telefoon, laptop of tablet! Het totale inkomen is natuurlijk tot Miljoenen euro’s en daar als een site eigenaar willen wij natuurlijk wel gebruik van maken. En onze best doen om onze webshops zo goed mogelijk te laten presteren. Zelfs op een klein scherm! Zoals op een  iphone of iphod maar hoe doen wij dat? Hoe zorgen we ervoor dat wij een Responsivesite hebben? Wat is anders aan een klein scherm wanneer je een shop bezoekt? Kan jij een oude webshop die niet responsive is op een Iphone scherm laten passen? Of moet je echter duizenden euro’s gaan uitgeven om alles overnieuw te installeren?

Responsive webshop laten maken

een foto van Responsive webshop laten makenEen responsive webshop is een webwinkel waar klanten met hun mobiele telefoon vanuit overal in de wereld, je site kunnen bezoeken en hun inkopen doen, of hun informatie halen. Misschien dingen opslaan voor later gebruik, en terugkomen wanneer het hun het beste uitkomt! Het probleem hier is wanneer iemand met een klein scherm een web pagina gaat bezoeken, jouw webwinkel niet van tevoren weet wie vanuit een Mobiele telefoon en wie vanuit een desktop laten we zeggen de site op zoekt! Dus om dat effect te bereiken moet er een code geschreven worden in style.css file ( mediaquery, meer informatie over dit onderwerp kan je vinden op http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_mediaquery.asp ) dat de telefoon de nodige informatie van tevoren aan de website doorgeeft. Zodat de sites zichzelf automatisch aanpast aan de scherm grootte van de bezoeker! Een responsive webshop wordt bij Epicwebsite.nl automatisch en gratis bij iedere nieuwe site mee geleverd. Je kunt ervan uitgaan dat de webshop dat wij voor jou bouwen volledig mobiel vriendelijk is en uw klanten kunnen overal ter wereld op iedere soort scherm je webwinkel bezoeken zonder enige probleem hun weg vinden en hun inkopen doen. Veilig en snel. En dat is de webwinkel dat wij voor jou willen bouwen!

En website geschikt voor mobiele telefoons maken

Als jij nog niet overtuigd ben over de kracht van een responsive webdesign? Of als jij meer informatie wilt vinden over de laatste trends de beste plaats is https://www.google.com/trends/ waar jij uitgebreide informatie kunt vinden over de laatste trends, wat mensen kopen, hoeveel ze kopen, en welke plaatsen en veel meer. Het is zeker aan te raden om af en toe een kijkje te nemen op http://www.google.com/insights/  vooral als een webmaster kan jij er echter belangrijke informatie vinden over het onderdeel dat jou het meeste interesseert.