Vraag en Aanbod site maken

Vraag en aanbod website laten maken? Epicwebsite verzorgt jouw online aanwezigheid met een website, webshop, app of een logo. Gegarandeerd meer omzet.

Contact ons
Epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
0611 291 303
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Op zoek naar een Vraag en Aanbod site?

Uw eigen marktplaatssite laten ontwerpen, waar gebruikers hun vraag en aanbod onder de aandacht kunnen brengen?
Epicwebsite kan u met veel branche ervaring, geweldig verder helpen! Zoals u op onze portfoliosite kunt zien, hebben wij al meerdere marktplaats datingsites, veilingsites en vergelijkingssite ontworpen. Wij zijn dus het juiste team voor uw klus!

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Wat is een Vraag en Aanbod site?

De vraag en aanbod site werkt wel wat anders dan een Marktplaats website. Gevraagde advertenties worden door gebruikers gratis of tegen een betaling gepost. Hier wordt dan op gereageerd, en vervolgens wordt er een dienst aangeboden tegen betaling. De website die wij voor u bouwen is van alle gemakken voorzien en uw klanten zullen versteld staan

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Wat is een Marktplaats site?

Goed voorbeeld van een Marktplaats site is Ebay. In Nederland hebben we natuurlijk Marktplaats zelf, deze is ook meteen het bekendst en grootst in Nederland. Een Marktplaatssite is een website waar de bezoekers een advertentie kunnen plaatsen voor een dienst die hij of zij wilt laten uitvoeren. Je kunt dan natuurlijk ook zelf reageren op advertenties, om voor een ander een dienst uit te voeren tegen betaling.

Mogelijkheden en opties?

Klant dashboard:
Iedere gebruiker heeft zijn eigen inloggegevens die ze tijdens het registreren aangemaakt hebben. In het dashboard gedeelte kunnen gebruikers een totaal overzicht zien van alle advertenties, of kunnen de bedrijven een totaal overzicht zien van bijvoorbeeld de boekhouding.

Registreren:
Iedereen die nog geen account heeft word gevraagd om een account te registreren. Op de registratie pagina kunnen gebruikers aangeven of ze particulier of een bedrijf zijn. Bedrijven kunnen dan reageren en particulieren kunnen een gevraagde advertentie plaatsen

Betalingen: Er kunnen een beperkt aantal soorten lidmaatschappen aangemaakt worden (Bijvoorbeeld particuliere kunnen een gratis advertentie plaatsen, en bedrijven kunnen tegen een betaling reageren op die advertenties).

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Admin mogelijkheden en opties?

Admin gedeelte:

  • Vraag en aanbodsite is ontworpen op een WordPress CMS!
  • Alleen diegene die toegang heeft tot de administratie kunnen inloggen op het CMS gedeelte.

Op CMS gedeelten heeft de administratie volledig overzicht over:

  • Betalingen
  • Ontvangen betalingen
  • Project plans
  • Credit plans
  • Categorieën
  • Formulieren
  • Wijzigingen van de site
  • Goedkeuren van de geplaatste advertenties

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op.En we bespreken samen de wensen en mogelijkheden door. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Website voor alle coaches en trainers2022-11-24T16:52:44+00:00