Project omschrijving

Op zoek naar een Vraag en Aanbod site?

Uw eigen marktplaatssite waar gebruikers hun vraag of aanbod onder de aandacht van de wereld kunnen brengen?
Waarom vergelijkt u ons aanbod dan niet met de rest van de webdesigners?
Epicwebsite kan u met meer dan 10 jaar ervaring op zijn minst het beste advies geven.

Zoals u dat op onze portfolio kunt zien, wij hebben al meerdere marktplaats/datingsites/veilingsites/vergelijkingssite ontworpen. En wij kunnen u hierin verder helpen. Maar eerst wat is een vraag&aanbodsite en wat is het verschil met marktplaats?

CATEGORIEËN

Micro Jobs

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML /JAVASCRIPT / CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Voorbeeld van Vraag en Aanbod site van epicwebsite

Wat is een Vraag en Aanbod site?

Een Vraag en Aanbod site werkt ietsjes anders dan een marktplaats website. Gevraagde advertenties worden door gebruikers gratis of tegen een betaling gemaakt. En alleen gebruikers ( in de meeste gevallen bedrijven of freelancers ) die een maandelijks abonnement of credits kopen. Om te kunnen reageren op die advertentie. U kunt dan denken aan offerte.nl waar een bezoeker een offerte kan aanvragen ( in dit geval een gevraagde advertentie aanmaken ). En meerdere aanbiedingen kan ontvangen van verschillende bedrijven. Om zo het beste aanbod te kiezen.

Wat is een Marktplaats site?

Een goed voorbeeld van een marktplaats site is Ebay. Uiteraard in Nederland hebben ze de Marktplaats.nl, die dan ook gelijk het meest bekendst is. Marktplaatssite is een website waar de bezoekers tegen een betaling of gratis een advertentie kunnen maken, en of reageren op de advertentie.

Mogelijkheden en opties?

Klant dashboard:
Iedere gebruiker heeft zijn eigen inloggegevens die ze tijdens het registreren aangemaakt hebben.
In het klant dashboard gedeelte kunnen gebruikers een totaal overzicht zien van alle advertenties. Of de bedrijven kunnen een totaal overzicht zien van de boekhouding tot het aantal advertenties of terugkoppelingen van klanten enzovoort.

Registreren:
Iedereen die nog geen account heeft word gevraagd om een account te registreren. Op de registratie pagina kunnen gebruikers aangeven of ze particulier zijn of een bedrijf. ( Bedrijven kunnen dan reageren en particulieren kunnen een gevraagde advertentie plaatsen ).

Betalingen: Er kunnen een beperkt aantal soorten lidmaatschappen aangemaakt worden ( bijvoorbeeld particuliere kunnen zo een gratis advertentie plaatsen, en bedrijven kunnen tegen een betaling reageren op die advertenties ).

Voorbeelden van marktplaatssites van epicwebsite

Admin mogelijkheden en opties?

Admin gedeelte:

  • Vraag een aanbodsite is ontworpen op een WordPress CMS!
  • Alleen de administratie of degene die toegang heeft tot de administratie kunnen inloggen op CMS gedeelte.

Op CMS gedeelten heeft de administratie volledig overzicht over:

 • Betaling instellingen
 • Ontvangen betalingen
 • Project plans
 • Credit plans
 • Categorieën
 • Formulieren
 • Wijzigingen en aanpassingen van de site
 • Goedkeuren van de geplaatste advertenties ( Geplaatste advertenties kunnen automatisch goedgekeurd worden. Of de administratie moet per advertentie goedkeuring geven voordat ze op de website te zien zijn )

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers waar ze zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Meer voorbeelden

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.