Project omschrijving

Op zoek naar een Vraag en Aanbod site?

Uw eigen marktplaatssite waar gebruikers hun vraag of aanbod onder de aandacht van de wereld kunnen brengen?
Waarom vergelijkt u ons aanbod dan niet met de rest van de webdesigners?
Epicwebsite kan u met meer dan 10 jaar ervaring op zijn minst het beste advies geven.

Zoals u dat op onze portfolio kunt zien, wij hebben al meerdere marktplaats/datingsites/veilingsites/vergelijkingssite ontworpen. En wij kunnen u hierin verder helpen. Maar eerst wat is een vraag&aanbodsite en wat is het verschil met marktplaats?

Wat is een Vraag en Aanbod site?

vraag en aanbod site fotoEen Vraag en Aanbod site werkt ietsjes anders dan een marktplaats website. Gevraagde advertenties worden door gebruikers gratis of tegen een betaling gemaakt. En alleen gebruikers ( in de meeste gevallen bedrijven of freelancers ) die een maandelijks abonnement of credits kopen. Om te kunnen reageren op die advertentie. U kunt dan denken aan offerte.nl waar een bezoeker een offerte kan aanvragen ( in dit geval een gevraagde advertentie aanmaken ). En meerdere aanbiedingen kan ontvangen van verschillende bedrijven. Om zo het beste aanbod te kiezen.

Wat is een Marktplaats site?

marktplaatssite fotoEen goed voorbeeld van een marktplaats site is Ebay. Uiteraard in Nederland hebben ze de Marktplaats.nl, die dan ook gelijk het meest bekendst is. Marktplaatssite is een website waar de bezoekers tegen een betaling of gratis een advertentie kunnen maken, en of reageren op de advertentie.

 

Mogelijkheden en opties?

een foto van de Klant dashboard
Klant dashboard:
Iedere gebruiker heeft zijn eigen inloggegevens die ze tijdens het registreren aangemaakt hebben.
In het klant dashboard gedeelte kunnen gebruikers een totaal overzicht zien van alle advertenties. Of de bedrijven kunnen een totaal overzicht zien van de boekhouding tot het aantal advertenties of terugkoppelingen van klanten enzovoort.

 

Registreren pagina foto
Registreren:
Iedereen die nog geen account heeft word gevraagd om een account te registreren. Op de registratie pagina kunnen gebruikers aangeven of ze particulier zijn of een bedrijf. ( Bedrijven kunnen dan reageren en particulieren kunnen een gevraagde advertentie plaatsen ).

 

 

betalingsmogelijkheden foto

betalingsmogelijkheden

 

Betalingen: Er kunnen een beperkt aantal soorten lidmaatschappen aangemaakt worden ( bijvoorbeeld particuliere kunnen zo een gratis advertentie plaatsen, en bedrijven kunnen tegen een betaling reageren op die advertenties ).

 

 

 

Admin gedeelte:

  • Vraag een aanbodsite is ontworpen op een WordPress CMS!
  • Alleen de administratie of degene die toegang heeft tot de administratie kunnen inloggen op CMS gedeelte.

Op CMS gedeelten heeft de administratie volledig overzicht over:

 • Betaling instellingen
 • Ontvangen betalingen
 • Project plans
 • Credit plans
 • Categorie├źn
 • Formulieren
 • Wijzigingen en aanpassingen van de site
 • Goedkeuren van de geplaatste advertenties ( Geplaatste advertenties kunnen automatisch goedgekeurd worden. Of de administratie moet per advertentie goedkeuring geven voordat ze op de website te zien zijn )

Meer informatie nodig? Bel Ons via 06-84443234 of E-mail Ons info@epicwebsite.nl