Project omschrijving

Voorbeeld Website

wordpress website voorbeelden fotoEen eigen voorbeeld website, was de droom van M Zijstra. Een site waar de bezoekers inspiratie konden vinden. Gelukkig is dit iets waar wij heel erg bekend mee zijn. Vandaar dat wij ook een mooie website kunnen maken tegen hele lage kosten. Die natuurlijk ook nog eens een 100% responsive webshopdesign is. Voor 499,- een webshop laten bouwen kom op zeg?

Hoe werkt een voorbeeld website?

een foto van Mooiste website voorbeeldenWanneer websitebouwers, een opdracht binnen krijgen van een klant, die op zoek is naar iets specifieks, is het makkelijker als hij/zij inspiratie kan vinden van andere sites die al gemaakt zijn.
Vooral wanneer een klant een goed voorbeeld, van een website/webshop kan vinden! waar alles duidelijk uitgelegd is. En daarnaast ook nog eens een eerlijk Review, en een eerlijk kosten plaatje. Dit kan echt helpen om ervoor te zorgen dat de klanten niet voor vervelende verrassingen komen te staan! En dus al van te voren weten waar ze aan toe zijn.

Waarom onze voorbeeld website de beste keus is?

Door het feit dat wij zelf, dagelijks op zoek zijn naar voorbeelden van sites. Plus het feit dat wij zelf ook, in de programmering wereld zitten. Heeft ons dit enorm geholpen. Wij hebben tenslotte al heel veel van dit soort programma’s ontwikkeld. Om het hele proces te automatiseren bijvoorbeeld. Dus toen de heer Zijstra ons benaderde om een site voor hem op te zetten, hadden wij al heel veel van de benodigdheden gemaakt. Zoals:de mobilofoon portfolio voorbeeld, of categorieen die de bezoeker helpt om makkelijker de juiste site te vinden. In zijn geval, heeft het hem bijna niks gekost, maar wij konden toch echt iets bijzonders voor onze klant ontwerpen.

Een eigen webwinkel beginnen is nog nooit zo voordelig geweest! Wanneer u ons uw website laat maken, dan kijken wij als eerste naar het verhaal dat u naar de buitenwereld wilt brengen. Als u van plan bent om iets te verkopen, heeft u natuurlijk een ander soort website nodig, dan wanneer u bijvoorbeeld meer in een informatieve website wilt gaan investeren. Een website laten maken of webshops bij Epicwebsite.nl is uiterst voordelig. De websites komt vol met ongelooflijk veel modules, waar u normaal gesproken duizenden euro’s extra voor zou moeten betalen. Vooral voor alle nieuwe webmasters die door ons een website ontworpen willen hebben, is het door de extra korting extra aantrekkelijk om te gaan gebruiken

In 1 keer klaar zonder kleine lettertjes!
En dit is wat je erbij krijgt:
-Een op maat gemaakte website of webshop
-Installeren van extensies
-Het opzetten van attributen van uw product
-Je blokken layout veranderen
-Bijwerking / invoegen producten
-Bulk import van producten en klanten
-Migreren van uw winkel
-Het oplossen van elke vorm van problemen

En dan ook nog:
.Gratis integratie van Google Analytics statistieken
.Gratis zoekwoorden onderzoek inclusief adviesrapport.
.Webshop laten maken met CMS

En tegen iets meer betaling verzorgen we ook nog:
.Goedkoop een custom webshop laten maken
.Inclusief onderhoud
.Webshop & Online Marketing
.Keurmerk