Vakantiehuis verhuur website laten maken

Een vakantiehuis verhuur website laten maken? Epicwebsite verzorgt jouw online aanwezigheid met een website, webshop, app of een logo. Gegarandeerd meer omzet.

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Vakantiehuis verhuur website laten maken

Of je nu een simpele huizen verhuur website wilt beginnen of een uitgebreide Real Estate koopt en verhuurt, we hebben jou gedekt. Perfect voor zowel experts als beginners.  Een reisorganisatie website laten maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom een vakantiehuis verhuur website laten maken? Vakantiehuizen zijn onverminderd populair bij reizigers. Je bent helemaal op jezelf en toch van alle gemakken voorzien. Als verhuurder van vakantiehuizen is het hebben van een website onmisbaar. Je website trekt klanten aan via zoekmachines. Vervolgens krijgen je klanten een goed beeld van je aanbod. Zijn ze geïnteresseerd, dan boeken ze via je website of telefonisch.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Een Epic website voor vakantiehuis verhuur laten maken

Bij Epicwebsite uit Almere kun je eenvoudig een vakantiehuis verhuur website laten maken. Bij Epicwebsite zijn wij erin gespecialiseerd om goede converterende websites te bouwen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Je kunt ook een nieuw logo laten maken voor je bedrijf als onderdeel van dit proces. Onze designers weten hoe zij ervoor zorgen dat je website niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Het resultaat is een goed converterende website tegen een betaalbaar tarief.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Complete wordpress Real Estate site

Alle gebruikers die zich aanmelden, hebben toegang tot hun eigen toegewijde ledengebied wanneer zij hun profiel informatie kunnen bijwerken, hun foto’s kunnen instellen en hun biedingen kunnen bekijken.

We hebben een speciale pagina toegevoegd in het ledengedeelte waarmee gebruikers al hun huidige en vorige biedingen kunnen bekijken, zien welke veilingitems hun winnen en welke niet.

Uitgebreide zoekfunctie gekoppelde met google map

Gebruikers kunnen hun postcode invoeren en onroerend goed in de buurt vinden. Ze kunnen ook een zoekradius en vele andere filteropties installeren om hun zoekopdrachten te beperken.

Onze website heeft een ingebouwde Google Maps zodat de gebruikers een straat of bestemming kunnen bekijken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Meer dan alleen een vakantiehuis verhuur website

Het internet biedt steeds meer mogelijkheden, ook voor verhuurders van vakantieappartementen. Zo kun je bij Epicwebsite je eigen webwinkel laten maken. Op deze manier laat je bezoekers makkelijk snel een vakantiehuis huren. Je kunt met een webwinkel ook eenvoudig allerlei extra’s verkopen, zoals maaltijden aan huis of het verhuur van beddengoed of handdoeken.

Wil je een vakantiehuis verhuur app laten maken? Ook dit is mogelijk. Je kunt de app niet alleen gebruiken om vakantiehuizen te verhuren, maar ook om je klanten te ondersteunen bij hun reis. Zo kun je een app maken waarin je tips geeft over wat er te doen is in de omgeving van het vakantiehuis.

Ben je er klaar voor? Contacteer ons voor meer informatie!

Zijn de plannen gemaakt en wil je een uitmuntende WordPress website laten maken en onderhouden met jouw team? En wil je ook dezelfde verhuur website laten ontwerpen door een team dat jou op de juiste weg helpt? Twijfel dan zeker niet om ons eens te contacteren. Je kunt met al je vragen terecht bij onze specialisten via de onderstaande links: Contact ons of bel ons.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Vakantiehuis verhuur website laten maken