Project omschrijving

Uitzendbureau app laten maken

Onze app voor uitzendbureaus bevat alle denkbare functies. Niet alleen voor de werkzoekende, maar ook voor de werkgever zelf. De Epicwebsite uitzendbureau app is voorzien van diverse features.

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

EPICWEBSITE, UITZENDBUREAU APP ONTWIKKELAAR

Wij zorgen voor een Krachtige, betrouwbare Maatwerk App met API koppelingen voor één of meerdere platformen!

Met de uitzendbureau app van Epicwebsite, ben je de concurrentie altijd een stap voor. Hierdoor kun jij effectief bouwen aan het succes van jouw uitzendbureau, human resources of recruitment onderneming. Onze app voor uitzendbureaus bevat alle denkbare functies. Dus niet alleen voor de werkzoekende, maar ook voor de werkgever zelf. De Epicwebsite uitzendbureau app is voorzien van diverse features.

Voorbeelden daarvan zijn uitgelichte en aanbevolen banen, die passen binnen het profiel van de werkzoekende. Maar je kunt ook rekenen op functies zoals de status van een vacature, een overzichtelijke lijst van vacatures, kandidaten en bedrijven. Natuurlijk kun je binnen de Epicwebsite uitzendbureau app ook lokaal naar banen zoeken via Google Maps, titel of zoekwoord. Hierdoor kunnen uw bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Marktplaats Site en App Laten Maken behoort ook tot de mogelijkheden.

COMPATIBLE MET:

IOS & ANDROID

COPYRIGHT:
Uitzendbureau app laten maken

Uitzendbureau app laten maken

Allereerst is de lay-out van deze applicatie overzichtelijk en duidelijk. Hierdoor kunnen zowel werkgever als werkzoekende rekenen op gebruiksgemak. Maak daarnaast gebruik van functies zoals het delen van social media advertenties en zoeken op categorieën. Bovendien kunt u bijhouden wat de vacature status is. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien wanneer deze verloopt. Daarom is deze uitzendbureau app van Epicwebsite ook geschikt voor freelancers en recruiters. Wij zorgen dus niet alleen voor een totaaloplossingen van websites, maar ook voor apps voor iOS & Android.

App voor uitzendbureau laten maken

Deze uitzendbureau applicatie kan je natuurlijk ook geheel op maat laten maken. Daarbij heb je de keuze uit diverse functies die aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast heeft u binnen de app de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende talen, en kun je de instellingen eenvoudig aanpassen. Zelfs registratie en inlog mogelijkheden behoren tot de mogelijkheid. Ook kun je er voor kiezen om een app voor een uitzendbureau te laten maken, waarbij je de keuze hebt uit een automatische of manuele vacature goedkeuring.

App voor uitzendbureau laten maken
Uitzendbureau app laten maken

Dé online uitzendbureau applicatie met diverse functies

Het beheer van de administratie laat je kosteloos of betaald doen. Zo heb je altijd de beschikking over een online banen platform met dezelfde functies als die van een website. De Epicwebsite uitzendbureau app is immers geschikt voor telefoons en tablets die draaien op iOS of Android software. Een app voor een uitzendbureau laten maken voorziet je van het gemak dat je als werkzoekende en werkgever nodig hebt.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen je wensen en de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. We hebben  voldoende kennis in huis om ook jouw project een succes te laten maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan nu!

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI