Project omschrijving

Uitzendbureau app laten maken

Onze app voor uitzendbureaus bevat alle denkbare functies. Niet alleen voor de werkzoekende, maar natuurlijk ook voor de werkgever zelf. De EpicWebsite uitzendbureau app is voorzien van diverse features.

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialists
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

EPICWEBSITE, UITZENDBUREAU APP ONTWIKKELAAR

Wij zorgen voor een Krachtige, betrouwbare Maatwerk App met API koppelingen voor één of meerdere platformen!

Met de uitzendbureau app van EpicWebsite ben je de concurrentie altijd een stap voor. Op deze manier kun jij effectief bouwen aan het succes van jouw uitzendbureau, human resources of recruitment onderneming. Onze app voor uitzendbureaus bevat alle denkbare functies. Niet alleen voor de werkzoekende, maar natuurlijk ook voor de werkgever zelf. De EpicWebsite uitzendbureau app is voorzien van diverse features.

Voorbeelden daarvan zijn uitgelichte en aanbevolen banen die passen binnen het profiel van de werkzoekende. Maar, je kunt ook rekenen op functies zoals de status van een vacature en een overzichtelijke lijst van vacatures, kandidaten en bedrijven. Natuurlijk kun je binnen de EpicWebsite uitzendbureau app ook lokaal naar banen zoeken via Google Maps, of gewoon op titel en zoekwoord. Marktplaats Site en App Laten Maken behoort ook tot de mogelijkheden.

COMPATIBLE MET:

IOS & ANDROID

COPYRIGHT:
Uitzendbureau app laten maken

Uitzendbureau app laten maken

De lay-out van deze applicatie is overzichtelijk en duidelijk. Zowel werkgever als werkzoekende kunnen dus rekenen op gebruiksgemak. Maak gebruik van functies zoals het delen van social media advertenties, zoeken op categorie of het bijhouden van de vacature status. Je ziet in één oogopslag wanneer deze verloopt. De uitzendbureau app van EpicWebsite is ook geschikt voor freelancers en recruiters. Wij zorgen voor een totaaloplossingen van website en app voor ios & Android.

App voor uitzendbureau laten maken

Deze uitzendbureau applicatie kun je natuurlijk ook geheel op maat laten maken. Daarbij heb je de keuze uit diverse functies die aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen. Binnen de app heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende talen en kun je de instellingen eenvoudig aanpassen. Zelfs registratie en inlog mogelijkheden behoren tot de mogelijkheid. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een app voor een uitzendbureau te laten maken waarbij je de keuze hebt uit een automatische of manuele vacature goedkeuring.

App voor uitzendbureau laten maken
Uitzendbureau app laten maken

Dé online uitzendbureau applicatie met diverse functies

Het beheer van de administratie laat je kosteloos of betaald doen. Zo heb je altijd de beschikking over een online banen platform met dezelfde functies als die van een website. De EpicWebsite uitzendbureau app is geschikt voor telefoons en tablets die draaien op iOS of Android software. Een app voor een uitzendbureau laten maken voorziet je van het gemak dat je als werkzoekende en werkgever nodig hebt.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. We hebben  voldoende kennis in huis om ook jouw project een succes te laten maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan nu!

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI