Project omschrijving

Thuisbezorgd website laten maken

Website laten maken als alternatief voor thuisbezorgd? Wij maken jouw thuisbezorgd website app. Geen percentages en meer omzet? Epicwebsite realiseert het.

Contact ons
epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
0611 291 303
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Thuisbezorgd website laten maken

Wil je een thuisbezorgd website laten maken? Dan staan de web developers van Epic Website graag voor je klaar. We bieden je een maatwerk website als alternatief voor Thuisbezorgd. Het voordeel daarvan is dat hoge provisies voorgoed verleden tijd zijn. Je hoeft dus geen gebruik meer te maken van het bekende platform om jouw klanten eenvoudig te kunnen laten bestellen. Daarmee verhoog je jouw omzet, want de commissies die je  over een bestelling moet afdragen, kunnen bij Thuisbezorgd en andere online bestelsystemen aanzienlijk oplopen. In sommige gevallen wel tot 13%. Een thuisbezorgd website laten maken door onze specialisten is dan een prima alternatief.

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN
Laat je eigen website maken mét bestelsysteem

Alternatief voor Thuisbezorgd? Laat je eigen website maken mét bestelsysteem

Als eigenaar van een bezorg- of afhaalrestaurant wil je jouw doelgroep zo efficiënt mogelijk kunnen bereiken. Daarnaast wil je ze ook voorzien van gebruiksgemak. Dat is de reden waarom veel klanten bestellen via websites zoals Thuisbezorgd of Uber Eats. Zelf een website of een app zoals Uber Eats laten maken is eenvoudiger dan je denkt. Zeker als je weet dat Epic Website gebruik maakt van een online bestelsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor thuisbezorgd en afhaalrestaurants. Je voorziet jouw doelgroep dus van dezelfde service zonder dat je daarvoor een percentage van de winst hoeft af te staan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Website zoals Uber Eats laten maken door Epic Website

Als je voor jouw bezorgrestaurant een website wilt laten maken zoals die van Uber Eats of Thuisbezorgd, dan heb je een bestelsysteem nodig. Door het integreren van een dergelijk systeem binnen een website, kunnen klanten eenvoudig een gerecht kiezen, betalen en thuis laten bezorgen. Af laten halen kan natuurlijk ook. Het bedrag van de bestelling ontvang je als restauranthouder direct. Hier gaat dus geen commissie meer vanaf zoals dit bij andere platformen wel het geval is.

Website zoals Uber Eats laten maken door Epic Website
thuisbezorgd website laten bouwen

thuisbezorgd website laten bouwen

Ook over de vindbaarheid hoef jij je geen zorgen te maken. Omdat we werken met een geoptimaliseerd alternatief voor Thuisbezorgd, is jouw website altijd goed vindbaar. Niet alleen binnen de zoekmachines, maar natuurlijk ook lokaal. Wil je zelf ook een thuisbezorgd website laten maken mét geïntegreerd bestelsysteem voor jouw afhaal- en bezorgrestaurant? Onze specialisten zorgen altijd voor een maatwerk oplossing.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN
app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.