Start je eigen website of app als alternatief voor Thuisbezorgd, Deliveroo of Uber Eats.

Alternatief Thuisbezorgd website laten maken

Website laten maken als alternatief voor thuisbezorgd? Wij maken jouw thuisbezorgd website app. Geen percentages en meer omzet? Laat ons je werkzaamheden automatiseren door een op maat gemaakte applicatie te bouwen voor jouw bedrijf. Epicwebsite realiseert het.

H sheikzadeh

Plannen om een website en/of app te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en samen bedenken en bouwen we jouw idee om tot een succes!

4.5 / 5

4.5/5 – 934 klanten

  • Technische geoptimaliseerd (door vakmensen)

  • Absoluut de beste SEO Module (Goed gereedschap is het halve werk)

  • Aanmelding en verbinden met Google (zodat je website goedgevonden kan worden)

  • Google bedrijfspagina aanmaken (je eigen officiële bedrijfspagina op Google)

  • Webmaster tools aanmaken en koppelen (door Google opgezet programma voor de gezondheid van je site)

  • 100% Maatwerk website en/of een bestaande oplossing

  • CMS (Eenvoudig zelf aan te passen)

  • We zetten je domein en hosting op en beheren de VPS-server geheel kosteloos

  • Gratis WordPress cursus (Op kantoor of online)

  • 100% Responsief Webdesign

Praat met een expert

Thuisbezorgd website laten maken

Wil je een thuisbezorgd website laten maken? Dan staan de webdevelopers van Epicwebsite graag voor je klaar. We bieden je een maatwerk website als alternatief voor Thuisbezorgd. Het voordeel daarvan is dat hoge provisies voorgoed verleden tijd zijn. Je hoeft dus geen gebruik meer te maken van het bekende platform om jouw klanten eenvoudig te kunnen laten bestellen. Daarmee verhoog je jouw omzet, want de commissies die je over een bestelling moet afdragen, kunnen bij Thuisbezorgd en andere online bestelsystemen aanzienlijk oplopen. In sommige gevallen wel tot 13%. Een thuisbezorgd website laten maken door onze specialisten is dan ook een prima alternatief.

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Alternatief voor Thuisbezorgd? Laat je eigen website maken mét bestelsysteem

Als eigenaar van een bezorg- of afhaalrestaurant wil je jouw doelgroep zo efficiënt mogelijk kunnen bereiken. Daarnaast wil je ze ook voorzien van gebruiksgemak. Dat is de reden waarom veel klanten bestellen via websites zoals Thuisbezorgd of Uber Eats. Zelf een website of een app zoals Uber Eats laten maken is eenvoudiger dan je denkt. Zeker als je weet dat Epicwebsite gebruikmaakt van een online bestelsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor thuisbezorgd en afhaalrestaurants. Je voorziet jouw doelgroep dus van dezelfde service zonder dat je daarvoor een percentage van de winst hoeft af te staan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Website zoals Uber Eats laten maken door Epic Website

Als je voor jouw bezorgrestaurant een website wilt laten maken zoals die van Uber Eats of Thuisbezorgd, dan heb je een bestelsysteem nodig. Door het integreren van een dergelijk systeem binnen een website, kunnen klanten eenvoudig een gerecht kiezen, betalen en thuis laten bezorgen. Af laten halen kan natuurlijk ook. Het bedrag van de bestelling ontvang je als restauranthouder direct. Hier gaat dus geen commissie meer vanaf zoals dit bij andere platformen wel het geval is.

Thuisbezorgd website laten bouwen

Ook over de vindbaarheid hoef jij je geen zorgen te maken. Omdat we werken met een geoptimaliseerd alternatief voor Thuisbezorgd, is jouw website altijd goed vindbaar. Niet alleen binnen de zoekmachines, maar natuurlijk ook lokaal. Wil je zelf ook een thuisbezorgd website laten maken mét een geïntegreerd bestelsysteem voor jouw afhaal- en bezorgrestaurant? Onze specialisten zorgen altijd voor een maatwerk oplossing.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Bezorg app laten maken2022-11-17T14:40:04+00:00