Project omschrijving

Taxi website laten maken?

taxi website laten makenTaxi website laten maken voor uw taxiservices is de eerste stap. Graag willen we u hiermee helpen met een wordpress taxi site. Met online taxi reserveren (automatisch prijs berekening aan de hand van een aantal kilometers, afstand, zitplaatsen, en veel meer..), iDeal betaling, contact met whatsapp. Dus een compleet systeem waar u, uw diensten op een professionele manier onder de aandacht kan brengen. website laten maken voor taxi doe je bij Epicwebsite!

WordPress Taxi Site Maken

taxi website makenBent u een taxi bedrijf maar wilt u uw klanten bestand uitbreiden of van uw bezoekers betalende passagiers maken?
Dan bent u op het juiste adres bij Epicwebsite. WordPress website bouwen is wat wij dagelijks doen. Wij ontwerpen de meest uitgebreide systeem maar die makkelijk te bedienen zijn voor u. Uiteraard kunnen we ook een opmaat gemaakte website voor u maken.
Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van taxi websites.
Wij maken functionele websites tegen een scherpe prijs.

Wij bouwen uw site met meerdere mogelijkheden zoals:

  • Prijs berekening per km
  • Vaste prijs van stad tot stad
  • Online reserveringen
  • Online betaling systeem
  • Ontvang reservering op uw smartphone

taxi site laten makenEen taxi website laten maken om uw bedrijf beter te laten vinden door uw klanten?

Dus heeft u een taxi bedrijf maar bent u niet tevreden over het aantal ritten dat u krijgt. Of bent u de concurrentie strijd met uw mede collega’s gewoon zat. Wacht dan niet langer en laat Epicwebsite voor u een website bouwen voor een voordelige en scherpe prijs.

Taxi app laten maken voor uw onderneming is ook bij ons mogelijk. Ook maken wij logo’s en video’s en helpen u graag met de Online marketing.