Taxi website laten maken

Taxi website laten maken voor jouw taxiservices is de eerste stap.

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Taxi website laten maken?

Taxi website laten maken voor jouw taxiservices is de eerste stap. Graag willen we je hiermee helpen met een WordPress taxi site. Met online taxi reserveren (automatisch prijsberekening aan de hand van een aantal kilometers, afstand, zitplaatsen, en veel meer.), iDEAL-betaling, contact met whatsapp. Dus een compleet systeem waar je, jouw diensten op een professionele manier onder de aandacht kan brengen. website laten maken voor taxi doe je bij Epicwebsite!

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

WordPress website laten maken

Ben je een taxibedrijf, maar wil je jouw klantenbestand uitbreiden of van jouw bezoekers betalende passagiers maken?
Dan ben je op het juiste adres bij Epicwebsite. WordPress website bouwen is wat wij dagelijks doen. Wij ontwerpen de meest uitgebreide systemen, maar die makkelijk te bedienen zijn voor jou. Uiteraard kunnen we ook een op maat gemaakte website voor je maken.
Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van taxi websites.
Wij maken functionele websites tegen een scherpe prijs.

Wij bouwen jouw site met meerdere mogelijkheden zoals:

  • Prijsberekening per km
  • Vaste prijs van stad tot stad
  • Online reserveringen
  • Online betaling systeem
  • Ontvang reservering op je smartphone
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Een taxi website laten maken om jouw bedrijf beter te laten vinden door je klanten?

Dus heb je een taxibedrijf, maar ben je niet tevreden over het aantal ritten dat je krijgt. Of ben je de concurrentiestrijd met je mede collega’s gewoon zat. Wacht dan niet langer en laat Epicwebsite voor je een website bouwen voor een voordelige en scherpe prijs.

Taxi app laten maken voor jouw onderneming is ook bij ons mogelijk. Ook maken wij logo’s en video’s en helpen je graag met de Online marketing.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als jouw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor je gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met je mee en voorzien je graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kan je altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.