Project omschrijving

REACT NATIVE WEBSHOP APP VAN OOK

We ontwierpen een bijzonder React native app en gestroomlijnde webshop die grafisch uit het oog sprong. Eenvoud en kracht gaan perfect samen in sport, en die filosofie hebben wij gecombineerd. Zo zien bezoekers meteen bovenaan een mooi overzicht van alle secties terwijl ze worden getrakteerd op afbeeldingen die je meteen zin geven om te gaan rennen, fietsen, of zwemmen.

Dropshipping App laten maken bij Epicwebsite

Maar ook voor web eigenaars biedt het platform dat we hebben ingericht een mix van professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. We hebben namelijk de webshop app gekoppeld met Ali-Express! waarmee dropshipping een eitje wordt. Je kunt bijvoorbeeld van grote leveranciers zoals Ali-Express meteen producten importeren en in enkele klikken naar de klant versturen. Met de app die we erbij ontwikkelden was zakendoen nog nooit zo gemakkelijk!

EpicWebsite React native app voor www.onlineoutletkleding.nl
Google Play
App store
Webshop
MEER VOORBEELDEN
COMPATIBLE MET:

IOS & ANDROID

COPYRIGHT:

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. We hebben  voldoende kennis in huis om ook jouw project een succes te laten maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan nu!

Google Play
App Store
Vrijblijvende offerte

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Meer voorbeelden

Deskundig ontwerper

TRENDING DESIGNER