Project omschrijving

REACT NATIVE WEBSHOP APP VAN OOK

We ontwierpen een bijzonder React native app en gestroomlijnde webshop die grafisch uit het oog sprong. Eenvoud en kracht gaan perfect samen in sport, en die filosofie hebben wij gecombineerd. Zo zien bezoekers meteen bovenaan een mooi overzicht van alle secties terwijl ze worden getrakteerd op afbeeldingen die je meteen zin geven om te gaan rennen, fietsen, of zwemmen.

Dropshipping App laten maken bij Epicwebsite

Maar ook voor web eigenaars biedt het platform dat we hebben ingericht een mix van professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. We hebben namelijk de webshop app gekoppeld met Ali-Express! waarmee dropshipping een eitje wordt. Je kunt bijvoorbeeld van grote leveranciers zoals Ali-Express meteen producten importeren en in enkele klikken naar de klant versturen. Met de app die we erbij ontwikkelden was zakendoen nog nooit zo gemakkelijk!

COMPATIBLE MET:

IOS & ANDROID

COPYRIGHT:

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan Nu

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Meer voorbeelden

Deskundig ontwerper

TRENDING DESIGNER