Project omschrijving

Een professionele website laten maken voor u als health coach

Gezond leven is belangrijk. Genoeg sporten en goed op voeding letten zijn daarbij twee belangrijke punten. Vaak weten we ongeveer wel wat goed en slecht is om te eten en sporten we vaak naar eigen zeggen voldoende. Toch kan het fijn zijn om een coach te hebben die hier ondersteuning bij bied. Als health coach helpt u anderen graag met gezonder leven. Het is voor veel mensen dan ook net dat beetje extra motivatie wat ze bij een health coach krijgen om hun ideale gewicht te behalen of om energieker in het leven te staan. Als health coach wilt u misschien uw klantenkring uitbreiden of meer bekendheid creëren. Een goede oplossing daarvoor is een professionele website laten maken. Wij helpen u daar graag bij.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
BEKIJK LIVE WEBSITE
MEER VOORBEELDEN
Wordpress coach website laten maken

WordPress website laten maken

WordPress is een platform waar veel websites op worden gemaakt. Ook wij werken met dit platform en kunnen u daarin dus voorzien van een nieuwe website. Veel mensen die zoeken naar een health coach of op zoek zijn naar tips starten hun zoektocht via Google. Als u op deze groep kunt inspelen met een eigen website, kan uw klantenkring flink uitgebreid worden. We zien vaak dat mensen die op zoek zijn naar coaching, zoeken naar ‘health coach + plaatsnaam’. Dit is dus een groep die u eenvoudig kunt aanspreken met een eigen website.

Een complete website voor health en coach

Door het laten maken van een website over coaching kunt u dus veel potentiële klanten naar u toe trekken, maar dat is nog niet voldoende. Wanneer u veel bezoekers trekt op uw website wilt u natuurlijk ook dat deze bezoekers op uw website blijven. Vaak zijn mensen op zoek naar meer informatie over coaching en lifestyle. Probeer dus niet alleen een verkooppraatje te houden, maar voorzie de bezoekers ook van een stukje informatie en vertel wat een health coach precies doet. Niet iedereen weet dit namelijk. Wanneer bezoekers beter kennis maken met wat een health coach doet weten ze precies wat ze kunnen verwachten en zullen ze sneller de stap zetten tot het afnemen van een dienst.

Een complete website voor health en coach
Woocommerce parfumerie webshop laat maken

Lifestyle websites laten maken

Als health coach wilt u waarschijnlijk alle kennis delen met de wereld. U kunt dit doen onder uw klantenkring, maar ook uw website kan naast een verkoopfunctie ook een blogfunctie hebben. Zo kunnen huidige klanten maar ook nieuwe potentiële klanten lezen over verschillende tips die u met regelmaat post op uw website. Een website over coaching laten maken draait dus niet alleen om het aanbieden van uw diensten, maar kan dus ook een bredere functie hebben. U kunt klanten bijvoorbeeld verwijzen naar bepaalde blogposts als ze tips zoeken over een bepaald onderwerp.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN
app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

Meer voorbeelden

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.