Project omschrijving

Professionele webshop laten maken

Je kunt de beste professionele webshop laten maken door een getalenteerd team

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

De beste professionele webshop laten maken

Professionele webshop laten maken? Een website die klanten persoonlijk aanspreekt, up-to-date houdt, en uitnodigt tot shoppen: klinkt dat als een fantastisch idee? Overweeg dan zeker de diensten van Epicwebsite. Wij hebben een Single webwinkel ontworpen voor mensen die een professionele webshop willen laten maken. Bezoek de link en ontdek de features van dit uitgebreide demoverkoopplatform! Wil je een app laten maken of een website laten maken? Of mooie logo laten maken we hebben immers al heel wat klanten geholpen, zoals: Onze klanten.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Een professionele webshop laten maken door Epicwebsite

Een professionele webshop laten maken die niet alleen verkoopt, maar ook adviseert

Het klopt dat het commerciële aspect (handelswaar verkopen) het primaire doel is van zo’n webshop. Je wilt klanten echter ook overtuigen van je kennis over de vakspecialisten. Daarvoor hebben we speciaal een module ingebouwd die de laatste trends showcaset en ze eventueel koppelt aan interessante kortingen. Klanten zullen deze extra bron van overtuigend advies zeker appreciëren.

Dergelijke tips over eCommerce zijn ons niet vreemd! Een professionele kleding webwinkel laten maken door Epicwebsite biedt daarom steeds het beste resultaat.

Bij Epicwebsite kun je een Professionele website laten maken met een persoonlijke touch

Blogs bestaan al meerdere jaren en zijn een kerndeel van het internet. Waarom zou je dan ook geen gebruik maken van dit medium op jouw website? Zo kan je trouwe klanten op de hoogte houden van nieuws en updates over jouw aanbod.

Epicwebsite vindt een dergelijke personal touch van groot belang, als je een professionele webshop laten maken wilt. Heb jij inspiratie over andere manieren om een dergelijke persoonlijke toevoeging te doen? Ook daar staan we voor open! Samenwerking en communicatie leiden tot de beste resultaten.

Professionele website laten maken
Professionele webshop laten ontwikkelen

Zet alles in op de individuele benadering: persoonlijke account, nieuwsbrieven, …

Als je een professionele webwinkel laten maken wilt, dan moet je zoals eerder al gehint zeker inzetten op de individuele benadering van jouw klantenbestand. We spraken reeds over adviesverlening en een blogsectie, maar op de demosite hebben we ook andere modules toegevoegd die je klanten dicht houden.

Denk aan de mogelijkheid om een persoonlijke account te creëren. Zo maak je aankopen niet alleen gemakkelijker, maar kun je ook een soort digitaal klantenkaartsysteem voorzien. Bovendien kun je de persoonlijke accounts koppelen aan een nieuwsbrief, zodat klanten zeker op de hoogte blijven.

E Commerce mogelijkheden:

Voorraadbeheer (Stel je voorraad in en de webshop doet de rest. Je ontvangt automatisch een mail als je voorraad moet bijvullen)

Boekhouding systeem (Uitgebreide rapporten overzicht van alles binnen de webwinkel en je kan het inkomsten overzicht zo exporteren)

Automatische factuur verzending (Facturen worden automatisch verzonden naar de klant en je ontvangt ook een melding van verkocht artikelen en veel meer)

Verzending en automatische kosten berekening (Wil je de verzend kosten automatisch laten berekenen aan de handen van de plaats of postcode of gewicht en afmeting. Dit is geen enkel probleem. Je kan de webshop koppelen met postbezorgers bedrijf voor automatische verzending en veel meer..)

Betalingsmogelijkheden (iDEAL, creditcard, paypal en veel meer)

Kortingscode (Maak een kortingscode die je klanten kunnen gebruiken voor extra korting. Je kan alles tot in de punten bepalen, van wat de regels van het gebruik is)

Een professionele webshop bouwen
Je eigen professionele webshop te laten maken

Lijkt het een goed idee om je eigen professionele webshop te laten maken? Contacteer ons!

Wij staan steeds klaar, niet alleen met onze diensten, maar ook met handige tips. Je kan zowel vragen als verzoeken tot offertes kwijt via de volgende contactgegevens:

Telefoon: 036-8415083
Mobile:0621564766
E-mail: info@epicwebsite.nl

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.