Professionele webshop laten maken

Je kunt de beste professionele webshop laten maken door een getalenteerd team

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een webshop te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

De beste professionele webshop laten maken

Professionele webshop laten maken? Een website die klanten persoonlijk aanspreekt, up-to-date houdt, en uitnodigt tot shoppen: klinkt dat als een fantastisch idee? Overweeg dan zeker de diensten van Epicwebsite. Wij hebben een Single webwinkel ontworpen voor mensen die een professionele webshop willen laten maken. Bezoek de link en ontdek de features van dit uitgebreide demo verkoopplatform! Wil je een app laten maken of een website laten maken? Of mooie logo laten maken we hebben namelijk al heel wat klanten geholpen, zoals: Onze klanten.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Een professionele webshop laten maken die niet alleen verkoopt, maar ook adviseert

Het klopt dat het commerciële aspect (handelswaar verkopen) het primaire doel is van zo’n webshop. Je wilt klanten echter ook overtuigen van je kennis over de vakspecialisten. Daarvoor hebben we speciaal een module ingebouwd die de laatste trends showcase en ze eventueel koppelt aan interessante kortingen. Klanten zullen deze extra bron van overtuigend advies zeker appreciëren.

Dergelijke tips over e-commerce zijn ons niet vreemd! Een professionele kleding webwinkel laten maken door Epicwebsite biedt daarom steeds het beste resultaat.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Bij Epicwebsite kun je een Professionele website laten maken met een persoonlijke touch

Blogs bestaan al meerdere jaren en zijn een kerndeel van het internet. Waarom zou je dan ook geen gebruik maken van dit medium op jouw website? Zo kan je trouwe klanten op de hoogte houden van nieuws en updates over jouw aanbod.

Epicwebsite vindt een dergelijke personal touch van groot belang, als je een professionele webshop laten maken wilt. Heb jij inspiratie over andere manieren om een dergelijke persoonlijke toevoeging te doen? Ook daar staan we voor open! Samenwerking en communicatie leiden tot de beste resultaten.

Zet alles in op de individuele benadering: persoonlijke account, nieuwsbrieven, …

Als je een professionele webwinkel laten maken wilt, dan moet je zoals eerder al gehint zeker inzetten op de individuele benadering van jouw klantenbestand. We spraken al over adviesverlening en een blogsectie, maar op de demosite hebben we ook andere modules toegevoegd die je klanten dicht houden.

Denk aan de mogelijkheid om een persoonlijke account te creëren. Zo maak je aankopen niet alleen gemakkelijker, maar kun je ook een soort digitaal klantenkaartsysteem voorzien. Bovendien kun je de persoonlijke accounts koppelen aan een nieuwsbrief, zodat klanten zeker op de hoogte blijven.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

E Commerce mogelijkheden:

Voorraadbeheer (Stel je voorraad in en de webshop doet de rest. Je ontvangt automatisch een mail als je voorraad moet bijvullen)

Boekhouding systeem (Uitgebreide rapporten overzicht van alles binnen de webwinkel en je kan het inkomstenoverzicht zo exporteren)

Automatische factuur verzending (Facturen worden automatisch verzonden naar de klant en je ontvangt ook een melding van verkocht artikelen en veel meer)

Verzending en automatische kostenberekening (Wil je de verzendkosten automatisch laten berekenen aan de handen van de plaats of postcode of gewicht en afmeting. Dit is geen enkel probleem. Je kan de webshop koppelen met postbezorgers bedrijf voor automatische verzending en veel meer.)

Betalingsmogelijkheden (iDEAL, creditcard, PayPal en veel meer)

Kortingscode (Maak een kortingscode die je klanten kunnen gebruiken voor extra korting. Je kan alles tot in de punten bepalen, van wat de regels van het gebruik is)

Lijkt het een goed idee om je eigen professionele webshop te laten maken? Contacteer ons!

Wij staan steeds klaar, niet alleen met onze diensten, maar ook met handige tips. Je kan zowel vragen als verzoeken tot offertes kwijt via de volgende contactgegevens:

Telefoon: 036-8415083
Mobile:0621564766
E-mail: [email protected]

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.