Project omschrijving

Een professionele tattoo site laten maken

Als tattoo artiest bent u natuurlijk trots op al uw creaties en wilt u deze dan ook aan uw doelgroep laten zien. Dit doet u het beste door een website te laten maken waar u alles over uw bedrijf kunt verzamelen. Een website is niet alleen een plek om uw ervaringen te delen, maar het is natuurlijk ook de perfecte plek om nieuwe klanten te werven. Wanneer klanten uw website vinden via een zoekmachine of social media, kunnen zijn op die manier op een gemakkelijke manier kennis maken met uw werk en diensten die ze kunnen afnemen. Wij helpen u graag op weg en maken een website die bij uw wensen aansluit. Op onze demosite kunt u een voorbeeld ontwerp zien wat zeer geschikt is voor een tattoo shop site.

website-voor-uw-tattoo-shop-laten-maken

 

Een website voor uw tattoo shop laten maken

Er zijn tegenwoordig veel manieren om uw klanten te bereiken. De meeste van deze manieren zijn online via marketing, social media, maar ook zeker een website. Zeker voor een professionele tattoo shop is het belangrijk dat toekomstige klanten alvast kennis kunnen maken met de shop via de website. Wanneer iemand een tatoeage laat zetten is de kans groot dat hij of zij eerst verschillende shops gaat opzoeken via bijvoorbeeld Google. Als deze potentiële klant uiteindelijk bij uw website terecht komt, is het natuurlijk de bedoeling hem of haar over te halen om uw shop te kiezen.

 

Wordpress-tattoo-site-laten-bouwen

 

WordPress tattoo site laten bouwen

Een professionele tattoo site laten maken is bij ons geen enkel probleem en door onze kennis en ervaring weten we precies hoe uw website er het beste uit moet komen te zien. Bij websites van tattoo shops is het vooral belangrijk dat de bezoekers van de website vorig werk van de artiesten kunnen bekijken. Ze zoeken uiteraard iemand die de mooiste tekening kan maken en plaatsen. We zeggen wel eens, een foto zegt meer dan duizend woorden en dat is echt zo.

Uiteraard zijn de teksten op de site ook zeer belangrijk. Vooral zoekmachines zoals Google en Bing letten vooral op de tekst. Een goede SEO tekst kan ervoor zorgen dat de site hoog in de zoekresultaten komt te staan en dat wil natuurlijk iedereen. Wij kunnen samen met u de website voorzien van de beste teksten zodat u het maximale uit de website kan halen.

Meer-dan-alleen-een-website-voor-Tatto-shop

 

Meer dan alleen een website voor Tattoo shop

Epicwebsite maakt meer dan alleen websites. Misschien heb je liever een mobiele app, zodat je klanten ook vanuit de app alles over u kunnen opzoeken? Geen probleem, je kunt bij Epicwebsite een maatwerk app laten bouwen.

Een-tattoo-website-laten-maken-op-maat

Een tattoo website laten maken op maat

Op de demosite ziet u een voorbeeld zodat u een idee krijgt wat wij voor u kunnen betekenen. een WordPress website laten maken behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard voorzien we elke klant van maatwerk en zoeken we samen met u naar het beste eindresultaat. Als u speciale wensen heeft mag u deze altijd aan ons kenbaar maken. U mag altijd contact met ons opnemen voor advies en tips. We voorzien u dan ook graag van een vrijblijvende offerte.