Kleding webshop beginnen? Met een Epic shop, heb je de perfecte inkomens generende tool. Met alles wat je nodig hebt voor succes.

Professionele parfumerie webshop laten maken

Als je een parfumerie webshop wilt laten maken en je misschien nog op zoek bent naar een ontwikkelaar die precies weet wat je zoekt. Dan ben je bij Epicwebsite aan het juiste adres.

Vrijblijvende offerte aanvragen
H sheikzadeh

Plannen om een website te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en samen bedenken en bouwen we jouw idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

4,5 / 5

4.5/5 – 934 klanten

 • Wij ontwerpen Epic & unieke, Conversiegericht shop.
 • Boekhouding systeem (Uitgebreide rapporten overzicht van alles binnen de webwinkel, waardoor je het inkomstenoverzicht zo kan exporteren)
 • Voorraadbeheer (Stel je voorraad in en de webshop doet de rest.)
 • Automatische factuur verzending (Hierdoor worden facturen automatisch verzonden naar de klant. Daarnaast ontvang je een melding van verkochte artikelen en nog veel meer)

 • Automatische verzendkosten laten berekenen (verzendkosten automatisch laten berekenen aan de hand van de plaats, postcode, gewicht of afmeting, geen enkel probleem) je geeft aan en we stelen het zoals je wilt.
 • Kortingscode (wil je meer verkopen? Laten we een social media post maken met een couponcode! Hiermee maken we een kortingscode die je klanten kunnen gebruiken voor extra korting).
 • Verschillende platforms zoals: WooCommerce, Shopify, Lightspeed, Magento

 • Gratis Prototype applicatie (wil je een 100% op maat gemaakt webshop? Laten we een shop voor je ontwikkelen die niemand anders heeft)
 • UX/UI design (Bij maatwerk maken we een tastbaar concept van je wensen en we beginnen niet met coden totdat je helemaal blij bent met het design. Ook hier gaan we de stijlimpressies bepalen. Uiteraard door documentatie, huisstijl en branding.)
 • API koppelingen voor alle zakelijke behoeftes! (wil je een koppeling die niet bestaat dan bouwen we deze gewoon voor je)
 • Ook na oplevering blijven we technische team! (We blijven je de beste zorg en ondersteuning geven zelf na Lanceren van je shop!)
 • We helpen je een brand bouwen (we weten de geheimen van Google en helpen je met onze Full-service diensten het beste uit je webshop te halen)
Praat met een expert

Een professionele parfumerie webshop laten maken

Als je tegenwoordig kijkt naar de hoeveelheid geuren die je kunt kopen bij een parfumerie, dan weet je dat de keuze echt enorm is. In een fysieke parfumerie weet je zelfs dat je maar een selectie krijgt te zien van alle beschikbare luchtjes. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen op zoek gaan naar parfumerie webshops. In een webshop maakt het natuurlijk niet uit hoeveel geuren er worden aangeboden want de ruimte is onbeperkt. Als je een parfumerie webshop wilt laten maken ben je misschien nog op zoek naar een ontwikkelaar die precies weet wat je zoekt. In dat geval ben je bij Epicwebsite aan het juiste adres. Zoals je op de demosite kunt zien hebben we al ervaring met het opzetten van webshops met parfumerie thema. We helpen je dan ook graag aan de perfecte webshop.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Webwinkel voor uw parfumerie laten maken

Omdat veel producten online steeds goedkoper worden, wijken je klanten waarschijnlijk steeds meer uit naar de webshops op het internet. Dit is een trend die we op veel markten zien. Gelukkig kan je hier goed op inspelen door zelf een professionele webshop te laten maken. Door onze vele ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van diverse webshops weten we exact waar je naar op zoek bent. Uiteraard horen we graag van je als je speciale wensen heeft of zoekt naar een specifieke indeling van de webshop. Alles is bij ons bespreekbaar. We willen dan ook graag samen met je werken aan de beste webshop voor je bedrijf.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Laat een professionele webshop maken tegen een aantrekkelijke prijs

Helaas is het niet mogelijk om door het scherm van je laptop, telefoon of tablet de verschillende geuren te ruiken die worden aangeboden in je webshop. Wanneer je een parfumerie webshop laat maken is de focus op het ontwerp en de sfeer op de site extra belangrijk. Wij snappen dit als geen ander. Op onze demosite zie je een voorbeeld van ontwerp wat goed aansluit bij het parfumerie thema. De lichte kleuren roepen het juiste gevoel op en geeft een rustige uitstraling. Per product kan je duidelijk uitleggen waar het parfum naar ruikt en ook verder op de website is ruimte om meer te vertellen over de geuren.

Woocommerce parfumerie webshop laat maken

Helaas is het niet mogelijk om door het scherm van je laptop, telefoon of tablet de verschillende geuren te ruiken die worden aangeboden in uw webshop. Wanneer je een parfumerie webshop laat maken is de focus op het ontwerp en de sfeer op de site extra belangrijk. Wij snappen dit als geen ander. Op onze demosite zie je een voorbeeld van ontwerp wat goed aansluit bij het parfumerie thema. De lichte kleuren roepen het juiste gevoel op en geeft een rustige uitstraling. Per product kan je duidelijk uitleggen waar het parfum naar ruikt en ook verder op de website is ruimte om meer te vertellen over de geuren.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN