Professionele kleding webwinkel laten maken

Professionele kleding webshop laten maken?

Kies er nu voor om een professionele kledingwebwinkel te laten maken door Epicwebsite. Want wanneer het aankomt op e-commerce zijn we zeker de juiste partner. Samen bouwen we de beste webshop voor jouw doelgroep.

 • Wij ontwerpen Epic & unieke, Conversiegericht shop.
 • Boekhouding systeem (Uitgebreide rapporten overzicht van alles binnen de webwinkel, waardoor je het inkomstenoverzicht zo kan exporteren)
 • Voorraadbeheer (Stel je voorraad in en de webshop doet de rest.)
 • Automatische factuur verzending (Hierdoor worden facturen automatisch verzonden naar de klant. Daarnaast ontvang je een melding van verkochte artikelen en nog veel meer)

 • Automatische verzendkosten laten berekenen (verzendkosten automatisch laten berekenen aan de hand van de plaats, postcode, gewicht of afmeting, geen enkel probleem) je geeft aan en we stelen het zoals je wilt.
 • Kortingscode (wil je meer verkopen? Laten we een social media post maken met een couponcode! Hiermee maken we een kortingscode die je klanten kunnen gebruiken voor extra korting).
 • Verschillende platforms zoals: WooCommerce, Shopify, Lightspeed, Magento

 • Gratis Prototype applicatie (wil je een 100% op maat gemaakt webshop? Laten we een shop voor je ontwikkelen die niemand anders heeft)
 • UX/UI design (Bij maatwerk maken we een tastbaar concept van je wensen en we beginnen niet met coden totdat je helemaal blij bent met het design. Ook hier gaan we de stijlimpressies bepalen. Uiteraard door documentatie, huisstijl en branding.)
 • API koppelingen voor alle zakelijke behoeftes! (wil je een koppeling die niet bestaat dan bouwen we deze gewoon voor je)
 • Ook na oplevering blijven we technische team! (We blijven je de beste zorg en ondersteuning geven zelf na Lanceren van je shop!)
 • We helpen je een brand bouwen (we weten de geheimen van Google en helpen je met onze Full-service diensten het beste uit je webshop te halen)
Praat met een expert

Professionele kleding webwinkel laten maken

Kledij en fashion accessoires zijn gegeerde producten en de vraag ernaar is dan ook groot. Door een fashion webshop te laten maken kun je die vraag beantwoorden met een kwaliteitsvol aanbod. Maar zo’n professionele webwinkel, die verschijnt natuurlijk niet van de ene dag op de andere! Daarvoor zijn er professionele teams zoals Epicwebsite. Een webwinkel laten maken door ons team is dan ook een uitstekende eerste stap. Wil je een app laten maken of een website laten maken? Of mooie logo laten maken we hebben namelijk al heel wat klanten geholpen, zoals: Onze klanten.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

De ideale look, de perfecte match: een fashion webwinkel laten maken

Wanneer je een fashion webwinkel wilt laten maken, dan is het van groot belang om die een stijlvolle look te geven, die mooi aansluit op het unieke imago van jouw zaak. De website moet namelijk laten zien dat je als verkoper zelf een expert bent en modetrends in de gaten houdt.

Wil je zelf een professionele webwinkel maken, en ben je op zoek naar inspiratie? Raadpleeg dan zeker eens de volgende Professionele webshop . Daar vind je een demoproject terug van Epicwebsite dat de mogelijkheden demonstreert waar jij misschien binnenkort gebruik van kunt maken!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Gebruiksvriendelijk SEO-management via een sterk platform

Een fashion webshop laten maken is niet alleen een kwestie van de perfecte stijlmatig, maar ook van een krachtige optimalisatie voor zoekmachines achter de schermen. Daarom hanteert ons team een strenge kwaliteitscontrole en testen we alle functies van de website.

Bovendien kiezen we ervoor om onze klanten het beheer over een platform te geven dat niet alleen comfortabel in gebruik is, maar ook de mogelijkheid biedt om pagina’s te optimaliseren voor in zoekmachines (SEO; search engine optimization). Op die manier krijgt je website de clicks en views die jij nodig hebt om aan je succesverhaal te beginnen!