Project omschrijving

Mobiele app laten maken of niet

App laten maken Voor nog geen €2000,- ?Waarom zou jij een app maken? Omdat tegenwoordig een mobiele website maken niet genoeg is! En alles via leuke apps en mobiele telefoons gaat! Want wij maken meer gebruik van onze mobiele telefoons dan welke andere apparaten dan ook. Vooral voor de webmaster die graag een eigen webwinkel wilt beginnen. Die toch meer inkomen wilt genereren via haar of zijn webshop. Alleen helaas is een app ontwikkelen niet altijd voordelig, en soms kan het tot wel duizenden euro’s kosten om een app te laten maken. Dat is verleden tijd bij Epicwebsite, want werken wij anders! En vanaf vandaag willen wij dan ook al onze klanten laten weten dat het langverwachte systeem eindelijk klaar is voor gebruik!! Vanaf nu kan jij een app maken van een website. En niet gelijk duizenden euro’s hoeven te betalen! Dus wil je een webshop laten maken? Waarom dan niet gelijk gebruik maken van onze extra diensten. En jouw website of webshop omtoveren in een 100% professionele mobiele App. Wat kost een app laten ontwikkelen? Dit is vanaf 1699,- eenmalig!!

App laten maken Voor nog geen €2000,- ?

Mobiele app laten maken of niet portfolio postEen app ontwikkelen voor minder dan €2000,- dat is veel voordeliger dan bij onze concurrenten, en de reden daarvan is dat wij in ons team de meest creatieve jonge studenten hebben. Die Apps maken het ultieme werk vinden, en zich nog willen bewijzen. En dat kan tot hele interessante resultaten leiden! Of u nu een Android ,iOS, Windows phone of gewoon een Iphone App wilt laten maken. Onze teamgenoten verzorgen het beste werk, voor de voordeligste prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan en u zou gegarandeerd versteld staan!

App ontwikkelen voor de toekomst

een foto van App ontwikkelen voor de toekomstBent u al voorbereid voor morgen? Door optimaal gebruik te maken van de technologie, zorgen wij ervoor dat de App voor uw bedrijf ontwikkeld word. Dit brengt in de toekomst ook voordelen voor u mee. Mobiele telefoons zijn een belangrijk onderdeel van het Webmaster werk. Het is niet meer genoeg om een Responsive webshop te hebben! Klanten verwachten veel meer en ze zijn ongeduldig. Ze willen snel inkopen doen, en niet al te veel moeite moeten doen om bij jouw product te komen. En aangezien dat er zo veel aanbieders zijn kunnen wij ons niet veroorloven om niet zoveel mogelijk ons best te doen. Om onze online onderneming te optimaliseren voor onze klanten. Als er een ding is wat wij in laatste jaren geleerd hebben, is dat het tijd is voor verandering! Wij moeten allemaal op onze eigen manier veranderen en aanpassen voor de toekomst.

App ontwikkelaars

App ontwikkelaars fotoOnze ontwikkelaars staan klaar om jou te helpen om het advies te geven, hoe jij het beste resultaat kan behalen! Voornamelijk door deze lage kosten is er geen reden meer om niet gebruik te maken van onze diensten. En dus gelijk een 100% geoptimaliseerde website voor mobiele telefoons te laten ontwikkelen. Een professionele website laten maken die 100% aansluit met een leuke app die door hetzelfde team gebouwd is. U hoeft alleen maar de Android market te bekijken, die is simpel en krachtig!

Platform Android smartphone

Android of niet. Wij zorgen voor een platform die uw gebruikers altijd kunnen gebruiken( anyware and anyplace). En dat apart van het feit dat een crossplatform ervoor zorgt, dat uw bedrijf App op verschillende besturingssystemen nog perfect werkend te zien is!

Welke App?

Welk platform zou het beste bij jouw site passen? Voor het laten maken van een App, hoef je alleen maar even contact op te nemen met ons. En wij zorgen ervoor dat jij binnen de snelste tijd, de meest professionele en de meest voordelige prijs zal ontvangen!

Wij zijn er klaar voor om het volgende masterwerk voor jou te maken. Voor ons is Jouw 100% tevredenheid een absolute missie. En wij zullen dan ook niet stoppen totdat Jij daadwerkelijk 100% tevreden bent, over onze diensten en de app die wij voor jou gaan ontwikkelen.

Bent u geinteresseerd ????
Vraag vandaag dan nog een vrijblijvende offerte aan.