Project omschrijving

Medische site website laten maken

Het maken van websites voor de gezondheidszorg. Internetsites die u zelf kunt onderhouden en goed vindbaar zijn in Google. Wij bieden modules aan die speciaal ontwikkeld zijn voor bijvoorbeeld een ziekenhuis, ZBC of  een huisartsenpraktijk. Denk daarbij aan online afspraakmodules of een patiënten portaal. Daarnaast hebben we veel ervaring in de zorg en welzijn branche waardoor wij u meteen begrijpen als u het over een anamnese of Vecozo check heeft.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
BEKIJK LIVE WEBSITE
MEER VOORBEELDEN
voorbeeld van medischesite site foto

WordPress website laten maken

Zelf de website onderhouden (CMS)

Dit kan met ons content management systeem. Zelf met de vingers aan de knoppen kunnen zitten, zodat u niet steeds afhankelijk hoeft te zijn.

Modules

Medische Webdesign biedt verschillende modules aan die speciaal op maat gemaakt zijn voor medische bedrijven. U kunt bijvoorbeeld denken aan Afsprakenmodule of  een Patiënten portaal.

Goed vindbaar in Google (SEO)

Zoekmachine-optimalisatie kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de reguliere zoekresultaten van een zoekmachine…

Responsive Web Design

Dit is een methode voor het ontwikkelen van sites en webapplicaties die een optimale gebruikservaring op verschillende scherm formaten creëren.

  • 100% mobiel vriendelijke website
  • Ongelooflijk professionele webdesign
  • Ongelooflijk voordelige prijs
  • Complete e-commercesysteem
  • Gratis IDEAL/paypal een veel meer
  • Inclusief CMS (Eenvoudig zelf aan te passen)

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op, en we bespreken samen wat de mogelijkheden zijn Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN
app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers waar ze zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Meer voorbeelden

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.