Project omschrijving

Medische site

Het maken van medische site oftewel websites voor de gezondheidszorg.

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Medische site laten maken

Het maken van medische site oftewel websites voor de gezondheidszorg. Internetsites die u zelf kunt onderhouden en goed vindbaar zijn in Google. Wij bieden modules aan die speciaal ontwikkeld zijn voor bijvoorbeeld een ziekenhuis, ZBC of  een huisartsenpraktijk. Denk daarbij aan online afspraakmodules of een patiënten portaal. Daarnaast hebben we veel ervaring in de zorg en welzijn branche waardoor wij u meteen begrijpen als u het over een anamnese of Vecozo check heeft.

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Wordpress medische website laten maken

WordPress website laten maken

Zelf de website onderhouden (CMS)

Dit kan met ons content management systeem. Zelf met de vingers aan de knoppen kunnen zitten, zodat u niet steeds afhankelijk hoeft te zijn.

Modules

Medische Webdesign biedt verschillende modules aan die speciaal op maat gemaakt zijn voor medische bedrijven. U kunt bijvoorbeeld denken aan Afsprakenmodule of  een Patiënten portaal.

Goed vindbaar in Google (SEO)

Zoekmachine-optimalisatie kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de reguliere zoekresultaten van een zoekmachine…

Responsive Web Design

Dit is een methode voor het ontwikkelen van sites en webapplicaties die een optimale gebruikservaring op verschillende scherm formaten creëren.

  • 100% mobiel vriendelijke website
  • Ongelooflijk professionele webdesign
  • Ongelooflijk voordelige prijs
  • Complete e-commercesysteem
  • Gratis IDEAL/paypal een veel meer
  • Inclusief CMS (Eenvoudig zelf aan te passen)
Een complete medische website
Een medische site met goede SEO

Medische site laten bouwen

Ons team die over veel kennis beschikt staat klaar voor u om een medisch site te maken. De gezondheidszorg is enorm breed en daarom is er voor elke aanbieder kans om door ons een website te laten ontwikkelen. Ons team heeft veel ervaring met het bouwen van websites. Zo hebben wij ook websites gebouwd voor de horeca sector, bouw sector en de zorgsector.

Medisch site naar uw wens

Wij kunnen u garanderen dat de website er naar wens komt uit te zien. Wij doen ontzettend ons best om u tevreden te maken en ook nog eens tevreden te houden! Wij horen graag hoe u wil dat de medisch site eruit komt te zien. Uw ideeën en wensen horen wij dan ook graag tijdens een kennismakingsgesprek. Wij zorgen ervoor dat de medisch site voor u makkelijk te onderhouden is. Wij leggen u uiteraard uit hoe u de site moet onderhouden en hoe alles werkt. Wij maken de website met CMS, een programma genaamd wordpress. Met dit programma kunt u ook tools installeren die het werken makkelijker maakt.

Een complete medische website
Een medische site met goede SEO

Overzichtelijke website

Een belangrijk punt voor een website is dat deze overzichtelijk is. Maar voor een medisch site is dit extra belangrijk. Op deze manier kunnen al uw klanten zonder enige moeite de informatie vinden waar zij naar op zoek zijn. Hierdoor zorgen wij voor een prettige ervaring. Dit is natuurlijk erg belangrijk. De medisch site zorgt ook nog eens voor bereikbaarheid. De site zal ervoor zorgen dat uw instelling 24/7 bereikbaar is.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.