Project omschrijving

Marktplaats app laten maken

Een marktplaats app maken en gouden zaakjes doen? Epicwebsite is een bewezen partner

Contact ons
epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
0611 291 303
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Epicwebsite, Native Marktplaats App

Ben je commercieel sterk onderricht, en heb je zin om een platform uit te bouwen waarbij je mensen aan de juiste diensten of producten helpt? Dan is een markplaats app laten maken bij Epicwebsite zeker een goed idee. Ons bedrijf heeft namelijk al kennis van zaken:

Ervaring troef

Deze klant liet een vraag en aanbod applicatie maken (eentje gebaseerd op de servicemarkt, althans). Je kunt het resultaat terugvinden op www.ikbiedaan.nl. Samen met deze service bieden wij een iOs / Android applicatie om een advertentie te maken aan. Maar laten we eens kijken naar hoe dit project juist is gegaan:

EpicWebsite, Native Marktplaats App
Google Play
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN
PLATFORMS:
Native App Voor Marktplaats

Native App Voor Marktplaats

Per categorie op zoek naar de beste service

Mensen die een marktplaats website of app maken, willen natuurlijk geld verdienen via de bijbehorende website. Je zult merken dat ons platform draait rond snel de juiste dienst bij de juiste klant te brengen. Dat doen we dankzij de handige categorieinterface. Een vraag en aanbod app maken wordt zo al snel een lucratieve business!

Integratie met locatie

Zoals je kunt zien op de site van Ik Bied Aan hebben we ook Google maps geïntegreerd. Zo kunnen kopers gauw een lokale dienst contacteren en in ijltempo zakendoen. De klanten komen ook vanzelf terecht bij de meest voordelige dienst dankzij de ingebouwde zoekfunctie.

Marketing app laten maken

 

Als je een marketing applicatie wilt laten maken door het team van Epicwebsite, dan ben je altijd zeker van maatwerk. De applicatie wordt geheel afgestemd op de behoefte van jouw merk, product of dienst. Met de Epicwebsite marketing app geef je jouw doelgroep een exclusief kijkje achter de schermen. Handig, want dit zorgt voor de binding en interactie die je als online ondernemer nodig hebt. Als je een marketing applicatie wilt laten maken lever je tevens een belangrijke bijdrage aan de branding van jouw merk of bedrijf.

Marketing app laten maken

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen je wensen en mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. Hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan Nu

Google Play
App Store
Vrijblijvende offerte