Makelaars Website Laten Maken

Een Makelaars website laten maken die optimaal funtioneert.

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Makelaars Website Laten Maken

Als je regelmatig handelt in onroerend goed, dan is het ideaal om een website te hebben die je representeert. Een professionele makelaars website kan je bij ons laten maken. Met jaren ervaring zijn wij jouw webdesign makelaar. Een Website laten maken die optimaal is voor het handelen in onroerend goed, is iets waar wij jou zeker mee kunnen helpen.

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Makelaars Laten Website Maken Met Geavanceerd Zoeken

Onze Makelaars Website heeft  geavanceerd zoeken geïntegreerd. Dit houdt in dat de gebruiker van jouw site maar een enkel woord hoeft in te typen, en dan alles te zien krijgt wat te maken heeft met dit woord. Ook kunnen de gebruikers zoeken op bijvoorbeeld: Te huur of te koop onroerend goed / Locatie/ Woning Status / Woning Type / Min Kamers / Min Badkamers / Min Prijs / Max Prijs / Min Oppervlakte / Max Oppervlakte en veel meer.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Responsive Makelaars Website Maken

De Makelaarsite is volledig responsief. Hiermee is de site goed bruikbaar voor welk device (smartphone, laptop, tablet, etc.) uw klant dan ook gebruikt. De gebruiker van de site hoeft niet irritant over het hele beeld heen te scrollen om een tekst te lezen.

Volledig Customizable Website Maken

Epic Makelaars Website is volledig aan te passen. De standaard versie is een complete en mooie site, Maar wij kunnen ieder stukje van de site ook voor jou aanpassen. Als de kleur je niet aan staat kan je deze zelf uiteraard makkelijk aanpassen. Ook de lay-out van de website is volledig veranderbaar. Wij kunnen de volgorde op de site aanpassen totdat die exact naar jouw eisen is.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Veel verschillende opties

Elk stukje van de wordpress website heeft veel verschillende opties. Dingen zoals de header, de footer en nog veel meer, hebben allemaal hun eigen opties om ze er zo uit te laten zien zodat het perfect is voor u. Deze opties kunt u allemaal met een enkele druk op de knop aanpassen.

SEO klaar

De website is volledig SEO klaar. Wil je dat wij de zoekmachine optimalisatie voor je doen? Geen enkel probleem. Met een goede SEO op jouw site zorg je ervoor dat je altijd bovenaan staat bij de zoekresultaten van jouw gebruiker. Deze makelaars website van Epicwebsite helpt jou met het optimaliseren van de SEO van jouw site, zodat je zoveel mogelijk bezoekers naar jouw site haalt. Met deze site weet je altijd zeker dat je bovenaan staat met de zoekwoorden die je wilt.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Schoonheidssalon website maken2022-11-24T16:41:48+00:00