Project omschrijving

Makelaars Website Laten Maken

Als u regelmatig handelt in onroerend goed, dan is het ideaal om een website te hebben die u representeert. Een professionele makelaars website kunt u bij ons laten maken. Met jaren ervaring zijn wij uw webdesign makelaar. Een Website laten maken die optimaal is voor het handelen in onroerend goed, is iets waar wij u zeker mee kunnen helpen.
Wordpress Makelaars Website Laten Maken

Makelaars Laten Website Maken Met Geavanceerd Zoeken

Onze Makelaars Website heeft  geavanceerd zoeken geïntegreerd. Dit houdt in dat de gebruiker van uw site maar een enkel woord hoeft in te typen, en dan alles te zien krijgt wat te maken heeft met dit woord. Ook kunnen de gebruikers zoeken op bijvoorbeeld: Te huur of te koop onroerend goed / Locatie/ Woning Status / Woning Type / Min Kamers / Min Badkamers / Min Prijs / Max Prijs / Min Oppervlakte / Max Oppervlakte en veel meer.
Wordpress Makelaars Website Laten Maken

Responsive Makelaars Website Maken

De Makelaarsite is volledig responsive. Hiermee is de site goed bruikbaar voor welk device (smartphone, laptop, tablet, etc.) uw klant dan ook gebruikt. De gebruiker van de site hoeft niet irritant over het hele beeld heen te scrollen om een tekst te lezen.

Volledig Customizable Website Maken

Epic Makelaars Website is volledig customizable. De standaard versie is een complete en mooie site, Maar wij kunnen ieder stukje van de site ook voor u aanpassen. Als de kleur u niet aan staat kunt u deze zelf uiteraard makkelijk aanpassen. Ook de layout van de website is volledig veranderbaar. Wij kunnen de volgorde op de site aanpassen totdat die exact naar uw eisen is.
Wordpress Makelaars Website Laten Maken

Veel verschillende opties

Elk stukje van de wordpress website heeft veel verschillende opties. Dingen zoals de header, de footer en nog veel meer, hebben allemaal hun eigen opties om ze er zo uit te laten zien zodat het perfect is voor u. Deze opties kunt u allemaal met een enkele druk op de knop aanpassen.

SEO klaar

Uw website is volledig SEO klaar. Wilt u dat wij de zoekmachine optimalisatie voor u doen? Geen enkel probleem. Met een goede SEO op uw site zorgt u ervoor dat u altijd bovenaan staat bij de zoekresultaten van uw gebruiker. Deze makelaars website van Epicwebsite helpt u met het optimaliseren van de SEO van uw site, zodat u zoveel mogelijk bezoekers naar uw site haalt. Met deze site weet u altijd zeker dat u bovenaan staat met de zoekwoorden die u wilt.