Project omschrijving

Makelaars Website Laten Maken

Een Makelaars website laten maken die optimaal funtioneert.

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Makelaars Website Laten Maken

Als u regelmatig handelt in onroerend goed, dan is het ideaal om een website te hebben die u representeert. Een professionele makelaars website kunt u bij ons laten maken. Met jaren ervaring zijn wij uw webdesign makelaar. Een Website laten maken die optimaal is voor het handelen in onroerend goed, is iets waar wij u zeker mee kunnen helpen.

CATEGORIEËN
VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Makelaars Laten Website Maken Met Geavanceerd Zoeken

Makelaars Laten Website Maken Met Geavanceerd Zoeken

Onze Makelaars Website heeft  geavanceerd zoeken geïntegreerd. Dit houdt in dat de gebruiker van uw site maar een enkel woord hoeft in te typen, en dan alles te zien krijgt wat te maken heeft met dit woord. Ook kunnen de gebruikers zoeken op bijvoorbeeld: Te huur of te koop onroerend goed / Locatie/ Woning Status / Woning Type / Min Kamers / Min Badkamers / Min Prijs / Max Prijs / Min Oppervlakte / Max Oppervlakte en veel meer.

Responsive Makelaars Website Maken

De Makelaarsite is volledig responsive. Hiermee is de site goed bruikbaar voor welk device (smartphone, laptop, tablet, etc.) uw klant dan ook gebruikt. De gebruiker van de site hoeft niet irritant over het hele beeld heen te scrollen om een tekst te lezen.

Responsive Makelaars Website Maken
Volledig Customizable Website Maken

Volledig Customizable Website Maken

Epic Makelaars Website is volledig customizable. De standaard versie is een complete en mooie site, Maar wij kunnen ieder stukje van de site ook voor u aanpassen. Als de kleur u niet aan staat kunt u deze zelf uiteraard makkelijk aanpassen. Ook de layout van de website is volledig veranderbaar. Wij kunnen de volgorde op de site aanpassen totdat die exact naar uw eisen is.

Veel verschillende opties

Elk stukje van de wordpress website heeft veel verschillende opties. Dingen zoals de header, de footer en nog veel meer, hebben allemaal hun eigen opties om ze er zo uit te laten zien zodat het perfect is voor u. Deze opties kunt u allemaal met een enkele druk op de knop aanpassen.

Veel verschillende opties
SEO klaar

SEO klaar

Uw website is volledig SEO klaar. Wilt u dat wij de zoekmachine optimalisatie voor u doen? Geen enkel probleem. Met een goede SEO op uw site zorgt u ervoor dat u altijd bovenaan staat bij de zoekresultaten van uw gebruiker. Deze makelaars website van Epicwebsite helpt u met het optimaliseren van de SEO van uw site, zodat u zoveel mogelijk bezoekers naar uw site haalt. Met deze site weet u altijd zeker dat u bovenaan staat met de zoekwoorden die u wilt.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.