Project omschrijving

Eigen kleding webshop beginnen?

dit is een foto van de kleding webshop beginnen

Eigen kleding webshop beginnen

Of u nou een kleding webshop wilt beginnen, of totaal iets anders. Wij zorgen voor een compleet pakket, met alle extra’s waar normaal voor betaald moet worden. dus All inclusief. Voor ons is het wel erg belangrijk, dat wij onze klanten kunnen helpen, met een ijzersterk platform. Zodat wij het succes van onze klanten, een betere kans kunnen geven. De digitale wereld heeft voordelen en nadelen, als een webdesign bureau weten wij al te goed, hoe wij die voordelen en nadelen in ons voordeel kunnen gebruiken.

Hoe kan ik een webshop laten bouwen?

Hoe kan ik een webshop laten bouwen?

Hoe kan ik een webshop laten bouwen?

Een webshop laten bouwen bij Epicwebsite?  U kunt een compleet pakket nemen met alles wat u nodig heeft, voor een professionele webwinkel. U ontvangt dan van ons een compleet e-commerce systeem, van woocommerce, met onder andere uitgebreide betalingsmogelijkheden, modules voor uw voorraadbeheer en verzending naar binnen en buitenland, wordt ook automatisch door uw e-commerce systeem geregeld.

Hoe begin ik een webwinkel?

een foto van Hoe begin ik een webwinkel?

Hoe begin ik een webwinkel?

Wanneer u ons een opdrachtbevestiging geeft, is meestal binnen een week al uw webshop online. Uiteraard hangt dit af van het totale pakket,  en het soort shop dat u gekozen heeft. Maar in de meeste gevallen kunt u heel snel, met een nieuw webwinkel beginnen, zonder al te veel gedoe. Wij willen het u graag zo makkelijk mogelijk maken, om het meeste werk door een automatische website te laten uitvoeren.

Open source shop laten bouwen

Een foto van Open source shop laten bouwen

Open source shop laten bouwen

Bij epicwebsite maken we  gebruik van open source webshops, welke vele voordelen hebben. Voordelen zoals een sterke basis, en een betrouwbaar systeem! die over de jaren goed heeft gepresteerd. Een succesvol site maken, kan alleen door een goed open source systeem te kiezen! voordat u begint. Maar maakt u zich geen zorgen, want wij zorgen voor de beste platforms. Daarom dan ook, adviseren wij onze klanten altijd, om meerder mogelijkheden te vergelijken.

Een kleding webshop starten bij epic?

Een foto van Een kleding webshop starten bij epic? portfolio post

Een kleding webshop starten bij epic?

Met een sterk team van specialisten, heeft u alles van een gewone wordpress template, tot de meest mooie website, op maat gemaakt voor u, in uw eigen huisstijl. Wij zijn een jong team, die na jaren ervaring, nu ons eigen webdesign bureau zijn begonnen. In ons team hebben wij css3 specialisten, die wonderen verrichten, het is belangrijk voor hoe uw website uiteindelijk eruit komt te zien. Wij hou er rekening mee met bijvoorbeeld. wat wel en wat niet de aandacht moet trekken, welke kleuren er gebruikt moeten worden. En daarvoor hebben wij natuurlijk al html5 elementen opgebouwd. En die zorgt er dan voor dat alles een goede en sterke basis heeft.

Hoe een onlineshop ontwerpen moet zijn

Html is het lichaam van uw website, de stenen van het gebouw, waar alles op gebouwd is. En daarna beginnen wij met het scripten van uw website. Dingen zoals, wat gebeurt er nu als een gebruiker ergens op klikt? En als u iets speciaals in gedachten hebt, iets wat nog niet bestaat op de markt, dan bouwen wij die gewoon voor u. Alles van een simpel web programma, tot het meest uitgebreide Online en offline systeem, is te maken door ons team!