Project omschrijving

kappers website laten maken

kappers website laten maken

Vaak wordt gezegd dat een site beginnen duur is, of dat het te moeilijk is. Als u als beginnende kapsalon een site wil beginnen moet u naar een groot of professioneel bedrijf. Niets is minder waar. Een luxe en volledige webshop laten maken hoeft niet met een groot prijskaartje te komen, het kan ook goedkoop. Terwijl het toch een uitzonderlijke kwaliteit heeft.

De kappers website van Epicwebsite is simpel gezegd een lust voor het oog. De site is uitgerust met geavanceerde aanpassingsmogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat elk aspect van uw kapperssite perfect in orde is. U kunt zelf de sfeer en uitstraling van de pagina bepalen en de site kan alles toelaten. De site hoeft niet gebruikt te worden voor een enkele zaak overigens. Een volledig netwerk van salons kan gewoon ondersteund worden.

kappers website laten bouwen met boeking systeemComplete kapperssite

De site bevat enkele kenmerken die het gebruik van de site vereenvoudigen. Zoals een plug-in waardoor u snel en handig boekingsformulieren overal op de site kan neerzetten. Het wordt zo voor u en voor uw klanten ongelooflijk eenvoudig om afspraken in te plannen en te betalen. De opties bij deze boekingsformulieren zijn eindeloos. Zowel dienst als werknemer kan worden uitgekozen met datum en al. Daarnaast kunnen alle aangeboden diensten direct op de hoofdpagina worden gezien, met meteen de prijzen erbij. Zo hoeft een klant niet moeilijk te zoeken en blijft het geheel overzichtelijk.

100% mobielvriendelijk kapperswebsite

 mobielvriendelijk kapperswebsiteDe kapperssite blijft er ook op andere platforms goed uitzien. Of het nou de computer, de tablet of op de mobiele telefoon is. Uw pagina zal perfect blijven en alles op de voorpagina zal nog steeds intact te zien zijn. Hierdoor is het mogelijk om klanten ook gaandeweg afspraken te laten inplannen. Al om al is de gebruikersvriendelijkheid hoog wanneer u een wordpress kappers website laat maken.

Naast al dit bevat de site zelfs nog meer features. Deze bevatten onder andere:

  • Een geavanceerde prijsmodule
  • Compatibiliteit over verschillende browsers
  • Voorbereide kleurenschema’s
  • Video achtergronden en nog veel meer..

Alleen de beste kwaliteit wordt geleverd, mocht u ervoor kiezen een kapperssite te laten bouwen.

De eerste stap naar een mooie kapperswebsite

Wanneer u een kapsalon wilt beginnen begint de eerste stap al met de site. Een goede site is het begin van succes. Hoe goed uw kapsalon ook is, als uw site er slecht uitziet geeft dat af aan het geheel. Wanneer u een kapperswebsite laat maken bij Epicwebsite weet u een ding zeker, het stelt absoluut niet teleur.

Bent u klaar om een offerte antevragen?