Project omschrijving

kappers website laten maken

Een luxe en volledige webshop laten maken. Hoeft niet altijd extreem duur te zijn

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

kappers website laten maken

Vaak wordt gezegd dat een site beginnen veel kost of dat het te moeilijk is. Ons team van Epicwebsite houdt graag uw hand vast. Wij vinden dat en luxe en volledige webshop laten maken niet met een overdreven prijskaartje hoeft te komen. Wij laten niks liggen op kwaliteit en we begeleiden u volledig door het gehele proces.

De kappers website van Epicwebsite is simpel gezegd: een lust voor het oog. De site is uitgerust met geavanceerde aanpassingsmogelijkheden, die ervoor zorgen dat elk aspect van uw kapperssite perfect in orde is. Ook kunt u natuurlijk zelf de sfeer en uitstraling van de pagina’s bepalen. Van een eenmanszaak tot een groot kappersbedrijf, onze website ondersteund alles!

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Complete kapperssite

Complete kapperssite

De site bevat enkele kenmerken die het gebruik van de site vereenvoudigen, zoals: een plug-in waardoor u snel en handig boekingsformulieren overal op de site kan neerzetten, de opties van deze boekingsformulieren zijn eindeloos. Het is dus ongelooflijk eenvoudig om afspraken in te plannen en te betalen. Daarnaast kunnen alle aangeboden diensten direct op de hoofdpagina worden weergegeven, met eventueel de prijzen erbij. Zo hoeft een klant niet teveel te zoeken en blijft het overzichtelijk.

100% mobielvriendelijk kapperswebsite

De kapperssite blijft er op elk ander platforms goed uitzien. Of het nou de computer, tablet, of is op uw smartphone, uw pagina past zich perfect aan. Doordat onze websites zo responsive zijn kunnen uw klanten altijd simpel en snel, overal een afspraak maken. De gebruiksvriendelijkheid ligt ook zeer hoog wanneer u een WordPress kappers website laat maken.

De site bevat natuurlijk nog meer nuttige features! We zetten er enkelen voor u op rij:

  • Een geavanceerde prijsmodule
  • Compatibiliteit met verschillende browsers
  • Voorbereide kleurenschema’s
  • Video background

Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit en voelen ons pas voldaan als alle puntjes op de i staan.

100% mobielvriendelijk kapperswebsite
De eerste stap naar een mooie kapperswebsite

De eerste stap naar een mooie kapperswebsite

Wanneer u een kapsalon wilt beginnen, begint u als eerste stap natuurlijk met de website. Een goede site is het begin van succes. Hoe goed uw kapsalon ook is, als uw site er slecht uitziet geeft dat (potentiële) klanten al een bepaald beeld. Wanneer u een kapperswebsite laat maken bij Epicwebsite weet u een ding zeker, aan uw site zal het niet liggen!

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen. Ook is het natuurlijk dat u goed gevonden wordt. Hiervoor optimaliseren onze professionals uw website waardoor u hoger scoort bij Google.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op.