kappers website laten maken

Een luxe en volledige webshop laten maken. Hoeft niet altijd extreem duur te zijn

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

kappers website laten maken

Vaak wordt gezegd dat een site beginnen veel kost of dat het te moeilijk is. Ons team van Epicwebsite houdt graag je hand vast. Wij vinden dat een luxe en volledige webshop laten maken niet met een overdreven prijskaartje hoeft te komen. Wij laten niks liggen op kwaliteit en we begeleiden je volledig door het gehele proces.

De kappers website van Epicwebsite is simpel gezegd: een lust voor het oog. De site is uitgerust met geavanceerde aanpassingsmogelijkheden, die ervoor zorgen dat elk aspect van je kapperssite perfect in orde is. Ook kan je natuurlijk zelf de sfeer en uitstraling van de pagina’s bepalen. Van een eenmanszaak tot een groot kappersbedrijf, onze website ondersteunt alles!

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Complete kapperssite

De site bevat enkele kenmerken die het gebruik van de site vereenvoudigen, zoals: een plug-in waardoor je snel en handig boekingsformulieren overal op de site kan neerzetten, de opties van deze boekingsformulieren zijn eindeloos. Het is dus ongelooflijk eenvoudig om afspraken in te plannen en te betalen. Daarnaast kunnen alle aangeboden diensten direct op de hoofdpagina worden weergegeven, met eventueel de prijzen erbij. Zo hoeft een klant niet teveel te zoeken en blijft het overzichtelijk.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

100% mobielvriendelijk kapperswebsite

De kapperssite blijft er op elk ander platforms goed uitzien. Of het nou de computer, tablet, of op je smartphone is, jouw pagina past zich perfect aan. Doordat onze websites zo responsief zijn kunnen jouw klanten altijd simpel en snel, overal een afspraak maken. De gebruiksvriendelijkheid ligt ook zeer hoog wanneer je een WordPress kappers website laat maken.

De site bevat natuurlijk nog meer nuttige features! We zetten er enkelen voor je op rij:

  • Een geavanceerde prijsmodule
  • Compatibiliteit met verschillende browsers
  • Voorbereide kleurenschema’s
  • Video background

Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit en voelen ons pas voldaan als alle puntjes op de i staan.

De eerste stap naar een mooie kapperswebsite

Wanneer je een kapsalon wilt beginnen, begin je als eerste stap natuurlijk met de website. Een goede site is het begin van succes. Hoe goed jouw kapsalon ook is, als je site er slecht uitziet, geeft dat (potentiële) klanten al een bepaald beeld. Wanneer je een kapperswebsite laat maken bij Epicwebsite weet je een ding zeker, aan jouw site zal het niet liggen!

Ben je geïnteresseerd? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen. Ook is het natuurlijk dat u goed gevonden wordt. Hiervoor optimaliseren onze professionals uw website waardoor u hoger scoort bij Google.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite