Project omschrijving

kappers website laten maken

Een luxe en volledige webshop laten maken hoeft niet met een groot prijskaartje te komen

Contact ons
epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialists
0611 291 303
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

kappers website laten maken

Vaak wordt gezegd dat een site beginnen duur is, of dat het te moeilijk is. Als u als beginnende kapsalon een site wil beginnen moet u naar een groot of professioneel bedrijf. Niets is minder waar. Een luxe en volledige webshop laten maken hoeft niet met een groot prijskaartje te komen, het kan ook goedkoop. Terwijl het toch een uitzonderlijke kwaliteit heeft.

De kappers website van Epicwebsite is simpel gezegd een lust voor het oog. De site is uitgerust met geavanceerde aanpassingsmogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat elk aspect van uw kapperssite perfect in orde is. U kunt zelf de sfeer en uitstraling van de pagina bepalen en de site kan alles toelaten. De site hoeft niet gebruikt te worden voor een enkele zaak overigens. Een volledig netwerk van salons kan gewoon ondersteund worden.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN
Complete kapperssite

Complete kapperssite

De site bevat enkele kenmerken die het gebruik van de site vereenvoudigen. Zoals een plug-in waardoor u snel en handig boekingsformulieren overal op de site kan neerzetten. Het wordt zo voor u en voor uw klanten ongelooflijk eenvoudig om afspraken in te plannen en te betalen. De opties bij deze boekingsformulieren zijn eindeloos. Zowel dienst als werknemer kan worden uitgekozen met datum en al. Daarnaast kunnen alle aangeboden diensten direct op de hoofdpagina worden gezien, met meteen de prijzen erbij. Zo hoeft een klant niet moeilijk te zoeken en blijft het geheel overzichtelijk.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

100% mobielvriendelijk kapperswebsite

De kapperssite blijft er ook op andere platforms goed uitzien. Of het nou de computer, de tablet of op de mobiele telefoon is. Uw pagina zal perfect blijven en alles op de voorpagina zal nog steeds intact te zien zijn. Hierdoor is het mogelijk om klanten ook gaandeweg afspraken te laten inplannen. Al om al is de gebruikersvriendelijkheid hoog wanneer u een wordpress kappers website laat maken.

Naast al dit bevat de site zelfs nog meer features. Deze bevatten onder andere:

  • Een geavanceerde prijsmodule
  • Compatibiliteit over verschillende browsers
  • Voorbereide kleurenschema’s
  • Video achtergronden en nog veel meer..

Alleen de beste kwaliteit wordt geleverd, mocht u ervoor kiezen een kapperssite te laten bouwen.

100% mobielvriendelijk kapperswebsite
De eerste stap naar een mooie kapperswebsite

De eerste stap naar een mooie kapperswebsite

Wanneer u een kapsalon wilt beginnen begint de eerste stap al met de site. Een goede site is het begin van succes. Hoe goed uw kapsalon ook is, als uw site er slecht uitziet geeft dat af aan het geheel. Wanneer u een kapperswebsite laat maken bij Epicwebsite weet u een ding zeker, het stelt absoluut niet teleur.

Bent u klaar om een offerte antevragen?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN
app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.