Project omschrijving

Horeca Website Laten Maken?

Een responsieve Horeca Website?

(SEO) zoekmachine vriendelijke?

Restaurant Directory?

Dat kan met onze horeca website!

google addword pagina informatie

Hoger op de eerste pagina van Google? Wij helpen u graag!

Horca website laten maken was nog nooit zo voordelig geweest! Met een compleet systeem gebouwd speciaal voor horeca ondernemingen. Kunt u ervan uitgaan dat u een een professionele website heb laten maken met oneindig veel extra’s die het proces voor een webmaster makkelijker maken. Maak ook gebruik van de meest uitgebreide website voor de horeca! Alles van een gewoon restaurant tot het meest uitgebreide Hotel systeem  met een boekingssysteem, professionele gerichte menu, SMS systeem en veel meer!

Horeca website laten maken?

Van plan om een horecabedrijf te beginnen?

Waarom niet gelijk de beste en de voordeligste kiezen?

24Met onze website voor horeca heeft u toegang tot meer dan 20 inbegrepen betalingen en modelen voor uw klanten. Die met gemak van alle soorten betalingen gebruik kunnen maken!
Wilt u iets aanpassen? Geen probleem! Alles is heel makkelijk aan te passen, wijzigen, veranderen, dankzij onze website builder waar iedereen gebruik van kan maken! Om de website volledig aan te passen, bestellingen te plaatsen, nieuwe producten toe te voegen, en nog veel meer…

WordPress website laten maken voor horeca

En website laten maken met WordPress heeft vele voordelen zoals professionele CMS waar U heel makkelijk nieuwe post kan toevoegen of bestaande tekst kan wijzigen! Laat uw gasten automatisch afspraken maken! Reserveren is zo wel heel makkelijk dankzij ons ingebouwde reserveringssysteem waarbij de gasten  gemakkelijk van tevoren een afspraak kunnen reserveren en nog veel meer…
U kunt uw afbeeldingen, video’s muziek, pdf, en veel meer toe  voegen om uw website veel meer persoonlijker te maken!
Met ondersteuning en met de meest uitgebreide & veelzijdige media soorten kunt u er zeker van zijn dat alle soorten files  ondersteund zijn!
Heb ik u al verteld dat u +20 soorten betalingen kunt ontvangen op uw website? PayPal! Ideaal! Alle soorten creditcards  en veel meer…
U kunt zelf een lidmaatschap aanbieden aan u klanten! Of aan andere ondernemers! Die een advertentie willen plaatsen op uw website tegen betaling of gratis! En wanneer een bezoeker zich dan aansluit bij uw website tegen betaling  of gratis, dan krijgen ze toegang tot het gedeelte van de website dat alleen bedoeld is voor leden, waar ze anders niet toegang tot hadden!

Een website laten maken voor horeca?

Met speciale mogelijkheden voor het aanbieden van ACTIES & AANBIEDINGEN!!

Heeft u een aanbieding?  Wilt u de aandacht van de klanten ergens naartoe trekken?  Nu hoeft u niet meer iemand anders daarvoor  in te schakelen! Dat is heel gemakkelijk  dankzij onze ingebouwde aanbiedingsmodulen!

Routebeschrijving en Google Map

25Maak het uw gasten heel gemakkelijk om de weg naar uw bedrijf te vinden, met onze ingebouwde Google map en routebeschrijving met postcode of adres!

Mogen wij ook voor u de horeca website bouwen?

Wij maken graag een horeca website voor u met functies rijk en een gemakkelijk te gebruiken site voor u. En voor uw gasten waar u nog jaren plezier van zou hebben! Met ingebouwde aanbieding pakketten,  waarderingen modulen met sterren, Activeren/deactiveren populaire functies zoals zoekacties geavanceerde, Muziek/Video/Image Upload, GEO locatie, Google Maps, ledengebied, sociale media etc..

  1. Routebeschrijving en Google maps
  2. Zoeken op locatie &Aangepaste zoekvelden
  3. Professionele Aanbieding pakketten
  4. Professionele lidmaatschap pakketten
  5. Ledengebied en managementtools
  6. Order Manager Plus Terugkerende betalingen
  7. Uploads meer dan 10xSoorten Files
  8. Ingebouwde kalender + Afspraak maken modulen
  9. Gemakkelijke On/Off weergaveopties
  10. 20 + gratis betaling Gateway

Zoals u kunt zien. Het starten van een eigen horecabedrijf is wel heel erg voordelig, dankzij onze complete horeca website! Nu hoeft u niet meer duizenden euro’s ervoor uit te geven. En begint u voor nog geen EUR 300 aan een complete horeca website! Tenminste voor de eerste 10 ondernemers hebben wij een speciale aanbieding, waar wij maar EUR 299 voor een complete horeca website vragen!