Project omschrijving

EPICWEBSITE, HORECA APP ONTWIKKELAAR

Binnen het team van Epicwebsite zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van Vele soorten applicaties, waaronder voor de horeca. Deze apps zijn geschikt voor restaurants, cafés, bistro’s en tal van andere horecagelegenheden. Natuurlijk worden de functies geheel afgestemd op jouw wensen en die van jouw onderneming. Zo kun je jouw gasten altijd het beste bieden en blijf je de concurrentie op een effectieve manier een stap voor. De Epicwebsite horeca app is compatible met vrijwel alle mobiele devices die gebruik maken van iOS of Android. Bezorg app laten maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Horeca app voorbeeld van epicwebsite
Google Play
App store
MEER VOORBEELDEN
COMPATIBLE MET:

IOS & ANDROID

COPYRIGHT:
Wordpress coach website laten maken

Restaurant app laten maken

Als je een restaurant app wilt laten maken dan doen we dat bij Epicwebsite geheel volgens jouw wensen en behoeften. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de bedrijfsstructuur van jouw onderneming. Zo kun je de restaurant app uit laten rusten met een online menukaart, maar kun je gasten ook op de hoogte houden van dag of weekmenu’s. Uiteraard kun je bij Epicwebsite ook een restaurant app laten maken waarbij je de mogelijkheid hebt tot het plaatsen van kortingsvouchers of aankondigingen.

Horeca app laten ontwikkelen

Bijvoorbeeld als je jouw gasten op de hoogte wilt brengen van een aanstaand evenement. Een horeca app laten ontwikkelen bij Epicwebsite doe je ook als je jouw gasten de mogelijkheid wilt geven om zelf hun bestelling door te geven. Dit bespaart je als restauranthouder tijd én kosten. Daarnaast wordt een dergelijke interactieve en innovatieve applicatie vaak als positief ervaren door de doelgroep.

Pizza bezorging app ontwikkelaar
Woocommerce parfumerie webshop laat maken

Blijf in contact met jouw gasten dankzij de Epicwebsite horeca app

Met de Epicwebsite horeca app blijf je als horecaondernemer in contact met jouw gasten. Belangrijk, want met deze online applicatie vergroot je als ondernemer de onderlinge interactie. Uiteindelijk zorgt dit voor een beter bereik én meer omzet. Met de Epicwebsite horeca applicatie ligt dat binnen handbereik. Zeker als je weet dat 80% van jouw gasten wel tot 5 keer op zijn of haar smartphone kijkt tijdens een horeca bezoek. Door het laten ontwikkelen van een maatwerk horeca app speel je dus eenvoudig in op deze behoefte. De Epicwebsite horeca app is daarom uitgerust met allerlei handige functies. Daarbij kun je denken aan een online menukaart, maar natuurlijk ook aan de mogelijkheid tot het online reserveren van een tafel.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Benieuwd geworden naar onze apps? Download ze dan Nu

Google Play
App Store
Vrijblijvende offerte

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Meer voorbeelden

Deskundig ontwerper

TRENDING DESIGNER