Project omschrijving

Spelletjesite.com

Epicwebsite spelletjessite is een WordPress website voor online games, HTML5-spellen, tijdschrift, recensies of blogsite.

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialists
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Game website laten maken?

Altijd al een gamewebsite willen beheren, of een game app willen maken, maar leek de prijs jou een te uitdagende tegenstander? Dan biedt EpicWebsite jou meer zelfvertrouwen met een 1-UP boost. Want wij ontwerpen een te gekke websites met verslavende online spelletjes, en dat voor een voordelige prijs. Ook nieuwe games toevoegen is voor deze klant in een handomdraai gratis gebeurd.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
WordPress website voor online games

WordPress website voor online games

De website heeft ook upgrades gekregen in de vorm van extra WordPress-functionaliteiten. Concreet wil dat zeggen dat de beheerder nu ook recensies kan (laten) posten, of hij kan bloggen over het laatste nieuws in gameland. Zo blijft zijn website up-to-date. Are you ready to play?

Mogelijkheden:

Verschillende liedenscap pakketten

Responsief aangepast aan elk apparaat
Responsieve video’s
Responsieve Flash Games
Unity 3D Games klaar
Games Volledig scherm via HTML5 API
Cool Lights Swich-effect
Gameplay Trailer
Spel Schermafbeeldingen
BuddyPress
BbPress
Responsive AdSense

En Veel meer..

Game website laten maken?
Spelletjes Site laten bouwen

Spelletjes Site laten bouwen

Epicwebsite spelletjessite is een WordPress website voor online games, HTML5-spellen, tijdschrift, recensies of blogsite. Je kunt nu je eigen unieke WordPress gaming site laten bouwen voor een super voordelige prijs. En met behulp van onze gaming website indruk maken op je online spelers met deze volledige functionele WordPress website voor online games.

Overtuigd? Een professionele gamewebsite laten maken door Epicwebsite begint bij contact met ons op te nemen…

Je kunt ons direct bereiken via onze contactgegevens, en we bespreken meteen jouw project. Wil je een game app laten maken, maar heb je eerst nog een paar vragen? Ook dan hebben we antwoorden voor je klaar liggen.

Een professionele gamewebsite laten maken door Epicwebsite

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Meer voorbeelden

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.