Door professionals een game site laten maken

Heb je altijd al een gamewebsite willen beheren, en daarnaast een game app willen maken. Maar leek de prijs jou een te uitdagende tegenstander? Dan biedt Epicwebsite jou meer zelfvertrouwen met een 1-UP boost. Want wij ontwerpen te gekke websites met bijvoorbeeld verslavende online spelletjes, en daarnaast doen we dit voor een voordelige prijs. Zo is ook nieuwe games toevoegen voor deze klant in een handomdraai gratis gebeurd.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT

WordPress website voor online games

De website heeft ook upgrades gekregen in de vorm van extra WordPress functionaliteiten. Hiermee kan de beheerder nu ook recensies posten. Daarnaast kan hij bloggen over het laatste nieuws in gameland. Zo blijft zijn website up-to-date. Het hoort namelijk leuk te zijn op een game site. Dus ben je op zoek naar een professionele bouwer, laat het ons weten. Are you ready to play?

Mogelijkheden:

Verschillende lidmaatschap pakketten voor het laten maken van jouw game site:

Responsief aangepast aan elk apparaat
Responsieve video’s
Responsieve Flash Games
Unity 3D Games klaar
Games Volledig scherm via HTML5 API
Cool Lights Swich-effect
Gameplay Trailer
Spel Schermafbeeldingen
BuddyPress
BbPress
Responsief AdSense

Hiernaast bieden we nog oneindig veel mogelijkheden. Kortom, bij ons kan je alles laten maken wat je wilt. Neem dus gerust contact met ons op!

Spelletjes Site laten bouwen

Epicwebsite spelletjessite is een WordPress website voor bijvoorbeeld online games, HTML5-spellen, tijdschrift, recensies, blogsite. Zo kun je nu bijvoorbeeld een eigen unieke WordPress gaming site laten bouwen. Daarnaast zijn we ook nog eens supervoordelig zodat we voor ieder budget diensten kunnen leveren. Met behulp van onze gaming website kan je indruk maken op je online spelers. Dus met deze volledige functionele WordPress website voor online games loop je voor op jouw concurrentie.

Overtuigd? Een professionele gamewebsite laten maken door Epicwebsite begint bij contact met ons op te nemen…

Je kunt ons direct bereiken via onze contactgegevens, en we bespreken meteen jouw project. Wil je een game app laten maken, maar heb je eerst nog een paar vragen? Ook dan hebben we antwoorden voor je klaar liggen.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als jouw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor jou gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met je mee en voorzien je graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kan je altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.