Project omschrijving

Game site laten maken

Epicwebsite spelletjessite is een WordPress website voor online games, HTML5-spellen, tijdschrift, recensies of blogsite.

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Door professionals een game site laten maken

Heeft u altijd al een gamewebsite willen beheren, en daarnaast een game app willen maken. Maar leek de prijs jou een te uitdagende tegenstander? Dan biedt EpicWebsite jou meer zelfvertrouwen met een 1-UP boost. Want wij ontwerpen een te gekke websites met bijvoorbeeld verslavende online spelletjes, en daarnaast doen we dit voor een voordelige prijs. Zo is ook nieuwe games toevoegen is voor deze klant in een handomdraai gratis gebeurd.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
WordPress website voor online games

WordPress website voor online games

De website heeft ook upgrades gekregen in de vorm van extra WordPress-functionaliteiten. Hiermee kan de beheerder nu ook recensies posten. Daarnaast kan hij bloggen over het laatste nieuws in gameland. Zo blijft zijn website up-to-date. Het hoort immers leuk te zijn op een game site. Dus bent u opzoek naar een professionele bouwer, laat het ons weten. Are you ready to play?

Mogelijkheden:

Verschillende lidmaatschap pakketten voor het laten maken van uw game site:

Responsief aangepast aan elk apparaat
Responsieve video’s
Responsieve Flash Games
Unity 3D Games klaar
Games Volledig scherm via HTML5 API
Cool Lights Swich-effect
Gameplay Trailer
Spel Schermafbeeldingen
BuddyPress
BbPress
Responsive AdSense

Hiernaast bieden we nog oneindig mogelijkheden. Kortom, bij ons kunt u alles laten maken wat u wilt. Neem dus gerust contact met ons op!

Game website laten maken?
Spelletjes Site laten bouwen

Spelletjes Site laten bouwen

Epicwebsite spelletjessite is een WordPress website voor bijvoorbeeld online games, HTML5-spellen, tijdschrift, recensies, blogsite. Zo kun je nu bijvoorbeeld eigen unieke WordPress gaming site laten bouwen. Daarnaast zijn we ook nog eens super voordelig zodat we voor ieder budget diensten kunnen leveren. Met behulp van onze gaming website kan je indruk maken op je online spelers. Dus met deze volledige functionele WordPress website voor online games loopt u voor op uw concurrentie.

Overtuigd? Een professionele gamewebsite laten maken door Epicwebsite begint bij contact met ons op te nemen…

Je kunt ons direct bereiken via onze contactgegevens, en we bespreken meteen jouw project. Wil je een game app laten maken, maar heb je eerst nog een paar vragen? Ook dan hebben we antwoorden voor je klaar liggen.

Een professionele gamewebsite laten maken door Epicwebsite

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.