Project omschrijving

Dating website laten maken

Epic Dating website – meer dan gewoon een wordpress dating Website

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Dating website laten maken

Uw eigen dating website laten maken? Epic Dating website is een professionele wordpress Website waarmee u gemakkelijk de perfecte dating site kan beginnen. De Website kan ook worden aangepast met meerdere functies. EpicWebsite heeft jaren ervaring in het ontwerpen van de hyperuitgebreide websystemen, zoals marktplaatssitedating app, en veel meer. We kunnen alle soorten wordpress sites voor u maken. Zoals een auto onderdelen site of een complete sociale media website.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
Responsive dating website laten maken

Responsive dating website laten maken

Epic Dating is 100% responsive. Dit houdt in dat de Website zich aanpast aan het formaat van uw beeldscherm. U kan dus op elk soort device (telefoon, laptop, tablet, etc.) de site geoptimaliseerd bekijken zonder dat u vervelend over de site heen moet scrollen om iets te vinden.

Notificaties

De Website maakt ook gebruik van notificaties. Hiermee kan iedere gebruiker altijd up to date blijven van de laatste updates die er rond gaan op uw site. Als u met meerdere mensen aan de site werkt krijgt u ook regelmatig updates over alles wat er gebeurt en aangepast wordt op u site.

Professioneel en modern design wordpress datingsite

Het is een professioneel en modern design. Epic dating wordt geleverd met een pagebuilder, dus het aanpassen en wijzigen van des ite word u nu nog makkelijker gemaakt. De Website is gecodeerd door onze professionele codeurs die zich regelmatig bezig houden met het maken van dating Websites. Wij hebben zeer veel ervaring met het maken van Websites en zorgen altijd voor de netste Websites.

Professioneel en modern design wordpress datingsite
Dating website laten maken inc Woocommerce

Dating website laten maken inc Woocommerce

De Website is gemakkelijk te gebruiken in combinatie met Woocommerce (Een compleet e-commerce systeem), dus u heeft dan eigenlijk ook een webwinkel laten maken. Dit zorgt ervoor dat u ook bijvoorbeeld digitale cadeau kaarten kan aanbieden of gelijk uw producten kan verkopen op de site. En de site is vanaf de eerste dag dat we klaar zijn met het maken van de layout volledig werkzaam.

Facebook login integratie

De Website is geoptimaliseerd voor Facebook login integratie. Hiermee biedt u uw bezoekers aan om in te loggen met hun Facebook account en hoeven ze geen account aan te maken voor uw site. Dit zorgt er ook voor dat mensen uw site meer gaan delen op sociale media waardoor u meer bezoekers krijgt. Voor veel sites is sociale media namelijk de grootste bron van bezoekers.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.