Dating website laten maken

Epic Dating website – meer dan gewoon een wordpress dating Website

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Website laten maken voor dating

Uw eigen dating website laten maken? Epic Dating website is een professionele WordPress website waarmee u gemakkelijk de perfecte dating site kan beginnen. Deze website kan ook worden aangepast met meerdere functies. Ons team heeft jaren ervaring in het ontwerpen van uitgebreide web systemen zoals marktplaatssitedating app, en veel meer. Hierdoor kunnen we alle soorten WordPress sites voor u maken. Zoals een auto onderdelen site of een complete sociale media website.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Responsive dating website laten maken

Epic Dating is 100% responsive. Dit  houdt in dat de website zich aanpast aan het formaat van uw beeldscherm op het moment dat u de site bezoekt.. U kunt dus op elk soort device (telefoon, laptop, tablet, etc.) de site geoptimaliseerd bekijken zonder problemen.

Notificaties

De Website maakt ook gebruik van notificaties. Hiermee kan iedere gebruiker altijd up to date blijven van de laatste updates die er rond gaan op uw site. Op het moment dat u met meerdere mensen aan de site werkt krijgt u ook regelmatig updates over alles wat er gebeurt en aangepast wordt op uw site.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Professioneel en modern design wordpress datingsite

Het is een professioneel en modern design. Epic dating wordt geleverd met een pagebuilder. Hierdoor wordt het aanpassen en wijzigen van de site nog makkelijker gemaakt. Zo kunt u zelf aanpassingen doen zonder iemand ervoor in te huren. De website is gebouwd door onze specialisten die zich regelmatig bezig houden met het maken van dating Websites. Tot nog toe zijn onze klanten zeer tevreden met onze producten. Wij hebben zeer veel ervaring met het maken van websites waardoor we altijd zorgen voor iets unieks!

Dating website laten maken inc Woocommerce

De Website is gemakkelijk te gebruiken in combinatie met Woocommerce (Een compleet e-commerce systeem). Zo heeft u heeft dan eigenlijk ook een webwinkel laten maken. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat u digitale cadeau kaarten kunt aanbieden of gelijk uw producten kan verkopen op de site. Zodra de site klaar is, is deze direct klaar voor gebruikt zodat u aan de slag kunt met uw nieuwe digitale uitbreiding.

Facebook login integratie

De Website is geoptimaliseerd voor Facebook login integratie. Hiermee biedt u uw bezoekers aan om in te loggen met hun Facebook account en hoeven ze geen account aan te maken voor uw site. Hierdoor zorg je er ook voor dat mensen uw site meer gaan delen op sociale media waardoor u meer bezoekers krijgt. Ten slotte is voor veel sites sociale media de grootste bron van verkeer.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Datingsite Beginnen2022-12-06T11:45:51+00:00
Datingsite van epicwebsite