Project omschrijving

Dating website laten maken

datingsite laten makenUw eigen dating website laten maken? Epic Dating website is een professionele wordpress Website waarmee u gemakkelijk de perfecte dating site kan beginnen. De Website kan ook worden aangepast met meerdere functies. EpicWebsite heeft jaren ervaring in het ontwerpen van de hyperuitgebreide websystemen, zoals marktplaatssitedating app, en veel meer. We kunnen alle soorten wordpress sites voor u maken. Zoals een auto onderdelen site of een complete sociale media website.

 

Responsive dating website laten maken

wordpress dating website laten makenEpic Dating is 100% responsive. Dit houdt in dat de Website zich aanpast aan het formaat van uw beeldscherm. U kan dus op elk soort device (telefoon, laptop, tablet, etc.) de site geoptimaliseerd bekijken zonder dat u vervelend over de site heen moet scrollen om iets te vinden.

 

Notificaties

dating website makenDe Website maakt ook gebruik van notificaties. Hiermee kan iedere gebruiker altijd up to date blijven van de laatste updates die er rond gaan op uw site. Als u met meerdere mensen aan de site werkt krijgt u ook regelmatig updates over alles wat er gebeurt en aangepast wordt op u site.

Professioneel en modern design wordpress datingsite

dating website laten maken met cmsHet is een professioneel en modern design. Epic dating wordt geleverd met een pagebuilder, dus het aanpassen en wijzigen van des ite word u nu nog makkelijker gemaakt. De Website is gecodeerd door onze professionele codeurs die zich regelmatig bezig houden met het maken van dating Websites. Wij hebben zeer veel ervaring met het maken van Websites en zorgen altijd voor de netste Websites.

 

Dating website laten maken inc Woocommerce

eigen datingsite beginnenDe Website is gemakkelijk te gebruiken in combinatie met Woocommerce (Een compleet e-commerce systeem), dus u heeft dan eigenlijk ook een webwinkel laten maken. Dit zorgt ervoor dat u ook bijvoorbeeld digitale cadeau kaarten kan aanbieden of gelijk uw producten kan verkopen op de site. En de site is vanaf de eerste dag dat we klaar zijn met het maken van de layout volledig werkzaam.

 

Facebook login integratie

De Website is geoptimaliseerd voor Facebook login integratie. Hiermee biedt u uw bezoekers aan om in te loggen met hun Facebook account en hoeven ze geen account aan te maken voor uw site. Dit zorgt er ook voor dat mensen uw site meer gaan delen op sociale media waardoor u meer bezoekers krijgt. Voor veel sites is sociale media namelijk de grootste bron van bezoekers.

 

Gerelateerde projecten: