Project omschrijving

JillyBags Dames Tassen Webshop Laten Maken

Dames Tassen woocommerce Webshop Laten Maken

Www.jillybags.nl

Jillybags.nl is een nieuwe dames tassen webshop die we voor onze klant Jill ontworpen hebben. Resolate is een zeer betaalbare webwinkel met alle benodigheden zoals: Voorraadbeheer, Automatisch factureren, Uitgebreide boekhoudings systeem, Klanten dashboard, Bestelling volgen, Cookie wet en veel meer. Wil je ook een woocommerce webshop laten maken, en niet gelijk honderden euros moeten uitgeven? Dan kunnen we uiteraard ook een soortgelijke webshop voor u maken. Epicwebsite ontwerpt de meeste uitgebreide webwinkel maar ook simpel en met een goed E-commerce systeem.

Eigen dames tassen webshop laten maken

Dames Tassen wordpress Webshop Laten MakenBent u van plan om een webshop te beginnen? Dan hebben we een paar tips voor u! U kunt heel veel geld besparen door met een wordpress webshop te beginnen. Het is zeker goed voor een kleine of middel grote webwinkel met 5000 producten. Wilt u meer producten aanbieden, dan is het verstandig om een magento webshop laten maken. Woocommerce is een e-commerce systeem die binnen de wordpress functioneert, en het geeft u alle tools om uw klanten tevreden te kunnen houden. Er zijn ook wat wettelijke eisen waar u rekening mee moet houden! Zoals de Cookie wet, retourbeleid, Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden. Wilt u gebruik maken van iDeal dan heeft u een contract met de bank of tussen persoon nodig zoals mollie (mollie is een van de bekendste en is in vergelijking met de bank ook goedkoper. U betaald dan 0.29 cent per transactie). Heeft u veel producten? Dan is het verstandig om de producten via een CSV bestand in een keer te importeren. Uiteraard kunt u ook producten een voor een zelf toe voegen. Meestal hebben groothandels een xl bestand die u kunt gebruiken.

Een webwinkel laten maken bij Epicwebsite

Wij hebben jaren ervaring in het ontwerpen van webwinkels, en kunnen u helpen om een professionele webshop te starten. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Neem dan vandaag nog contact met ons op.