JillyBags Dames Tassen Webshop Laten Maken

Eigen Dames Tassen Webshop Beginnen

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een webshop te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

JillyBags Dames Tassen Webshop Laten Maken

Jilly Bags is een nieuwe damestassen webshop die we voor onze klant Jill ontworpen hebben. Resolate is een zeer betaalbare webwinkel met alle benodigdheden zoals: Voorraadbeheer, automatisch factureren, uitgebreide boekhoudingssysteem, klanten dashboard, bestelling volgen, cookiewet en veel meer. Wil je ook een Woocommerce webshop laten maken, en niet meteen duizenden euro’s kwijt zijn? Dan kunnen we uiteraard ook een soortgelijke webshop voor je maken, Epicwebsite ontwerpt de meeste uitgebreide webwinkel die ook nog eens eenvoudig te navigeren is.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Eigen dames tassen webshop laten maken

Ben je van plan om een webshop te beginnen? Dan hebben we een paar tips voor je! Je kunt heel veel geld besparen door met een WordPress webshop te beginnen. Het is vaak de eerste keus van een kleine of middelgrote webwinkel tot 5000 producten. Wil je meer producten aanbieden, dan is het verstandig om een Magento webshop laten maken. Woocommerce is een e-commerce systeem die binnen WordPress functioneert en het geeft je alle tools om jouw klanten tevreden te kunnen houden.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Tassen webshop laten ontwikkelen

Er zijn ook wat wettelijke eisen waar je rekening mee moet houden, zoals de Cookiewet, retourbeleid, Privacy Beleid en de Algemene Voorwaarden. Wil je gebruikmaken van iDEAL dan heb je een contract met de bank of een tussenpersoon nodig zoals Mollie. Mollie is een van de bekendste en is in vergelijking met een bank ook wat goedkoper. Heb je veel producten? Dan is het verstandig om de producten via een Csv-bestand in één keer te importeren. Uiteraard kan je ook producten één voor één zelf toe voegen.

Een webwinkel laten maken bij Epicwebsite

Wij hebben jaren ervaring in het ontwerpen van webwinkels, en kunnen je helpen om een professionele webshop te starten. Wil je meer informatie over onze diensten of heb je een vraag? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI