Project omschrijving

Webshop ontworpen voor computerwinkel

dit is een Webshop ontworpen voor computerwinkel foto

Webshop ontworpen voor computerwinkel

Een Webshop laten maken voor computerspecialisten was nog nooit zo voordelig geweest. Epicwebsite heeft een nieuw webwinkel ontwerp, speciaal voor hardware en software computers zaken. Met een uitgebreide e-commerce systeem heeft u alles wat u nodig hebt om uw producten online te koop aan te bieden, en met meerdere betalingsmogelijkheden en een uitgebreid administratiegedeelte. Wilt u bepaalde verzendings kosten automatisch laten rekenen voor het binnen en buitenland geen enkel probleem. Wilt u de prijs exclusief of inclusief vermelden, of wilt u uw bezoekers aanmoedigen om producten aan te raden aan vrienden en veel meer zijn standaard modulen die voor u al ingebouwd zijn ( meer dan 300 euro aan voordeel ). Maak dan gebruik van de kortings code die je heel makkelijk kan instellen, waarbij klanten extra korting krijgen door het invoeren van de code.

Een webshop laten bouwen met:

  1. verschillende betalings mogelijkheden ( de klanten kunnen producten via uw shop afrekenen )
  2. boekhouding modulen
  3. automatisch verzending prijs berekenen voor binnen en buitenland
  4. meerdere talen webshop met handmatig of automatische vertalings mogelijkheden
  5. korting code modulen ( een code voor extra korting )
  6. Content managementsysteem ( ook wel CMS genoemd, waardoor u heel makkelijk je webshop zelf kan aanpassen en veel meer )
  7. U shop bedienen vanuit App ( Vanuit overal ter wereld inloggen )
  8. Een heel jaar gratis gebruik maken van ons hosting pakket ( iedere site heeft een hosting pakket nodig waar de files opgeslagen worden. En normaal gesproken moet er apart voor betaald worden )
  9. uw eigen e-mail adres en domeinnaam wordt door ons geheel gratis voor u geïnstalleerd en opgezet
  10. Onbeperkt aantal contactformulieren/YouTube video’s

 

Computerspecialisten website laten maken

Computerspecialisten website laten maken

Computerspecialisten website laten maken

Bent u al heel lang van plan om eigen webwinkel te starten dan is dit uw kans. Zonder gelijk duizenden euro’s ervoor te investeren, heeft u de meest professionele shop voor een ongelooflijk voordelige prijs. Nu kan iedereen een eigen webshop starten, en van hoge inkomen van online winkels profiteren. Weet u niet waar je moet beginnen, of heeft u nog nooit een website laten maken? Dat is geen enkel probleem, want wij hebben complete pakketten. Die u kunnen helpen om zo snel mogelijk met uw eigen webwinkel te beginnen, zonder enige kennis van webdesign te hebben. Ons systeem is een vrij makkelijk netwerk voor iedereen ongeacht achtergrond. Uiteraard zorgen wij voor een compleet systeem met een uitgebreide handleiding in video. Met daarin de uitleg die je precies uitlegt hoe alles ingevoerd of aangepast kan worden.

Moet ik een webshop software laten maken

dit is een foto van Moet ik een webshop software laten maken

Moet ik een webshop software laten maken

De webshop die wij voor u ontwerpen, heeft alles. U heeft geen enkele extra module nodig om producten te kunnen verkopen ongeacht het soort product. Dus heeft u digitaal softwareproducten dat u graag wilt verkopen of hardware. Alles kan en is al voor u klaar gemaakt zodat u zo makkelijk mogelijk uw producten kan uploaden en weergeven.

Computerwinkel site laten ontwerpen
foto van de Computerwinkel site laten ontwerpen post

Computerwinkel site laten ontwerpen

Een website die gebouwd en geoptimaliseerd is voor computerspecialisten, die u de mogelijkheid bied om uw producten zowel software als hardware te verkopen met meerdere betalingsmogelijkheden. En uitbreiding mogelijkheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Om een computer website voor u te bouwen die precies aan uw eisen en wensen voldoet. De computerspecialist site van epic is speciaal voor computer zaken ontworpen, en met een ijzersterk platform, heeft u een uitgebreide beveiliging en een professionele een mooie uitstraling.