Computerwinkel shop laten maken

Een Webshop laten maken voor computerspecialisten was nog nooit zo voordelig geweest

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een webshop te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Webshop ontworpen voor computerwinkel

Een Webshop laten maken voor computerspecialisten was nog nooit zo voordelig geweest. Epicwebsite heeft een nieuwe webwinkel ontwerp, speciaal voor hardware en software computers zaken. Met een uitgebreide e-commerce systeem heb je alles wat je nodig hebt om jouw producten online te koop aan te bieden, en met meerdere betalingsmogelijkheden en een uitgebreid administratiegedeelte. Wil je bepaalde verzendingskosten automatisch laten rekenen voor het binnen- en buitenland geen enkel probleem. Wil je de prijs exclusief of inclusief vermelden, of wil je jouw bezoekers aanmoedigen om producten aan te raden aan vrienden en veel meer zijn standaard modulen die voor  je al ingebouwd zijn (meer dan 300 euro aan voordeel). Maak dan gebruik van de kortingscode die je heel makkelijk kan instellen, waarbij klanten extra korting krijgen door het invoeren van de code.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN
Een webshop laten bouwen

Een webshop laten bouwen met:

  • Verschillende betalingsmogelijkheden (de klanten kunnen producten via uw shop afrekenen)
  • Boekhouding modulen
  • Automatisch verzending prijs berekenen voor binnen- en buitenland
  • Meerdere talen webshop met handmatig of automatische vertalingsmogelijkheden
  • Korting code modulen (een code voor extra korting)
  • Content managementsysteem (ook wel CMS genoemd, waardoor u heel makkelijk je webshop zelf kan aanpassen en veel meer)
  • Je shop bedienen vanuit App (Vanuit overal ter wereld inloggen)
  • Een heel jaar gratis gebruikmaken van ons hosting pakket (iedere site heeft een hosting pakket nodig waar de files opgeslagen worden. En normaal gesproken moet er apart voor betaald worden)
  • Je eigen e-mailadres en domeinnaam wordt door ons geheel gratis voor je geïnstalleerd en opgezet
  • Onbeperkt aantal contactformulieren/YouTube video’s
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Computerspecialisten website laten maken

Ben je al heel lang van plan om een eigen webwinkel te starten dan is dit jouw kans. Zonder gelijk duizenden euro’s ervoor te investeren, heb je de meest professionele shop voor een ongelooflijk voordelige prijs. Nu kan iedereen een eigen webshop starten, en van hoge inkomen van online winkels profiteren. Weet je niet waar je moet beginnen, of heb je nog nooit een website laten maken? Dat is geen enkel probleem, want wij hebben complete pakketten. Die je kunnen helpen om zo snel mogelijk met je eigen webwinkel te beginnen, zonder enige kennis van webdesign te hebben. Ons systeem is een vrij makkelijk netwerk voor iedereen ongeacht achtergrond. Uiteraard zorgen wij voor een compleet systeem met een uitgebreide handleiding in video. Met daarin de uitleg die je precies uitlegt hoe alles ingevoerd of aangepast kan worden.

Computerspecialisten website laten maken
Een webshop software laten maken

Moet ik een webshop software laten maken

De webshop die wij voor jou ontwerpen, heeft alles. Je hebt geen enkele extra module nodig om producten te kunnen verkopen ongeacht het soort product. Dus heb je digitaal softwareproducten dat je graag wilt verkopen of hardware. Alles kan en is al voor je klaar gemaakt zodat je zo makkelijk mogelijk jouw producten kan uploaden en weergeven.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Computerwinkel site laten ontwerpen

Een website die gebouwd en geoptimaliseerd is voor computerspecialisten, die je de mogelijkheid bied om jouw producten zowel software als hardware te verkopen met meerdere betalingsmogelijkheden. En uitbreiding mogelijkheden die wij voor je kunnen uitvoeren. Om een computer website voor je te bouwen die precies aan jouw eisen en wensen voldoet. De computerspecialist site van Epic is speciaal voor computerzaken ontworpen, en met een ijzersterk platform, heb je een uitgebreide beveiliging en een professionele en mooie uitstraling.

Computerwinkel site laten ontwerpen

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN
App-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken voor je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als jouw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor jou gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met je mee en voorzien jou graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kan je altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.