Project omschrijving

Bezorg app laten maken

Onze applicatie is eenvoudig te beheren en biedt toegang tot diverse handige functies. Natuurlijk geheel afgestemd op jouw wensen én die van jouw online bezorgdiensten.

epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

EPICWEBSITE, BEZORG- EN AFHAAL RESTAURANTS APP ONTWIKKELAAR

Thuis eten laten bezorgen is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Met de EpicWebsite bezorg app wordt dat nog eenvoudiger en efficiënter. Ons bestelsysteem is zowel voor de klant als voor jou als ondernemer makkelijk in gebruik. Daarnaast wordt de applicatie natuurlijk geheel aangepast aan de lay-out van jouw bestaande website. De bezorg app van EpicWebsite is uitgerust met diverse handige functies. Hierbij kun je denken aan push-meldingen en sms-meldingen.

De applicatie is te gebruiken in combinatie met meerdere steden en restaurants. Daarbij behoren zowel online als offline betaalmethodes tot de mogelijkheden. De EpicWebsite bezorg app is een compleet bestelsysteem die je zelf op een eenvoudige manier kunt beheren, wijzigen en aanpassen. Wil je onderweg rechtstreeks contact op kunnen nemen met de bezorger? Of ben je benieuwd naar de realtime status van de bestelling? Ook dat is geen enkel probleem met de bezorg applicatie van EpicWebsite. Horeca app laten maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Bezorg app laten maken

Bezorg app laten maken

Binnen het team van EpicWebsite weten we hoe belangrijk efficiëntie en overzicht is voor ondernemers. Zeker als het gaat om online bezorg websites. Je wilt jouw klanten immers niet alleen van een snelle bezorging kunnen voorzien, maar wil ze ook de mogelijkheid bieden om makkelijk online te kunnen bestellen. De bezorg applicatie van EpicWebsite kan geheel naar wens gemaakt worden. De app werkt zowel online als offline en is voorzien van een compleet systeem met betalingsmogelijkheden.

Door de synchronisatie kun je op elk gewenst moment contact opnemen met de bezorger, of op het laatste moment wijzigingen doorvoeren. Elke applicatie wordt gemaakt met een overzichtelijk en makkelijk te bedienen menu en controlepaneel. Als je een bezorg app wilt laten maken door EpicWebsite, dan kun je natuurlijk ook profiteren van diverse andere handige functies. Bijvoorbeeld het toevoegen van aanbiedingen of het instellen van een online menu.

MAATWERK BEZORG APP LATEN ONTWIKKELEN

De bezorg app van EpicWebsite is geschikt voor diverse restaurants en bezorgdiensten. De applicatie is eenvoudig te beheren en biedt toegang tot diverse handige functies. Natuurlijk geheel afgestemd op jouw wensen én die van jouw online bezorgdiensten. De app is makkelijk te downloaden op een smartphone of tablet. Zo wordt het voor jouw klanten nog eenvoudiger om een bestelling te kunnen plaatsen. Ondertussen houdt jij als ondernemer het overzicht dat je nodig hebt. Niet alleen binnen het restaurant, maar natuurlijk ook onderweg.

MAATWERK BEZORG APP LATEN ONTWIKKELEN

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen je wensen en mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. Hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan Nu