Autoverhuur Website Laten Maken

Begin je eigen autoverhuur website

Contact ons
H sheikzadeh
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een website te beginnen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we je idee om tot een succes!

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

Autoverhuur Website Laten Maken

Een Autoverhuur Website Laten Maken voor jouw verhuurbedrijf? Neem dan een kijkje op onze nieuwste WordPress Autoverhuur Website! Een zeer complete site, die ook nog eens een lust voor het oog is. Er is letterlijk aan alles gedacht. Klanten kunnen heel simpel de gewenste auto kiezen en gelijk boeken. Er is een compleet boeking systeem geïntegreerd, met betalingsmogelijkheden (je hebt de keuze uit 40 soorten betaling gateways inclusief iDEAL en creditcard). Met deze site zijn we vooral uitgegaan van een klantvriendelijke site. Alles is zo opgesteld om klanten de mogelijkheid te bieden om zo snel mogelijk een auto te kunnen verhuren. Ze voeren een datum en tijd in en kiezen uit alle auto’s die te huren zijn. Daarnaast kunnen er ook extra’s bij gehuurd worden bijvoorbeeld een kinderstoel of Schadeverzekering.

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN

Complete Autoverhuur Website Laten Maken

Wanneer we zeggen Complete Autoverhuur Website Laten Maken, bedoelen we ook echt compleet! Alles van reservering tot aan de facturering en boekhouding. Heb je meerdere kantoren en wil je de mogelijkheid bieden om bij de dichtstbijzijnde locatie te boeken geen enkel probleem. Heb je een breed scala van auto’s? Van slimme exclusieve sedans tot compacte hatchbacks? Je kan een onbeperkt aantal auto’s toevoegen. En uiteraard zorgen wij ook kosteloos voor de technische optimalisatie van de website. En van ons kan je een uitgebreide training verwachten waar we alles van A tot Z met je doornemen. Zodat je precies weet hoe je een nieuwe auto moet toevoegen, waar je een overzicht van de bezochte pagina’s kan vinden en veel meer.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

WordPress Autoverhuur Website Laten Maken

Waarom zou je een WordPress Autoverhuur Website Laten Maken? WordPress is het beste platform. Want het is Google-vriendelijk, supermakkelijk te bedienen, oneindig veel mogelijkheden qua uitbreiding, en met onze page builder is het aanpassen van de WordPress website zo simpel als een word document. Wij kunnen maar niet uitpraten over de voordelen van WordPress. Je hoeft alleen maar een kijkje te nemen op Google en je zult zien dat het 100% waar is. Maar WordPress is vooral sterk met het CMS (content managementsysteem). Je kan vanuit overal inloggen zelfs vanuit mobiele telefoons. Dus zelfs als je op vakantie bent.

Een website laten maken bij Epicwebsite

Epicwebsite heeft jaren ervaring en wij hebben vele klanten kunnen blij maken met een nieuwe site. Maar wij doen veel meer. Zo kan je bij ons een webwinkel laten maken, een animatie video laten maken, en wij ontwerpen ook logo’s. Waar we verder ook heel goed in zijn, is een  app maken. Wil je meer informatie over onze diensten of heb je een vraag over de Autoverhuur Website Laten Maken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor de sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI
Website laten maken voor taxi2022-07-22T10:51:48+00:00
Website laten maken voor taxi