Project omschrijving

Autoverhuur Website Laten Maken

Autoverhuur Website Laten MakenEen Autoverhuur Website Laten Maken voor uw verhuur bedrijf? Neem dan een kijkje op onze nieuwste wordpress Autoverhuur Website! Een zeer complete site, die ook nog eens een lust voor het oog is. Er is letterlijk aan alles gedacht. Klanten kunnen heel simpel de gewenste auto kiezen en gelijk boeken. Er is een compleet boeking systeem geintegreerd, met betalingsmogelijkheden (je heb de keuze uit 40 soorten betaling gatways inclusief iDeal en creditcard). Met deze site zijn we vooral uitgegaan van een klantvriendelijke site. Alles is zo opgesteld om klanten de mogelijkheid te bieden om zo snel mogelijk een auto te kunnen verhuren. Ze voeren een datum en tijd in en kiezen uit alle auto’s die te huren zijn. Daarnaast kunnen er ook extra’s bij gehuurd worden bijvoorbeeld een kinderstoel of Schadeverzekering.

Complete Autoverhuur Website Laten Maken

Goedkope Autoverhuur Website Laten MakenWanneer we zeggen Complete Autoverhuur Website Laten Maken, bedoelen we ook compleet! Alles van reservering tot aan de factureren en boekhouding. Heb je meerdere kantoren en wil je de mogelijkheid bieden om bij de dichtbijzijnde locatie te boeken geen enkel probleem. Heb je een breed scala van auto’s? Van slimme exclusieve sedans tot compacte hatchbacks? Je kan een onbeperkt aantal auto’s toevoegen. En uiteraard zorgen wij ook kosteloos voor de technische optimalisatie van de website. En van ons kan je een uitgebreide training verwachten waar we alles van A-Z met je doornemen. Zodat je precies weet hoe je een nieuwe auto moet toevoegen, waar je een overzicht van de bezochte pagina’s kan vinden en veel meer.

WordPress Autoverhuur Website Laten Maken

Wordpress Autoverhuur Website Laten MakenWaarom zou je een WordPress Autoverhuur Website Laten Maken? WordPress is de beste platform. Want het is Google vriendelijk, super makkelijk te bedienen, oneindig veel mogelijkheden qua uitbreiding, en met onze page builder is het aanpassen van de wordpress website zo simpel als een word document. Wij kunnen maar niet uitpraten over de voordelen van wordpress, en je hoeft alleen maar een kijkje te nemen op Google en je zult zien dat het 100% waar is. Maar wordpress is vooral sterk met de CMS (content managment systeem). Je kan vanuit overal inloggen zelfs van uit mobiele telefoons. Dus zelfs als je op vakantie ben.

Een website laten maken bij Epicwebsite

Epicwebsite heeft jaren ervaring en wij hebben vele klanten kunnen blij maken met een nieuwe site.Maar wij doen veel meer. Zo kan je bij ons een webwinkel laten maken, een animatie video laten maken, en wij ontwerpen ook logo’s en waar we ook heel goed in zijn is  een  app maken. Wil je meer informatie over onze diensten of heb je een vraag over de Autoverhuur Website Laten Maken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!