Project omschrijving

Autodelen app ontwikkelaar

Krachtige, betrouwbare applicaties ontwikkelaar voor alle zakelijke behoeften.

epicwebsite, hossein
Hoi!
Welkom bij Epic!

Plannen om een app te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we jouw idee tot een succes!

We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid . En dat er contact met mij mag worden opgenomen.

AUTODELEN APP ONTWIKKELAAR

Epicwebsite heeft een uniek en op maat gemaakte autodelen applicatie ontworpen voor Tuk Tuk U. Zo kunnen mensen met deze app bijvoorbeeld eenvoudig hun auto én reis delen met andere gebruikers. Zo wordt carpoolen én bewuster omgaan met CO2-uitstoot op deze manier wel heel eenvoudig. Tuk Tuk U benaderde ons met de wens om een applicatie te ontwikkelen waarmee mensen hun autorit eenvoudiger zouden kunnen delen.

De app zou mensen de mogelijkheid moeten bieden om ritten te vinden én daarnaast te delen. Gebruikers zouden via de applicatie eenvoudig mensen in de buurt moeten kunnen vinden die in dezelfde richting reizen. Niet alleen binnen Nederland, maar ook binnen Europa. Epicwebsite is aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een unieke autodelen applicatie voor Tuk Tuk U.

PLATFORMS:
CATEGORIEËN:
COMPATIBLE MET:
COPYRIGHT:
Autodelen app ontwikkelaar epicwebsite

AUTORITTEN VINDEN EN DELEN APPLICATIE

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals: Unity, Games, Bedrijf Hybride, Ar & Vr, Kinderen, E-learning, Zorg

Tuk Tuk U hecht veel waarde aan bewust reizen. Op deze manier kunnen files niet alleen worden beperkt. Maar levert de gebruiker ook een waardevolle bijdrage aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Via de app kun je snel en makkelijk een betrouwbare bestuurder naar keuze vinden. Wanneer de gebruiker van de autodelen app zijn adres invoert, kan deze direct een keuze maken uit de beschikbare ritten. Dit kan zelfs op het allerlaatste moment. De Tuk Tuk U app biedt tevens de mogelijkheid om autoritten te delen. Ook kan de bestuurder de plaats van bestemming invoeren, en een ophaal- en afzetplaats instellen. De prijs voor het carpoolen wort hierbij bepaald door de gebruiker zelf.

APP LATEN MAKEN? EPICWEBSITE ZORGT TOTAALOPLOSSINGEN

EPICWEBSITE VOOR HET LATEN MAKEN VAN EEN AUTODELEN APP

Bij Tuk Tuk U hebben ze gekozen voor de beste autodelen app ontwikkelaar van Nederland. Wij zijn direct hiermee aan de slag gegaan. De lay-out moest bijvoorbeeld zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn. Daarnaast moeten gebruikers hun rit eenvoudig kunnen delen én vinden. Uiteindelijk hebben we voor Tuk Tuk U een applicatie ontwikkelt die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Voorbeeld Autodelen app

Gerelateerde projecten

WEB • APPS • UX/UI

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen je wensen en mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. Hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!