Project omschrijving

Een website zoals apple

apple website laten maken

apple website laten maken

Apple website laten maken? Epicwebsite is de ontwerper van de meest moderne websites en webshops. En elke site die wij voor u maken, is voorzien met de meest moderne modules. En worden ontworpen met wereldniveau platforms, die de kwaliteit van het eindproduct garanderen. Of u nu wilt een wordpress website laten maken of een goedkope webshops. Het laten bouwen van een website zoals apple hoeft echter niet duizenden euro’s te kosten, althans niet bij ons. Als u op zoek bent geweest naar een webdesigner, dan weet u dat de meeste websitebouwers van Nederland gebruik maken van kant-en-klare template die door een templatebouwer ontworpen zijn. Bij epic werken wij iets anders, wij bouwen onze eigen website en template. En op die manier kunnen wij heel veel geld besparen, waardoor u bij ons kan een goedkop en professionele website laten maken.

Een webshop laten maken zoals appel.com

Een webshop laten maken zoals appel.com

Een webshop laten maken zoals appel.com

Webshop laten maken zoals bekende bedrijven en in dit geval appel.com, is een onderwerp dat wij steeds vaker tegen komen. Kunnen jullie echt een webshop bouwen zoals die van apple? Is de vraag die wij steeds vaker tegengekomen bij onze klanten. En precies voor deze redenen hebben wij een complete webshop ontworpen zoals de originele site. Uiteraard iedere site die wij ontwerpen kan aangepast worden, naar uw wensen en ideeën. Maar wij bouwden graag een e-commerce site, die sprekend op de originele lijkt en van hetzelfde soort kwaliteit voorzien is.

Apple site laten bouwen

Apple site laten bouwen

Apple site laten bouwen

Uiteraard een site laten bouwen zoals apple, is meer dan alleen het uiterlijk van de site precies na maken. De functies en de mogelijkheden van de originele site’s zijn uiteraard ook ontworpen door professionele webdesigners. Die niets anders kunnen dan een professionele websites ontwerpen voor grote bedrijven. Uiteraard zijn er vele functies die niet voor elk bedrijf nodig zijn, en soms is een website met extra gewicht belasten niet echt nodig. Dat is dan ook de reden waarom wij gebruik maken van verschillende modules die aan en uit gezet kunnen worden. Zonder dat het enige problemen voor de totale website veroorzaakt.

Apple WordPress website laten maken, of niet?

Apple WordPress website laten maken, of niet?

Apple WordPress website laten maken, of niet?

Een WordPress website laten bouwen of een prestashop maken zijn uiteraard verschillende platforms. Het is moeilijk om te zeggen welke beter is, zonder te weten voor welke situatie de website ontworpen moet worden. Er zijn talloze webshop platforms zoals magento, prestashop, seoshop, woocommerce of website platforms zoals WordPress, Joomla, Drupel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar als een professionele webdesigner weten wij al te goed wat het verschil is tussen al deze website soorten. Uiteraard adviseren wij onze klanten dan ook om een zo goed mogelijke beslissing te nemen.

Eigen webshop starten, maar welke platforms?

Eigen webshop starten, maar welke platforms?

Eigen webshop starten, maar welke platforms?

In vele gevallen een WordPress website laten maken is aan te raden. Maar er zijn uiteraard ook situaties waar beter een ander soort platform gebruikt kan worden. Bent u van plan om met je eigen webshop te beginnen, en weet je niet precies welk platform beter zou zijn? Of welke beter bij uw onderneming of situatie past. Neem dan eens contact met ons op. Wij leggen u graag per telefoon of e-mail het verschil uit tussen al deze platforms. En de mindere en goede kanten van ieder soort website dat maar ontworpen kan worden. Waardoor u dus de beste keuze kunt maken.